Zamieszczone przez grajewiak
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ErmacZamieszczone przez grajewiakW tym budżecie to Yosan PRO 120 po tuningu KONEKTOR + Sirio ML145 na magnesie.
Yosan PRO 120 po tuningu KONEKTOR - 300zł
Sirio ML145 na magnesie - 105 zł
no i koszty wysyłki.
Ale moim zdaniem warto.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grajewiakZamieszczone przez ErmacZamieszczone przez grajewiakW tym budżecie to Yosan PRO 120 po tuningu KONEKTOR + Sirio ML145 na magnesie.
Yosan PRO 120 po tuningu KONEKTOR - 300zł
Sirio ML145 na magnesie - 105 zł
no i koszty wysyłki.
Ale moim zdaniem warto.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ErmacJaki uchwyt kupiłeś na bagażnik
Mam też Magawata Sirio 190 cm ale na magnez.
Teraz chce budżetowo do miasta wziąć http://www.eltrox.pl/antena-cb-sunke...em-p-3691.html
Gdyby nie to że auto ma 6 dni i nie chce mi się ściągać podsufitki to bym zainstalował tohttp://www.eltrox.pl/antena-cb-sirio-twin-car-cbfm-p-5014.html do miasta miód ale nie wiem czy radio Swing by podołało.
Komentarz
-
-
Twin cara odpuść sobie bo to dziadostwo - do miasta idealnie pasowałby Triflex no ale skoro nie chcesz majstrować przy podsufitce to odpada. Mając Megawata na magnez nawet nie bawiłbym się tym uchwytem Na jakiej podstawie jest ten Megawat ?
Jak zależy Ci na czymś małym do miasta to sprzedaj MLke z uchwytem i kup http://allegro.pl/pirat-62cm-mocny-m...609642147.html :twisted: Choć ja osobiście zostawił bym tylko megawata i mieście radio odpowiednio skręcił rfgainem :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez termit886A jak wygląda sprawa z szumami i trzaskami w tym radyjku. I ajk działa funkcja ASQ?????
Rozmiar radia też jest imponujący.Inline 5 cylinders
Komentarz
-
-
Podłączyłem sobie kiedyś ładowarkę od komórki/nawigacji pod deską i tylko kabelek mi wychodzi pod szybą. Mam jednak problem, gdyż CB, które jest w miejscu schowka pod kierownicą w momencie podłączenia telefonu zaczyna szumieć. Podłączenie jest do tego samego bezpiecznika (CB i ładowarka) gdzie napięcie pojawia się po przekręceniu kluczyka. Da się to jakoś wyeliminować? Co jest problemem? Wspólny kabelek czy może bliska odległość ładowarki i radia (ok. 20 cm)?
Komentarz
-
-
witam kolegów. na wstępie dodam że nigdy cb nie miałem , nie podoba mi się to gadanie , nie znam się na tym ni w ząb.
ale wiadomo , człowiek się zmienia , coraz więcej tych różnych ludzi w nieoznakowanych autach chce nas złapać na gorącym uczynku ..
wiem ze na pewno tutaj sa wszystkie info na ten temat ale jak zaczynam to czytać to życia by zabrakło a ye wszystkie skróty to dla mnie czarna magia , poza tym wiadomo że co rusz wychodzi coś nowego .
a więc- czy możecie mi podać jakieś 2-3 typy zestawów do O2 , na trase i miasto jeżeli to ma znaczenie . warunek - radio musze schować gdzieś - popielniczka , schowek jakiś , żeby mnie nie raziło bo nie lubie przerabiać auta . antena żeby była założona w miejsce ori /o ile jest to możliwe / i dobrze odbierała . cena w zasadzie nie gra roli . aha , i radio ma służyć tylko i wyłącznie do zadania pytania i odebraniu odpowiedzi , jakieś fajerwerki nie sa wogóle mi potrzebne.
jeżeli ktoś z Was znalazł by chwilę i mógł mi odpowiedzieć bede zobowiązany . przy okzji gdzie takie coś zamontowac w okolicach lublina?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
leszekmw, Miałem bardzo podobne podejście do tematu CB
Zamieszczone przez leszekmwantena żeby była założona w miejsce ori /o ile jest to możliwe / i dobrze odbierałaZamieszczone przez leszekmwcoraz więcej tych różnych ludzi w nieoznakowanych autach chce nas złapać na gorącym uczynku
Mnie jeszcze udało się 1,5 roku temu kupić Harry II ASC (który idealnie pasuje do popiołki) jako nówkę teraz to już tylko używki ale myślę że koledzy podpowiedzą inny model jeśli byś zdecydował się na nówkę.
Zamieszczone przez leszekmwcena w zasadzie nie gra roli
Jak to wygląda u mnie w popielniczce to masz na str 21 mojego wątku
Komentarz
-
-
leszekmw, jak chcesz małe radio, które zmieścisz gdziekolwiek to zainteresuj się modelem Lafayette Venus. Całe sterowanie z gruszki, głośnik również w niej zainstalowany. Na wyposażeniu przedłużacz, dzięki któremu radio możesz chociażby do bagażnika wrzucić
Zamieszczone przez eaglemirekJako antymisiek to polecam TriflexO2 Scout 1.8 TSI
Komentarz
-
Komentarz