kabanosik a powiedz mi kabel od gruszki to prosto do płyty lutowałeś i masz wyciągniętą bokiem czy normalnie podpinasz pod gniazdo???
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez kabanosMam założoną przedłużkę z wtyczką kątową przy radiu i wyciągnięta między fotelem kierowcy a tunelem środkowym. Kabel chowa się pod fotel, a gruszka zostaje w przestrzeni pod dźwignią ręcznego.kiedyś była seria TSI : 135KM/217Nm a potem było 156KM/267Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=57585&start=0
teraz 240KM 4x4 Boxer turbo mruczek.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...350597#1350597
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Przemo-O2Parasite jesteś leworęczny? Bo jak tak to miejsce montażu w sam raz. Przy mojej "praworęczności" obsługa lewą ręką to by była udręka, a na dodatek jak kieruję to lewą reką trzymam kierownice i tym bardziej takie umiejscowienie odpada. Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trooperparasite, dzięki za fotkę, zasilanie ciągniesz z zapalniczki?
Zamieszczone przez casuperWłaśnie tak mi nie leży bo w kopytka mnie uwierało i kabel się majtał po kolanach!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez casuperWłaśnie tak mi nie leży bo w kopytka mnie uwierało i kabel się majtał po kolanach!!!VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alxxxJak ktoś jeździ daleko odsunięty to może uwierać tylko przy wsiadaniu.. gorzej jak ktoś jest z tych "mniejszych" to będzie uwierało zawsze :roll:Była O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90
-
-
Zamieszczone przez casuperDo kabanos
casuper, ja mam głośnik zewnętrzny na półce obok gniazda diagnostycznego i praktycznie tylko ja słyszę :P
,na rzepy lub na uchwyt montażowy to porażka. Albo odpada albo w kopytko uwiera.
A jaki głośnik podpiąć?
Radio mam obszyte taką samą skórą jak mieszek i kierę))
Gruszka lezy pod ręcznym.
Może dla kogoś kto korzysta z ręcznego co 5 minut to złe rozwiązanie, ale ja jak dwa razy na kwartal zaciągnę to wszystko))
Jam montowałem navi to myślałem, żeby wrzucić CB pod radio ale mi się odechciało bo jakoś mi nie pasiło radio na stałe a antenaa na magnes.
Jak bym miał triflexa jak piotrek_os to już dawno by CB w 1din siedziało4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4x4BKFCB w 1din siedziałoJeździ ktoś na tym radiu? Jak się sprawuje?
Ewentualnie biorę pod uwagę Yosan Pro 120, i też wsadzić w 1 din w takiej kieszeni:
Półkieszeń montażowa dedykowana do radii Yosan, Lafayette, Polmar i innych o tych samych wymiarach. Kieszeń wysokiej jakości ze stelażem metalowym. Dzięki tej kieszeni bez problemu zamontujesz CB radio bezpośrednio w kokpicie auta. Przy tego typu montażu
Z większości przeczytanych opinii PRO120 ma je najlepsze, jakby ktoś napisał coś o Truckerze byłbym wdzięczny
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4x4BKF
Caasuper, ja mam radio położone pod podłokietnikiem. Antena idzie pod dywanikiem i siedzeniem do bagaznika, zasilanie idzie razem z anteną do wtyczki w bagażniku.
Radio mam obszyte taką samą skórą jak mieszek i kierę))
Gruszka lezy pod ręcznym.
Może dla kogoś kto korzysta z ręcznego co 5 minut to złe rozwiązanie, ale ja jak dwa razy na kwartal zaciągnę to wszystko))
Jam montowałem navi to myślałem, żeby wrzucić CB pod radio ale mi się odechciało bo jakoś mi nie pasiło radio na stałe a antenaa na magnes.
Jak bym miał triflexa jak piotrek_os to już dawno by CB w 1din siedziało
aha triflexa nie chciałem bo tak mi się wydaje ,że troszkę dziadostwo to jest. Ale to moja prywatna opinia.
Zresztą zobaczymy,w praniu samo wyjdzie...Była O1 Laurin & Klement +
-
-
Zamieszczone przez SP9XWWZamieszczone przez casupertriflexa nie chciałem bo tak mi się wydaje ,że troszkę dziadostwo to jest.:diabelski_usmiech
Jakbym kupił auto co nie ma fabrycznie w dachu dziurowni to pewnie takowa zrobie żeby triflexa "zaaplikować" - obecnie już 4tego triflexa posiadam i nie chcem innej antenki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osnie chcem innej antenkGenialna furka => http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=876165#876165
Najnowsza zabawka http://zulpanter.blogspot.com -> serdecznie zapraszamy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez SP9XWWZamieszczone przez casupertriflexa nie chciałem bo tak mi się wydaje ,że troszkę dziadostwo to jest.:diabelski_usmiech
Jakbym kupił auto co nie ma fabrycznie w dachu dziurowni to pewnie takowa zrobie żeby triflexa "zaaplikować" - obecnie już 4tego triflexa posiadam i nie chcem innej antenki
i coś tam wiem! (oczywiście specjalistą nie jestem). Ale możemy podyskutować człowiek uczy się przez całe życie, i wolałbym uczyć się na czyiś błędach niż na swoich!!!Była O1 Laurin & Klement +
-
-
Zamieszczone przez SP9XWWZamieszczone przez casupertriflexa nie chciałem bo tak mi się wydaje ,że troszkę dziadostwo to jest.:diabelski_usmiech
Tylko jak czytam takie, Kolego casuper - bez obrazy, bzdety - to przypomina mi się jak to na poważnej konferencji naukowej, pewien profesor powiedział:
Co prawda nie słyszałem, co mój szanowny przedmówca powiedział, ale się z tym nie mogę zgodzić!ops:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trooperjakby ktoś napisał coś o Truckerze byłbym wdzięczny
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jacek Wo.Zamieszczone przez SP9XWWZamieszczone przez casupertriflexa nie chciałem bo tak mi się wydaje ,że troszkę dziadostwo to jest.:diabelski_usmiech
Tylko jak czytam takie, Kolego casuper - bez obrazy, bzdety - to przypomina mi się jak to na poważnej konferencji naukowej, pewien profesor powiedział:
Co prawda nie słyszałem, co mój szanowny przedmówca powiedział, ale się z tym nie mogę zgodzić!ops:
A przecież napisałem ,że TAK MI SIĘ WYDAJĘ ,ŻE TRIFLEX TO JAKIEŚ DZIADOSTWO...
i ,że lepiej się uczyć niż trwać w błędzie... czyli opinię wszelakie przyjmuję i będę się starał wyciągać wnioski!!! ot i tyle...Była O1 Laurin & Klement +
-
Komentarz