Zamieszczone przez ajoter
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ajoter)gstawiakJeszcze rozważe opcje anteny AS 100( ale wiadomo jest krótsza) a Tubiną 1000 ( która wizualnie mi sie podoba- tylko czy bedzie sie to podobało mojemu portfelowi :P )
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mutimega dobrze wygłuszony i nie łapie zakłuceńZamieszczone przez Mutiwydaje mi się,że coś mam za słaby odsłuch..czasami dłubię w CB radiach
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikizamówiłem zestaw johnny III + sirio ml145 i czekając na niego chcę zapytać którędy w O1 pociągnąć kabel od anteny do bagażnika? najlepiej tak żeby się przy tym zbytnio nie narobić :diabelski_usmiech polecacie jakieś w miarę proste rozwiązania żeby kabel się nie plątał? :wink:
Komentarz
-
-
Jaki rodzaj uchwytu do anten preferujecie magnes czy może na klape od bagażnika. Zastanawiam sie czy do kobi nie dać czasem anteny na klapie tylko jak to ma sie do jakości. Skoro zakładając antene ml 145 na klape to pol anteny bedzie przysłoniete a drugie pół bedzie nad samochodem.I czy przy uchwycie na klapie nie bedzie problemu z masą??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ajoterZastanawiam sie czy do kobi nie dać czasem anteny na klapieSkoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
FSO Polonez Caro Plus 1.6 GSi 1999 LPG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrzej.PW przypadku kombicy to massz świetne rozwiązanie w postaci uchwytu na reling (niedziela67 wrzucił gdzieś w tym wątku zdjęcie takiego uchwytu).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ajoterOk, też biorę to pod uwagę, tylko jak wyglada sprawa strojenia takiej anteny?
Zamieszczone przez ajoterPolatałem trochę z miernikiem i mam problem z przejściem pomiędzy relingiem a jakąś tam śrubą w karoserii. Ostukałem reling i część środkowa wydaje mi się metalowa ale podpórki już są plastikowe.Wiec chyba opcja montażu anteny na relingu odpada
Andrzej.P, ode mnie też może być?
Komentarz
-
Komentarz