ja tam tez nie narzekam, śmiga jak złoto
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Sigma_74
-
Potestujemy w Rowach
Może ktoś wziąć reflektometr? żeby kontrolnie posprawdzać współczynnik fali stojącej?
Jak ktoś może przypadkiem ma...->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Zamieszczone przez szkodaa co ty za antene masz w takim razie
ewentualnie na "spadku" dachu może postawiłeś?
Może przez to, że na magnetycznej podkładce, a sama baza ma jakąś papierową naklejkę przez właściciela zapodaną. Cóż nie moje to to ale mój dach za to załapał smugę po jej upadku.O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
bartolini1978, mam na dachu .. i odpukac jeszcze jej nie dziabneli a jej nie odkrecam. Kilkakrotnie stała pod imprezami bo sobie w weekend dyskotekuje i też stała. Za to widziałem audika obok którego parkowałem miał mała antenke na magnesie i sie dziwiłem ze jej nie schował. Jak wracałem z dicho audi stało ale bez anteny. Moja została nie ruszona.OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bartolini1978Moja antena na klapie trzymała sie do 19zł ale wczoraj jakis skur..... mi zarąbał z klapy :evil:
Osobiście uważam, że nie ma lepszego sposobu jak montaż anteny na stałę. Tymon mnie do tego namówił i nie dość, że jest bezpieczeństwo przed złodziejstwem to dodatkowo zasięg jest rewelacyjny. Każdy się wzbrania względami estetycznymi i utratą wartości przy ew. odsprzedaży auta. Wg mnie nic bardziej mylnego. Coraz więcej aut z CB na drodzę - CB powróciło do łask sprzed lat 90-tych.
Pozdrawiam: Delta Wałcz, CB19Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Zamieszczone przez Sigma_74wszystko ukradna, ja mam na dachu ale na uchycie i odkręcam, takie zycie
a) dużo siły aby wyrwać ją razem z dachem
b) szeroki śrubokręt w kieszeni spodniPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
wszystkie zabezpieczenia IMHO mozna o kant dupy potłuc, jak masz na uchwycie, to wkurwiony złodziej, a nawet nie złodziej, tylko przypadkowy gnój może ci jwszcze wiecej szkody narobić, tak źle i tak niedobrze...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
jak masz dobrze przykręcone to bez łyżki/łomika nie ruszysz
do tego jeszcze spiłowana śruba na stopce (ta na szeroki płaski wkrętak)
dla nas patent do odkręcenie to dwa otworki i kluczyk dorobiony
podobnie jak się odkręca tarcze w pilarkach i szlifierkach->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Sigma_74
Komentarz
-
Sigma_74
djczas, wiem wiem, ale serce sie kraje, ty siedziesz pieścisz i w ogóle a tu baran jeden z drugim złapie urwie a jeszcze dach pognie bo nie będzie mógł złamac ..ech
ważne ze w piątek przetestujemy swoje radia bynajmniej ja bede czekał na opinięguru breniego w tej kwestii i pozostałych równiez
Komentarz
-
Tomy nie masz racji z tym uciętym kablem. Osobiście gość dorabiał mi kabel do antenki magnetycznej. Procedura jest taka, że w podstawie dokręcasz nowy kabel z metra, zarabiasz końcówkę i mierzysz całą instalację. Następnie odpowiednio docinasz kabel. Antena Sirio Omega 27.Hanz2k
1,8 T by MT
:admin: bo nie użyłem Szukaj
Komentarz
-
Komentarz