Samiec, no niestety jak tak zamontujesz, to bedzie trzeba dac dodatkowy glosnik Inaczej to nic nie bedziesz slyszal
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Samiec, dla mnie fajnym rozwiązaniem jest pod kierownicą ,widać tylko z miejsca kierowcy,łatwy montaż bo na 2 wkręty do plastiku przykręcone bez żadnego wycinania itp.A co do głosnika to fajny patencik podłapałem od Łukasza,przeciągnełem sobie zewnętrzny glosnik w podsufitke,nie widać go a słychać naprawdę profi-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ArekA co do głosnika to fajny patencik podłapałem od Łukasza,przeciągnełem sobie zewnętrzny glosnik w podsufitke,nie widać go a słychać naprawdę profi
Komentarz
-
-
Sigma_74
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sigma_74paf, rozumię że zamiast anteny radiowej a radiówkę na szybie??
dużo dłubania było ..?
potem puściłem kabel prawym plastikiem - potem wzdłuż progu - spoko robota
co do radiowej jeszcze nie mam ale już zamówiona i będziemy sobie z Nico21 montować niebawem
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Sigma_74
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sigma_74czemu ta a nie Hawaii ??
ile to wszystko cię wyniosło
2. na miejscu była i cenowo niezła
3. ponieważ nie przykładam wagi do jakichś masakrycznych zasięgów wiedziałem że będzie OK i jest - testowałem w trasie i sprawdza się idealnie dla mnie
4. Sirio nie jest jakąś niesamowicie postrzeganą marką (coś jak Skoda ale anteny dają radę
antena 120 (wiem że przepłaciłem ale chciałem szybko i dlatego kupiłem na miejscu)
montaż i strojenie 20 zł
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecMam juz upatrzone radio (Uniden 520xl), teraz pozostaje kwestia montazu. Jako ze niechce nic wycinac, zastanawiaqm sie nad takim rozwiazaniem : LINK Teraz pytanko czy ktos tak ma zamontowane radio u siebie?
Dokladnie to chodzi mi jak slychac dzwieki z glosnika przez obudowe :roll: bo slyszalem ze trzeba dac zewnetrzny glosnik, a takie rozwiazanie dla mnie odpada :roll:
Kupujesz głośnik zewnętrzny za 20 zł, montujesz go gdzieś w dobrym miejscu i w drogę.
[ Dodano: Pon 04 Cze, 07 11:57 ]
Zamieszczone przez pafZamieszczone przez Sigma_74czemu ta a nie Hawaii ??
ile to wszystko cię wyniosło
2. na miejscu była i cenowo niezła
3. ponieważ nie przykładam wagi do jakichś masakrycznych zasięgów wiedziałem że będzie OK i jest - testowałem w trasie i sprawdza się idealnie dla mnie
4. Sirio nie jest jakąś niesamowicie postrzeganą marką (coś jak Skoda ale anteny dają radę
Najlepsze jest robienie dodatkowej dziury w daszku - ktoś kto tego nie robił lepiej niech nie rusza i zleci robotę pr0 fachowcowi (ryzyko szkód mode-on).Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ===Tomy===Było już tutaj na forum, ktoś ma taki patent.
Kupujesz głośnik zewnętrzny za 20 zł, montujesz go gdzieś w dobrym miejscu i w drogę.
Pytanko do glosnikow, czy sa jakies male, aby byly ledwo widoczne ? :roll: - tzn slychac nie widac :wink:
Komentarz
-
-
Sigma_74
Samiec,na allegro pełno tego jest
teżsie zastanawiam i zobaczymy ceny 20 zł polskich bez problemu można dorwac juz
Komentarz
-
Zamieszczone przez SamiecPytanko do glosnikow, czy sa jakies male, aby byly ledwo widoczne ? :roll: - tzn slychac nie widac :wink:Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nico21Lukasso, mozesz zapodac fote tego głośniczka ??Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ===Tomy===To coś takiego: http://www.allegro.pl/ite...a_i_jakosc.html
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nico21Lukasso, mozesz zapodac fote tego głośniczka ??-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Re: TTi 880
Zamieszczone przez b-bar01przeczytałem na forum o CB Uniden 520 ale nic nie ma o TTi 880.
może ktoś wie coś na ten temat ?? lepsze, gorsze. Z opisu w sklepie wynika że nie jest złe. Ktoś ma takie ??
pzdr.
pzdrAdam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nico21mam jeszcze takie pytanko:
Czy jak montowaliście antenę CB to dawaliście jej jakąś dodatkową masę?? Czy wystarczy ta co jest na kablu :?:
2. Antena na uchwycie - uchwyt ma kontakt z karoserią w miejscu montażu (musi mieć) lub dla tych co pod uchwyty podkładają zabezpieczenie w celu ochrony lakieru doprowadza się dodatkowo kabelkiem masę z innego miejsca.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Komentarz
-
-
Sigma_74
nico21, zgłossie do kolegi Dzona, on ma rewelacyjny patent na uchyt, metalowy w miejsce relingu
rewela mam i ja i Berni uważam miodzio. bez masy dodatkowej bez niczego
Komentarz
Komentarz