no ale jak śmigam po mieście bez cb to bym musiał wyłączyć.. a jak bym gdzieś jechał to z powrotem włączyć. wiec na to samo wychodzi jak bym miał podłączone normalnie pod zapalnik
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
No tak. IMO - wygoda taka, że nie zapomnisz wyłączyć np. na noc. Tyle. Bo sama procedura wyłączania i włączania CB nie jest chyba zbyt praco/mózgochłonna... :wink:
Nie wątpię...ale kiedyś , za czasów mojego "francuza" w benzynce zwykłe światełko w bagażniku nie gasiło się i była doopa rano... :shock:
Dlatego teraz mam Skodę
c0nn3ct, jak Ci się nie spieszy z zakupem radia to poczekaj pare dni, aktualnie pokończyły się aukcje z 520xl gdzie były ceny atrakcyjne od 280zł, jak chcesz to zagadaj z tym gostkiem ,on sprzedaje U520XL http://www.allegro.pl/item196581851_...warancja_.html sprzedawał takowe po 280zł po co przepłacać, warto poczekać/zapytać
[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
c0nn3ct, jak Ci się nie spieszy z zakupem radia to poczekaj pare dni, aktualnie pokończyły się aukcje z 520xl gdzie były ceny atrakcyjne od 280zł, jak chcesz to zagadaj z tym gostkiem ,on sprzedaje U520XL http://www.allegro.pl/item196581851_...warancja_.html sprzedawał takowe po 280zł po co przepłacać, warto poczekać/zapytać
I tu się zgadzam w pełni, warto zaczekać 2/3 dni dla 50zł różnicy. Ja też tak miałem i docelowo kupione za 279 + koszty przesyłki. Poza tym patrz na telefony i próbuj dzwonić ... Powodzenia i witaj w clubie c0nn3ct,
O-I '02/03-1,9 TDI ICE - UNIDEN PRO 520 XL + WILSON Little Wil SKODA OCTAVIA Sales Sheet 1950'S k
I tu się zgadzam w pełni, warto zaczekać 2/3 dni dla 50zł różnicy. Ja też tak miałem i docelowo kupione za 279 + koszty przesyłki. Poza tym patrz na telefony i próbuj dzwonić ... Powodzenia i witaj w clubie c0nn3ct,
Heh no właśnie, jak to mówi reklamowe powiedzonko, Jeśli nie widać różnicy to po co przepłacać
[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
Babka_Kiepska, powoli powoli jeszcze się okaże czy w clubie, bo trzeba ojca przekonać, a on coś dziwnie patrzy na to :| przecież super sprawa a on dziwne zdania typu "na co mi to?" :|
wiem ja też tak mówiłem a po co, a na co? taka duża antena przypał... jak to usłyszałem to od razu zdanie na pozytywne ! bardzo pozytywne mam nadzieje że jakoś da się przekonać :diabelski_usmiech
Czytałem o tym czytałem no to ja się też melduję... mam już sprzęt i w środę montaż
radyjko President Johnson 2 ASC a antena Sirio Turbo-800PL na uchwycie magnesowym BM-120PL aby przy 200km/h nie poleciało : - podobno 250km/h się trzyma
Oczekuje:
Superb III L&K 2.0 TSI 280KM 4x4 DSG - niedługo będzie
Komentarz