Zamieszczone przez juri
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
wiking, http://autoradia.pl/ - mnie zawsze pomagali w rozwiązaniu wszelkich problemów z CB (w Alejach, na Łodygowej jest taki Pan co ma ze wszystkim pod górkę, na Ekspresowej nie byłem)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez smerZamieszczone przez wikingjohnny 2 nie widziałem zadnego wyjscia w wawa gdzie to przerabiają------------------------------------------------------
1.9 TDI 110 KM SLX /2000r Srebrny Hatchback
President Johnny II na pokładzie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SpendraJa tez mam Johnego II i zastanawiam się nad montarzem w popiołcę, ale potrzebuje kompanie zwartych oddziałów z Warszawy do pomocy przy...opróżnianiu skrzynki piwa dzwoniącej w bagażniku
A tak poważnie, to montaż Johnnego w popielniczce O1 jest banalnie prosty; żadnych komplikacji, jeśli potrafisz odróżnić kombinerki od śrubokręta, to spokojnie dasz rade sam :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez smerZamieszczone przez SpendraJa tez mam Johnego II i zastanawiam się nad montarzem w popiołcę, ale potrzebuje kompanie zwartych oddziałów z Warszawy do pomocy przy...opróżnianiu skrzynki piwa dzwoniącej w bagażniku
A tak poważnie, to montaż Johnnego w popielniczce O1 jest banalnie prosty; żadnych komplikacji, jeśli potrafisz odróżnić kombinerki od śrubokręta, to spokojnie dasz rade sam :wink:------------------------------------------------------
1.9 TDI 110 KM SLX /2000r Srebrny Hatchback
President Johnny II na pokładzie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainwiking, http://autoradia.pl/ - mnie zawsze pomagali w rozwiązaniu wszelkich problemów z CB (w Alejach, na Łodygowej jest taki Pan co ma ze wszystkim pod górkę, na Ekspresowej nie byłem)Octavia II Tour Combi - Pacific Blue 1.6 MPI BSE
Service chwilowo by ASO.
Starsza siostra - Octavia I Combi - Srebrna 1.9 TDI ALH
Perfect Service by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
Przepraszam jeżeli już było. Panowie mam problem z CB (yosan 120) Z większej odległości ściąga sygnał dość dobrze, problem zaczyna się kiedy ktoś nadaję z małej odległości , słyszę tylko szum. Co może być przyczyną? Antena od CB typu pirat jest w dość dużej odległości od anteny FM więc to nie może być raczej przyczyną.
Komentarz
-
-
smer,
mam i ja cb radio ), tylko z małym wyjątkiem "zamontowałem" wsadziłem do schowka pod lewarkiem zmiany bigów w xarze picasso, nie mam pojęcia gdzie wsadzić na stałe tak aby było widoczne dla mnie a nie korciło amatorów posiadania cudzej własności.
A kupłem coś takiego
Komentarz
-
-
Jeśli chodzi o montaż CB w O1, to proponuję wam coś takiego:
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
Teoretycznie na widoku, ale jest dość solidnie skręcone więc nie każdy złodziej się połasi. A w dodatku wygląda prawie jak oryginalne i wygodnie się używa
Taka kieszeń kosztuję w granicach 30 zł
Komentarz
-
-
ostatnio zrobiłem taki mocno druciarski ( w moim wykonaniu)mod w postaci dodatkowego ekranu
opis wzorca tu:
generalnie napaćkałem folii aluminiowej ( takeij do kanapek) kilka warstw złożonych, na wzór tego w opisie , izolowałem taśmą z papierową naklejką , dodatkowo przykleiłem ekran na obudowie
przy pierwszym podłączneiu wywaliło mi bezpiecznik, później dałem dodatkową izolację na ekranie na blaszanej obudowie i jak na razie działa
obserwacje:
-CISZA ABSOLUTNA przy włączonym ANL, SQ i RF max, wcześniej strasznie mi sie przebijały basy z audio, SQi RF musiałem mieć na 11 i 13
-do tego stopnia, że mam wrażenie, że nie odbieram części wiadomości
-inne mobile słyszą mnie dobrze, ja też słyszę dobrze
- na dniach postaram się zrobić test zasięgu z kolegą, który ma taki sam zestaw, tyle, że ekranowany
z jednej strony odczucia są pozytywne z drugiej zaś targa mną niepokój ( szczególnie z racji druciarstwa i niewiedzy :twisted: )
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ppppppppawloJeśli chodzi o montaż CB w O1, to proponuję wam coś takiego:
http://img253.imageshack.us/i/p1140135.jpg/
Komentarz
-
Komentarz