czy ktoś wie jak po wgranym sofcie usunąć błąd 202
NAVI RNS-510
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez miron75Zamieszczone przez banach04czy ktoś wie jak po wgranym sofcie usunąć błąd 202
poszukaj na vwnavi wątku po słowie kluczowym "gateway error" ew. "firmware downgrade"
najgorszemu wrogowi tego nie zyczę
Komentarz
-
-
Słyszałem gdzieś na grupie że radio kiepskie nie ma nawet rds-a.http://emmu.pl
----------------------------------------------------------
W końcu robi się to, co się lubi.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez miron75A co z integracją z maxidotem, kierą, climatronic i pdc? Działaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Hej a czy ktos probowal podlaczac kamere cofania? na youtube sa filmiki z golfem z dosc "fikusnie" umiejscowiona kamera
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
a jak w octavi ?- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekna youtube sa filmiki z golfem z dosc "fikusnie" umiejscowiona kameraO ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
To ja poproszę znawców tematu o weryfikację moich spostrzeżeń i wątpliwości dotyczących Columbusa, nad którym ciągle się zastanawiam:
1. zainstalowana navigacja nie podaje komunikatów po polsku
2. nie należy upgrade`ować najnowszą wersją softu jak się nie jest pewnym jej pochodzenia
3. pojawi się samochodzik przy cofaniu auta na wyświetlaczu w O2 FL, czy trzeba coś przerabiać jak w O2 przed FL?
4. czy do FL-ki będę musiał podłączać coś jeszcze poza anteną do GPSa?
Może jako zwolennik AutoMapy, lepiej zdecydować się na jakąś podróbę RNSa z Windowsem CE na pokładzie w stylu Quebeca czy V&Sa (Maxi-Dota, klimatronica ani sterowania z kiery nie mam)? :roll:
Komentarz
-
-
jeżeli nie masz"Zamieszczone przez Andys(Maxi-Dota, klimatronica ani sterowania z kiery nie mam)? :roll:Zamieszczone przez Andysjakąś podróbę RNSa z Windowsem CE na pokładzie w stylu Quebeca czy V&Sa (Jacek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftwiem ze Czeskie firmy kupuja u nas, bo taniej, nie tylko prywaciarze :wink:
Komentarz
-
-
Tu czeska specyfikacja:
np w Classiku nie ma nawet szyb elektr za dopłatą, są w Ambiente za 5500 CZK (907zł), dopiero w Elegance są w serii.
W elegansie są alufele ale 15" w standarcie, za 16" trza dopłacić 2200 CZK -dot Pyxis
Za Craterisy 16" zyczą sobie 5400 CZK (900zł) dopłaty.
i szkodniki są 10-15% droższe wg katalogu :twisted:
Komentarz
-
Komentarz