Odnośnie tematu wiodącego: Niedługo (w najbliższym tygodniu) będzie już dostępny oficjalny soft do Columbusa (2700 albo 1200). Postaram się na bieżąco śledzić ten wątek w internecie na innych forach i stronach.
Druga sprawa: cały czas mam błąd (w columbusie oczywiście) nr. "00467 - no tv tuner comunication" czy coś podobnego. Nawet w ASO Skoda nie dało się nic zrobić. Błąd można skasować (wyst. w sterowniku 37-nawigacja oraz 56 - radio) ale i tak po włączeniu radia wyskakuje znowu.
Czy ktoś w związku z tym wie o co chodzi? W can'ie nie mam zakodowanego tunera. Gdzie jeszcze może być on zakodowany?
Druga sprawa: cały czas mam błąd (w columbusie oczywiście) nr. "00467 - no tv tuner comunication" czy coś podobnego. Nawet w ASO Skoda nie dało się nic zrobić. Błąd można skasować (wyst. w sterowniku 37-nawigacja oraz 56 - radio) ale i tak po włączeniu radia wyskakuje znowu.
Czy ktoś w związku z tym wie o co chodzi? W can'ie nie mam zakodowanego tunera. Gdzie jeszcze może być on zakodowany?
Była O2 KOMBI DSG ELEGANCE RS LOOK ... Jest BMW E91 LCI 
Navi miałem swoją-Martin zainstalował DVD Free oraz zmienił sofcik. Mimo, że moja O2 jest przed FL, teraz działa kiera, maxi dot oraz nie wywala aku. Po drodze mieliśmy ewolucje od całkowicie martwej navi po Error 202. Dlatego jeśli chcecie coś modyfikować przy RNS'ie to polecam tylko osobę z odpowiednią wiedzą :szeroki_usmiech. Polecam tego magika
Komentarz