Grygy, a twoja fabka działa jeśli tak to jutro sie widzimy w Krakowie :twisted: :twisted:
NAVI RNS-510
Zwiń
X
-
Panas, ale podświetlenie masz zielone mam nadzieję :?:
ponawiam również pytanie które już się przewijało w tym wątku. czy jest ktoś kto moze powiedzieć jaka jest różnica na plus lub minus jeżeli chodzi o odsłuch radia dla tej nawigacji w porównaniu do radia stream :?: nawigacja dość fajna rzecz ale przydało by się zeby do jeszcze lepiej grało za te 3 tysiące....O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwponawiam również pytanie które już się przewijało w tym wątku. czy jest ktoś kto moze powiedzieć jaka jest różnica na plus lub minus jeżeli chodzi o odsłuch radia dla tej nawigacji w porównaniu do radia stream nawigacja dość fajna rzecz ale przydało by się zeby do jeszcze lepiej grało za te 3 tysiące....Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
koja86, czyli rozumiem że słyszałeś jak to gra na ori głośnikach i jak gra stream i ta navi wypada dużo lepiej :?:
myślę o niej sobie , myślę ale chyba dopiero po sezonie wiosennym.... , przy okazji może i ceny spadną... :wink:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
leszekmw Tak Panas ma zielone podświetlenie, oprócz podświetlenia według mnie lepsza jest też kolorystyka wyświetlacza, dużo czerni i ciemna zieleń, nie jebie po oczach w nocy tak jak w mojej gdzie przyciski są „srebne”, powiedziałbym nawet że jest to trochę męczące do tego stopnia że czasami ją zasłaniam pseudo zaślepką.
Co do audio to do nie mam porównania do stream wcześniej miałem mfd2 i według mnie jest duża różnica na plus co do jakości dźwięku.
Cena 3tyś ? - warto.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez stysiekCena 3tyś ? - warto.
i to jest koniec minusów
reszta to plusy i to całkiem poważne - zaczynając od lepszej jakości matrycy LCD, przez lepszą jakość dźwięku, obrazu, komplet wyjść na wzmacniacz, komplet wejść do podłączenia kolejnych urządzeń audio i videoWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwPanas, ale podświetlenie masz zielone mam nadzieję :?:
ponawiam również pytanie które już się przewijało w tym wątku. czy jest ktoś kto moze powiedzieć jaka jest różnica na plus lub minus jeżeli chodzi o odsłuch radia dla tej nawigacji w porównaniu do radia stream :?: nawigacja dość fajna rzecz ale przydało by się zeby do jeszcze lepiej grało za te 3 tysiące....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez stysieknajpierw "-" takiego rozwiązania - nie będzie to zintegrowane stylistycznie z konsolą
od wyjść line out zaczynając, a na wyprowadzeniu cyfrowego sygnału z czytnika na procesor kończącWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Newiem o czym tu gadacie, bo moja znalosc pl jezyka niejest v dobrym staniu ale do tego RNS dodasz wsystko.Adapter na DVD free pocas jazdy i przy tym ci gada navi,MF kiera, dodanie bluetoth ktory bierze wsystkie funkcie komurki i pokazuje na monitoru navi, park assistenty , podlancenie s maxodotem ,podlancenie subvofru, i to wsystko v origo designu.I to jescze to ze RNS ma v sobie, navi, 2Ogb na HDD,MP3,dvd.
I co jakisz Pionner, Alpine???Duzo paczek pierdoli i itp, i nawet to wsystko niepodlonzysz jak wsystko s rns.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Grygywsystko v origo designu.I to jescze to ze RNS ma v sobie, navi, 2Ogb na HDD,MP3,dvd.Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
[quote]Nexus bendzie supe grac, ale ja jestem gluchy=))))) Martin jedni lubią mić wszystko funkcjonalnie i ory a niektórzy lubią dobre audio w samochodzie i nie ma dla nich znaczenia czy kiera będzie obslugiwać itd. Każdy ma swoje zdanie , które należy uszanować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :PTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
To od poczatku, bo juz sie pogubilem :twisted:
Ori kierownica multi, maxi-dot, czujniki parkowania. Czy bedzie dzialac ze wszystkim??
Jak to sie uruchamia, to jaki pojawia sie komunikat VW,Skoda :roll: I jak z podswietleniem, trzeba odrazu dlubac na zielono czy mamy zielone.
Teraz tak, trzeba wsadzic antene. Jak mocowane sa te anteny na dachu kolo anteny radiowej. Ktoredy tam przejdzie ten maly przewodzik do GPS-u
Jak jest z mapami. To sa mapy teleatlasu czy kogos innego??
Jak sadze, to dalej nie jest ekran dotykowy w tej navi :twisted:
Komentarz
-
-
Maicroft, panel dotykowy 100% antena GPS w prawym rogu na podszybiu :wink: , Mapy wgrane na dysk twardy nie wiem kto jest producentem tych map ale są zajebiście dokładne ( auto mapa 4,0 nie pokazuje mojej ulicy Dębowej :lol: natomiast mapa w RNS 510 już ją widzi ) Podświetlenie można się zabawić i zmienić zależy co kto ma w swojej .Dajesz adapter canbusowy (300-400zł )do tego i wszystko działa jak fabrycznie czyli maxi dot szczałkami cię kieruje masz komunikaty głosowe itd wszystko współpracuje z kierą wielofunkcyjną .Czyli tak jak fabrycznie .Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
Komentarz