Maru 123, nie miałeś żadnych problemów z zainstalowaniem tego sprzętu ? Też mi chodzi po głowie taka nawigacja ale ja mam "gołego" Eleganca, wiec nie wiem czy nie trzeba bedzie cos modzić...
NAVI RNS-510
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Johnny_BMaru 123, nie miałeś żadnych problemów z zainstalowaniem tego sprzętu ? Też mi chodzi po głowie taka nawigacja ale ja mam "gołego" Eleganca, wiec nie wiem czy nie trzeba bedzie cos modzić...
mój soft to 2026
Komentarz
-
-
Witam wszystkich,
Orientujecie się czy w OII FL elegance, jeśli zamiast radia swing zamontuję RNS510 (columbus) z modułem BT, to będzie działać tak samo jakbym oryginalnie zamówił z tą navi auto? To znaczy czy czujniki cofania (samochód na wyświetlaczu) i pozostałe funkcje będą tak samo hulać? Samochód mam zamówiony ze swngiem i moja konfiguracja jest już w fabryce, ale nie wykluczam iż jednak będę chciał sobie dołożyć columbusa i z tąd moje pytanie.
Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mariu_szMaru 123, dzięki wielkie za info, ucieszyłeś mnie jak nie wiem co, już wiem jaki będzie najbliższy wydatek na nowe autko. Tylko jeszcze tyle czekania produkcja dopiero 42 tydzień.Audi A6 allroad, 300KM, 570Nm
ttp://www.modpro.pl/ - Engine Tuning
http://www.termowizja.bielsko.pl/
Komentarz
-
-
cześć , właśnie bedę wymieniał jeden z telefonów na nowy..czy mógłby ktoś kto się zna na telefonach i ori bluetoothu powiedzieć jakie nowe telefony beda działały bez problemu z trinaxem i blue. :?:
sądzę że telefony tylko z nokii by mnie interesowały, podobno maja nie mieć tego całego symbiana.. :roll: , czarna magia dla mnie..
może jakiś parę modeli plizzz.. :szeroki_usmiechO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz