Zamieszczone przez megon
NAVI RNS-510
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez megonJest to Samsung Omnia II - Windowsem 6.5
Zamieszczone przez koskiale kicha ... dlatego właśnie nie lubie orange i jestem "gdzie indziej"
ale kicha :diabelski_usmiech- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ek
Zamieszczone przez koskiale kicha ... dlatego właśnie nie lubie orange i jestem "gdzie indziej"
ale kicha :diabelski_usmiech
jeśli kolega mówi, że aby zdjąć pin z karty trzeba wysłać "petycję" do orange:
[Jest to Samsung Omnia II - Windowsem 6.5 - tego pinu nawet nie da się wyłączyć z poziomu telefonu. Telefon był brany miesiąc temu i jest to zabezpieczenie Orange.]
... to dla mnie jest to śmieszne. Jestem w Plusie i robię to z pozycji telefonu. :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koskizdecydowanie mam
Natomiast możliwość zdjęcia PINu z karty przez użytkownika lub siec - nie ma żadnego związku z prawidłową wsółpracą BT premium z telefonem a jedynie z możliwością obejścia bug'a w Windowsie - i nijak nie wpływa na funkcjonalność sieci a jedynie na prawne zabezpieczenie operatora przed nieświadomym konsekwencji, zdjęcia PINu, użytkownika telefonu.
a przy okazji to przez Orange On-line można składać wnioski - i nie trzeba nigdzie jeździć- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekZamieszczone przez koskizdecydowanie mam
Natomiast możliwość zdjęcia PINu z karty przez użytkownika lub siec - nie ma żadnego związku z prawidłową wsółpracą BT premium z telefonem a jedynie z możliwością obejścia bug'a w Windowsie - i nijak nie wpływa na funkcjonalność sieci a jedynie na prawne zabezpieczenie operatora przed nieświadomym konsekwencji, zdjęcia PINu, użytkownika telefonu.
a przy okazji to przez Orange On-line można składać wnioski - i nie trzeba nigdzie jeździć
po drugie - moja wypowiedź dotyczyła ORANGE i ich <śmiesznych> zabezpieczeń a nie twojego problemu.
AD "przy okazji" - czytaj ze zrozumieniem - nigdzie nie napisałem że trzeba gdzieś jeździć w orange żeby składać wnioski, po prostu mnie irytował by fakt, że muszę w ogóle coś takiego robić - składać jakieś wnioski o takie pierdoły. W firmie opiekuję się 100 numerami telefonów komórkowych i szlag by mnie trafiał jak bym za każdym razem musiał gdzieś składać o coś "wniosek".
moje przemyślenie: Najwidoczniej w plusie, erze i play są bardziej kumaci użytkownicy i operator nie musi stosować "prawnych zabezpieczeń przed nieświadomym konsekwencji, zdjęciem PINu przez użytkownika telefonu."
:diabelski_usmiech
Jeśli chcesz podyskutować dalej - zapraszam na PW, bo tu zaśmiecamy główny wątek, dla mnie ta dyskusja i tak nie ma sensu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koskipo drugie - moja wypowiedź dotyczyła ORANGE i ich <śmiesznych> zabezpieczeń a nie twojego problemu.
AD "przy okazji" - czytaj ze zrozumieniem -
masz racje - czytaj ze zrozumieniem bo widze że sie pogubiłeś - mi wszystko działa, dla mnie EOT.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekZamieszczone przez koskipo drugie - moja wypowiedź dotyczyła ORANGE i ich <śmiesznych> zabezpieczeń a nie twojego problemu.
AD "przy okazji" - czytaj ze zrozumieniem -
masz racje - czytaj ze zrozumieniem bo widze że sie pogubiłeś - mi wszystko działa, dla mnie EOT.
Popatrz... choć w tym miałeś rację :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamzghttp://www.allegro.pl/ite...sc_rns_510.html
faktycznie na zdjęciach widac,że nawigacja jest po Polsku,tylko nie wiadomo jak jest z komunikacją dalej,czyli pozostałe funkcje RNS-a, nie mówiąc o komunikatach głosowych,zapewne niedługo będzie można gdzieś znależc sznureczek do nakładki po Polsku w RNSieJacek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jago7270tylko nie wiadomo jak jest z komunikacją dalejprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GrygyKur................a, ostatnii raz komusz wgrywalem sw do navi kupowanej z Allegro!!!znow navi padla!!Error 202.teraz s tym bendzie grzebac do rana=((bleee
Grygy, te od Ciebie są wolne od tych problemów?
Komentarz
-
-
Grygi ta z Legnicy padła ?
a propo operatora - byłem w Erze, Plusie - i teraz w Orange - i zostanę - można się z nimi nieźle dogadać. teraz troszkę gorszą ofertę mają (wybór telefonów) - na szczęście nie muszę opiekować się 100 komórkami - i zmiana jednego pinu to nie problem - operator mówi, że to blokada antykradzieżowa - choć przyznam, że większą startą będzie kradzież aparatu - niż ktoś wydzwoni mi parę złotych. Chyba z zadzwoni na Seszele
Komentarz
-
-
Re: Udało się im zamontować 510tke
Zamieszczone przez TREIZamieszczone przez stavi... po wielu trudach udało im się zamontować rns 510 i blu premium! Wszystko jest ok, wyświetla się ładnie jak powinno na maxidot cie itd. Mam tylko zastrzeżenia do samego montażu. Upchneli mi moduł blu za sterowaniem klimy a nie pod siedzeniem, nie dali ramki jak obiecali, ale za to cena z komplet była chyba ok (3500 brutto z fakturką i pisemną gwr na całość) . Ogólnie nie polecam tego warsztatu w Bydgoszczy!
Polecam każdemu za to ten sprzęcik - całkiem przemyślane urządzenie.
Dzięki za wskazówki i pomoc ...Stavi
Komentarz
-
-
kto użyczy najnowszych map V6 (z wyb. głos.) "do testów
Witam wszystkich!
Kto z Szanownych Forumowiczów użyczył by najnowszej mapki do Columbusa V6 (z wybieraniem głosowym)?
bardzo chętnie ją "przetestuję" ;-)
Najlepiej z okolic Częstochowy (śląsk) - jestem w stanie podjechać.
dzięki z góry!
Pozdrówki
Komentarz
-
-
Będzie ktoś uprzejmy powiedzieć jaka mapa jest najlepsza na ten moment do Columbusa? Chciałbym zaktualizować swoją, wgraną na dysk HDD. Ma już przynajmniej 1,5 roku. Jakieś linki na priv ? Znalazłem co nieco, ale boję się, że schrzanię wgrywając nie to co trzeba.Skoda Octavia1 1,9TDi 2002 Elegance / Superb2 1.8TSi 2008 Platinum
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez beskitZnalazłem co nieco, ale boję się, że schrzanię wgrywając nie to co trzeba.
Komentarz
Komentarz