Zamieszczone przez Grygy
NAVI RNS-510
Zwiń
X
-
Audi A6 allroad, 300KM, 570Nm
ttp://www.modpro.pl/ - Engine Tuning
http://www.termowizja.bielsko.pl/
-
-
Zamieszczone przez Maciek_HZamieszczone przez Grygyjago7270-ja juz tu nic niemusze pisac=)
V pare dniach bende mial program na dvd free, juz niebendzie potrzebnych adapterow, zrobie tego laptopem=)
Jest potrzebne gniazdo v tylu navi,ale idzie to zrobic v aute, tylko trza dac kabel do kostki v tylu navi.
Komentarz
-
-
Proszę o poradę
mam zamiar zmienic sw w columbusie (najprawdopodobniej na 2680 lub 2700- czytalem ze wyszlo).
W zwiazku z tym mam kilka pytan:
1) Czy bede musial zakodowac ponownie radio?
2) Czy na pewno skasuje mi sie zawartosc hdd?
3) Czy na nowym sw pojdzie hybryda v6 + bmw?
4) Czy jest duze prawdopodobienstwo uwalenia radia?
5) Ktorym dokladnie SW mam sie posluzyc?
6) Czy aby miec logo skody - musze tam cos podmieniac?
7) Co musze jeszcze wiedziec ?
Mam Superba II Elegance (50week) z kiera MF i Maxi Dot oraz BT II
z gory dzieki za odp!
Komentarz
-
-
1) Czy bede musial zakodowac ponownie radio?Nie
2) Czy na pewno skasuje mi sie zawartosc hdd?Tak
3) Czy na nowym sw pojdzie hybryda v6 + bmw?Jak wgrasz 2680 niedasz juz BMW
5) Ktorym dokladnie SW mam sie posluzyc?Daj 2660
6) Czy aby miec logo skody - musze tam cos podmieniac?Jak masz Skode to Skoda zostaje, jak masz VW to ci to tylko plyta s sw niezmieni, ja jo=)
7) Co musze jeszcze wiedziec ? DAj 2660,niejst roznica pomiendzy 2680
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Grygy1) Czy bede musial zakodowac ponownie radio?Nie
2) Czy na pewno skasuje mi sie zawartosc hdd?Tak
3) Czy na nowym sw pojdzie hybryda v6 + bmw?Jak wgrasz 2680 niedasz juz BMW
5) Ktorym dokladnie SW mam sie posluzyc?Daj 2660
6) Czy aby miec logo skody - musze tam cos podmieniac?Jak masz Skode to Skoda zostaje, jak masz VW to ci to tylko plyta s sw niezmieni, ja jo=)
7) Co musze jeszcze wiedziec ? DAj 2660,niejst roznica pomiendzy 2680
SUPER DZIEKI!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bzyq_74Zamieszczone przez jago7270w sieci pojawiło się Polskie menu do RNS 510,
tak jak przewidywałem, to tylko kwestia czasu i nie trzeba płacić 600 zł na "allegro",
zainteresowani linkiem przez pw
[ Dodano: Pon 01 Lut, 10 10:39 ]
Dzięki
Czy do zmiany języka potrzebna jest zmiana SW?Skoda Octavia1 1,9TDi 2002 Elegance / Superb2 1.8TSi 2008 Platinum
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maciek_H
Ale podłączasz się przez gniazdo diagnostyczne czy trzeba wypinać columbusa całkiem z auta? Ja oczywiście się na to piszę bo mi ten dvd free co mam teraz niestety sypie błędami.
Rozkodowanie i tv free
Komentarz
-
-
Tak, przesz ten sterownik dvd free leci wsystko, i czasz od czasu poprostu v niem can gdziesz zostaje zablokowany i nieleci dalej do navi,potem trza odlonczyc puszke tego sterowniku od kabli albo wyjmowac biezpecnik radia i potem znow jest ok.
Ale ty dvd free juz sa historia, co dzien czekam na dvd free presz sw, wgrasz go do navi i jest.
Komentarz
-
-
Grygy czy ten program DVD free nie działa czasem tak, że zupełnie wyłącza nawigację (także z maxi-dota) podczas oglądania DVD?
Czy wszystkie adaptery DVD-free powodują błędy? Nawet te sprzedawane teraz? Dokupuję właśnie Columbusa i zamówiłem także taki adapter i właśnie zacząłem się obawiać kłopotów ...
ps.
Gdyby miały się posypać głosy krytyki, że nie biorę Columbusa od Grygiego: wyjaśniam, że potrzebuję fakturę ;-)
Komentarz
-
-
[quote="gieu"]Grygy czy ten program DVD free nie działa czasem tak, że zupełnie wyłącza nawigację (także z maxi-dota) podczas oglądania DVD? czekam na to, to potem powiem ,ale myszle ze wsytko bendzie dzialac, ten sw by mial dac limit szybkosci wiencej niz 5km ...
Czy wszystkie adaptery DVD-free powodują błędy? Nawet te sprzedawane teraz? Dokupuję właśnie Columbusa i zamówiłem także taki adapter i właśnie zacząłem się obawiać kłopotów ...
Trudno powiedzec, z 10sztk szpredanych v miechu to jest problem s 6sztk.jednemu to zrobi raz do pol roka, drugiemu raz za miech
ps.
Gdyby miały się posypać głosy krytyki, że nie biorę Columbusa od Grygiego: wyjaśniam, że potrzebuję fakturę ;-)
gieu-spoko, nawet teraz jestem wyszpredany=))
[ Dodano: Wto 02 Lut, 10 22:19 ]
Zamieszczone przez Lm4323Chciałbym rozwiązać problem zawieszania się adaptera, potrzebuje zdjęcie wnętrza tv free, jest tam wersja softu. Co do błędów jakie powoduje adapter, to VAG może odczytać brak tunera TV ponieważ adapter koduje Gateway, tak aby można było później zainstalować odtwarzacz DVD lub tuner TV.
Komentarz
-
Komentarz