Martin to może byś przyjechał do Krk ? Zrób promocję :-) to mi zrobisz we wszystkich autach, a może jeszcze by ktoś z okolic chciał podjechać ?
NAVI RNS-510
Zwiń
X
-
-
Jeśli cena była by troszkę lepsza - myślę, że mógł bym się i ja zdecydować, dodatkowo byśmy zobaczyli co dokładnie siedzi za soft w moim aucieZamieszczone przez GS1Martin to może byś przyjechał do Krk ? Zrób promocję :-) to mi zrobisz we wszystkich autach, a może jeszcze by ktoś z okolic chciał podjechać ?
Pytanie tylko - czy taka modyfikacja - jesli została by wykryta w serwisie - nie będzie skutkować utratą gwarancji ? :-/
Pozdrawiam!
Komentarz
-
No to wstępnie Martin wyraził zgodę na przyjazd, to jak będą inni chętni to ustalimy termin i podjedziecie do mnie pod firmę.
wstępnie:
1. GS+6
Komentarz
-
cześć
ja się zastanawiam nad kamerą w RNS
znalazłem na forum takie info
czy ktoś może montował takie cudo u siebie.
żona by była wniebowzięta.
Komentarz
-
Witam.
Będę wymieniał Radio Swing na Columbusa w Octavii Elegance FL II. Czy ramka jest taka sama? Jeśli nie to gdzie mogę dostać taka ramkę( oprócz salonu Skody). Z góry dzieki
Komentarz
-
1mike, ramka nie jest taka sama.
Zwróć się do kolegi Grygy, podasz mu VIN i Ci zamówi ramkę.
Będziesz miał taniej niż w ASO
Komentarz
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez GS1No to wstępnie Martin wyraził zgodę na przyjazd, to jak będą inni chętni to ustalimy termin i podjedziecie do mnie pod firmę.
wstępnie:
1. GS+6
Dogadane s GS-1. Bende v ctwartek okolo 10g u niego na firmie.
Komentarz
-
Grygy,
witam, potrzebuje zakupić ramkę pod Columbusa do Octavii FL Elegance 2010
w kol. carbonu,proszę o kontakt prv w celu dogrania szczegółów
mój email [email protected], Wielkie Dzieki
Komentarz
-
dobra, to gdzie ta firma GS1?:-) bo ja bym sobie może też zapodał?
Martin - czy ten soft z dvdfree pozwala używać map BMW? czy może jest oparty o jakąś najnowszą wersję? bo nie chciałbym tracić map BMW w zamian za dvdfree.
Komentarz
-
Komentarz
-
-
witam
czy do rns 510 jest jakas aktualizacja by wgrać polskie menu i by nawigacja"mówiła" w jezyku polskim?
ma ktoś cos takiego?
Komentarz
-
Komentarz
-
trzeba poczekać
, ale zawsze pozostaje czeski i od razu rogal na twarzy :lol:
Komentarz
-
2. SaltZamieszczone przez GS1No to wstępnie Martin wyraził zgodę na przyjazd, to jak będą inni chętni to ustalimy termin i podjedziecie do mnie pod firmę.
wstępnie:
1. GS+6
Komentarz
-
-
Czy można w komputerze O2FL aktywować obecność nawigacji Colubusa i zestawu głośnomówiącego premium III przed zamontowaniem tych urządzeń (chodzi o to, żeby na maxi-docie pojawiały się informacje z navi i tel).
Przez kilka dni samochód będzie jeździł jeszczce ze swingiem i bez BT i nie wiem czy zmiana ustawień nie będzie powodować błędów.
z gory thnx za szybką odp
Komentarz
-
-
posiada ktoś z warszawy jakieś nowsze mapy do rnsa? :?: :roll:
Komentarz
-
Maru 123, ja mam jakieś od BMW, ale nie wiem kurcze które to, a nie wiem jak sprawdzić, koleś mówił że jedne z nowszych.
Komentarz
-
Koledzy mam mały problem, potrzebuje nr katalogowy ramki czarnej po wymianie STREAM na Columbusa.
W serwisie mieli problem bo jest kilka a nie che w ślepo zmawiać.
Komentarz
-
@Maru123 - PM - mapa BMW 2010-01 na bazie VW - V6. Nie wiem czy wyszły nowsze - mi póki co te wystarczają.
pzdrSkoda Octavia1 1,9TDi 2002 Elegance / Superb2 1.8TSi 2008 Platinum
Komentarz
-
beskit, kliknąłbym pomógł ale nie mój temat :roll: :wink:
Komentarz
-

Ustalcie tylko datę i dajcie znać
Komentarz