Kędzior, pod jakie SW te mapki? 3930 czy 3970?
NAVI RNS-510
Zwiń
X
-
kross12
-
Zamieszczone przez Kozowg. tej tabelki to chyba ta mapa jest pod softy z serii 3xxx
Sam mam wgrany sw 39xx więc nie mogę 1000% potwierdzić ale pobierzcie i włóżcie płytę do navi bez instalowania jej i bedziecie wiedzieli czy jest ok.
Komentarz
-
-
kross12
bzyq_74, są dostępne mapy z 4Q2010
Jeśli znalazłaby się grupa chętnych to jest opcja kupienia tych map
Komentarz
-
kross12
-
Zamieszczone przez KędziorZamieszczone przez KozoZamieszczone przez kross12Kozo, oryginalne vw
Mogę potwierdzic że mapy istnieją na 100%
To zdjecie sam umieszczałem.
jeśli w sprzedaży od czerwca są te 7477 to skąd są te pokazane na tym screenie? może znasz ich pochodzenie? znowu jakaś beta gdzie coś nie działa?
po drugie to zdjecie to żaden dowód bo przecież można wyedytować sobie ten numer i mogę Ci jako dowód pokazać nawet 7777
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez NematodeCzy mógłby ktoś w wolnej chwili, albo jak będzie robił montaż Columbusa wrzucić foto montazu anteny GPS?
Antenę kupisz na allegro za ok 35-40pln. W wyszukiwarce wpisz antena gps fakra
Antena zamontowana pod przednią szybą pod deską działa bardzo dobrze.Jest druga srebrna kochanka- CBF 600S...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez NematodeCzy mógłby ktoś w wolnej chwili, albo jak będzie robił montaż Columbusa wrzucić foto montazu anteny GPS?
Masz jakies dokladne pytania? Ja juz zakladalem z 5. Zarowno oryginalne rekiny, jaki i zwykle gps z allegro po 10 zlotych. Te drugie kladzie sie poprotu na polce pod nawiewami a nad radiem. Chyba to nie wymaga zadnej fotorelacji? Zapytaj dokladnie o co Ci chodzi a postaram sie pomoc.
[ Dodano: Pon 04 Lip, 11 14:43 ]
Zamieszczone przez AndimucWitam
Czy ktos ma ta latke 2760 zeby sie MaxiDot nie zawieszal ?
Z gory dziekuje
tak trudno przeszukac temat ???
Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamzgTen jest sprawdzony przeze mnie na sw od 3800 - 3980 i dziala dvd free podczas jazdy w 3 minuty
http://www.megaupload.com/?d=CRROR7DR
pozdr.Pozdrawiam
Marek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamzgTen jest sprawdzony przeze mnie na sw od 3800 - 3980 i dziala dvd free podczas jazdy w 3 minuty
http://www.megaupload.com/?d=CRROR7DR
Komentarz
-
Komentarz