Chris11,
Top Ten klientów indywidualnych 2013-2015
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Chris11http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Volkswagen-na-minusie-a-Skoda-szykuje-sie-do-swietowania,wid,17093059,wiadomosc.html
A akurat w tygodniku Motor jest statystyka sprzedazy w UE, i VW pierwsze miejsce:
od stycznia do padziernika 2014 w 28 krajach UE:
1. VW - 1.359.403 - wzrost z 2013 r. o 4,8%
2. Ford - 816.086 - wzrost o 6,3%
3. Opel/Vauxhall - 753.992 - wzrost o 8,2%
Czyli przewaga VW w Europie jest gigantyczna - ponad pol miliona samochodow...
Moze calosciowo na swiecie lacznie mu spadla? Ale to nie wynika z "dramatycznego" tekstu...
Niestety Skoda w Europie na razie do pierwszej 10tki ciagle nie wchodzi.
10-ty jest Fiat ze sprzedaza w UE 503.838 modeli...
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
"niepelnosprawnym klientom" ???
nie bardzo rozumiem...
czyli co? jak teraz zamawiam Superba to wg Ciebie jestem niepelnosprawny?
Bez sensu...
ps. domyslam sie ze moze jednak chodzi Ci o co innego - ze byly domniemania ze bedzie sie Skoda ze sprzedawac, a tu sie sprzedaje dobrze? To wtedy OK. Faktycznie sprzedaz Skody idzie ladnie do gory. Szkoda troche ze w UE niestety ciagle jest przed nia Fiat... (kto kupuje prawde mowiac Fiaty poza Wlochami? i troche jeszcze Polakami?).
Niech sie Czechom pod niemieckim przewodnictwem szczesci
ps. Szkoda ze te nasze bezmozgi zamiast FSO sprzedac VW to mu odmowily...
i w ten sposob:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108"niepelnosprawnym klientom" ???
nie bardzo rozumiem...
ps. domyslam sie ze moze jednak chodzi Ci o co innego - ze byly domniemania ze bedzie sie Skoda ze sprzedawac, a tu sie sprzedaje dobrze? To wtedy OK. Faktycznie sprzedaz Skody idzie ladnie do gory. Szkoda troche ze w UE niestety ciagle jest przed nia Fiat... (kto kupuje prawde mowiac Fiaty poza Wlochami? i troche jeszcze Polakami?).
Pytanie, czy pod Fiata nie jest też podciągnięty Jeep, Alfa, Dodge, Chrysler....
Komentarz
-
-
Oto 10 najlepiej sprzedających się modeli klientom indywidualnym w Polsce w listopadzie 2014:
1. VW Golf i VW Jetta (406+37) = 443
2. Toyota Auris i Corolla (224+122) = 346
3. Opel Corsa = 339
4. Toyota Yaris = 332
5. Dacia Duster = 290
6. Renault Clio = 267
7. Kia Sportage = 221
8. Skoda Rapid = 215
9. Opel Astra = 211
10. Opel Mokka = 203
Reasumujac w pierwszej 10tce sa nastepujace marki:
Opel - 3 razy
Toyota - 2 razy
Volkswagen - 1 raz
Reanult - 1 raz
Dacia - 1 raz
Skoda - 1 raz
Kia - 1 raz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez irekkI gdzie ta octavia? Królowa sprzedażyPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOZamieszczone przez irekkI gdzie ta octavia? Królowa sprzedaży
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ukukw Fordzie byl juz Focus po FL-u i nowe Mondeo?PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
7-9 tys byłaby super propozycja.PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez irekkI gdzie ta octavia? Królowa sprzedaży :diabelski_usmiechPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCO7-9 tys byłaby super propozycja.
Komentarz
-
Komentarz