Zamieszczone przez ukuk
Nowa Skoda Superb III
Zwiń
X
-
No tak... Przecież nie od dziś wiadomo, że są to bezpośredni konkurenci. Wszak, każdy właściciel BMW 5 marzy o Skodzie.Zamieszczone przez Don CorleoneCiekawe jak będzie wypadała w porównaniu z np. BMW F10, bo ostatnio coś złego dzieje się ze Skodą.

Zechcesz to jakoś umotywować?Zamieszczone przez Don CorleoneNowa Fabia to porażka (jakość wnętrza), Citigo i Rapid też szału nie robią...
Komentarz
-
-
Oczywiście, że tak. Nowy Superb dzięki swojej cenie jest świetną alternatywą dla np. 2-letniego BMW, lub nowego ale w słabej wersji. A są jeszcze takie auta jak np. Volvo S80, które tak jak Skoda jest bardziej dyskretne niż BMW czy Marcedes. Niestety ta klasa wymiera. Kiedyś był jeszcze Opel Omega, Peugeot 607, Alfa 166... Coraz mniej tego.Zamieszczone przez Chris11Przecież nie od dziś wiadomo, że są to bezpośredni konkurenci.
Moja 17-letnia Felicia ma lepiej wykonane wnętrze niż Fabia 3. O Citigo nie wspomnę bo to już jest dno dna.Zamieszczone przez Chris11Zechcesz to jakoś umotywować?Skoda Octavia Laurin&Klement 1.9 TDI '00
Skoda 130 L '86
Skoda Felicia LXi '98 + LPG - dupowóz
Komentarz
-
-
Skomentuję to tylko tak... ROTFL!!! A wyjaśnię poniżej...Zamieszczone przez Don CorleoneOczywiście, że tak. Nowy Superb dzięki swojej cenie jest świetną alternatywą dla np. 2-letniego BMW, lub nowego ale w słabej wersji. A są jeszcze takie auta jak np. Volvo S80, które tak jak Skoda jest bardziej dyskretne niż BMW czy Marcedes. Niestety ta klasa wymiera. Kiedyś był jeszcze Opel Omega, Peugeot 607, Alfa 166... Coraz mniej tego.Zamieszczone przez Chris11Przecież nie od dziś wiadomo, że są to bezpośredni konkurenci.
W takim razie, w cenie jednej Fabii lepiej mieć 17 Felicii...Zamieszczone przez Don CorleoneMoja 17-letnia Felicia ma lepiej wykonane wnętrze niż Fabia 3. O Citigo nie wspomnę bo to już jest dno dna.
Po co mieć nową Skodę, jak można mieć używane "cośtam".
Sorry, ale argumenty z dupy wzięte. I co to znaczy "lepiej wykonane"? Bardziej ergonomiczne, ładniejsze, milsze kolory...? Co to znaczy, bo dam sobie rękę ogolić, że FIII złożona jest lepiej niż Felicia.
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Z tego co wiem, od ludzi którzy S III widzieli już na żywo, ta wizualizacja jest najbliższa wersji produkcyjnej.Zamieszczone przez marlej108https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10896934_800479860027083_1448115857749649770_n.jpg ?oh=527ee726f8c4e8648c116b3c8df83540&oe=553E78F8&_ _gda__=1425615729_06f74b933ad0c0650d7a5b013afd567c
Podobno, S III na zywo robi niesamowite wrażenie.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
na forum Superba pisza ze to przerobiona wizualizacja O3.Zamieszczone przez ukuk^^wyszukaj tym obrazkiem w google grafika, zobacz co ci wyskoczy
Tyle ze w tym numerze Auto Bild co jest w Empiku dali niby zdjecie juz bez maskowania S3 i wyglada praktycznie tak samo...
Prawde mowiac troche to juz irytujace z tym pokazaniem S3 - ale widac o to chodzi Skodzie - stopniuje napiecie hehe.
[ Dodano: Sob 03 Sty, 15 21:02 ]
No wlasnie, to by potwierdzalo to co widzialem w Auto Bild (niestety nie maja tej fotki na swojej stronie internetowej, bo publikuja je z opoznieniem a nie od razu razem z wersja papierowa). Mozna pojsc do Empiku i jak maja Auto Bild to zobaczyc samemu. Jest fotka bez maskowania czerwonego (dziwne ze czerwony, co?) Superba III. Wyglada ladnie, ale prawde mowiac z przodu i z boku bardzo podobnie do O3. Co ciekawe to owo zdjecie chyba dotyczy wersji active... bo nie ma moich wymarzonych srebrnych listewek wokol szyb.Zamieszczone przez BigZ tego co wiem, od ludzi którzy S III widzieli już na żywo, ta wizualizacja jest najbliższa wersji produkcyjnej.Zamieszczone przez marlej108https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10896934_800479860027083_1448115857749649770_n.jpg ?oh=527ee726f8c4e8648c116b3c8df83540&oe=553E78F8&_ _gda__=1425615729_06f74b933ad0c0650d7a5b013afd567c
Wszedzie tez pisza ze kombi dopiero we wrzesniu.
Komentarz
-
-
jak taka będzie to moim zdaniem bardzo ładne auto
marlej a co jest irytujace w pokazaniu s3?
podali termin i do tego czasu będą pokazywac po kawałku. wszystko po to by się wiecej mówiło na jej temat a to się w jakiś sposób przekłada potem na sprzedaż. czysty marketing i tyle. widać chociażby po naszym forum jakie jest zainteresowanie tym tematem
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
dla mnie jest to irytujace, bo jesli sprawdzi sie to, co znalazlem na niemieckim forum gdzie gosciu co to niby widzial S3 stwierdzil, ze to "Grosser Octavia" (kurcze nie zapisalem w zakladce przegladarki tej strony i teraz tego szukam i nie moge znalezc...). Jak to faktycznie wieksza Octavia to nie mam co sie podniecac, bo choc O3 mi sie naprawde podoba, to obecny S2 podoba mi sie jeszcze bardziej...Zamieszczone przez blackrsmarlej a co jest irytujace w pokazaniu s3?
Ale jesli to jakies brednie i faktycznie ma S3 byc nie wiadomo jakim to ah i oh, to znowu bede tesknie spogladal w jej kierunku a wolalbym juz tematy motozyacyjne na jakis czas zakonczyc jesli chodzi o kupowanie aut (no w sumie to.... wcale nie :diabelski_usmiech ).
Jednak mysle, ze racje mial ten Niemiec, bo w Auto Bild sie chwala ze "Erstes Foto vom neuen Skoda Superb" i faktycznie z przodu i z boku wyglada jak wieksza O3. Czyli ladnie, ale tez nie mam sie czym podniecac, zreszta srodek tez ma byc bardzo podobny jesli chodzi o deske rozdzielcza (zegary, nawiewy) jak w O3 (ta sama kierownica).
To jest ten Auto Bild 01/2015.
Audi S6 Sportback e-tron und BMW M3 CS Touring im Test. Dazu: Toyota C-HR 1.8 VVT-i Hybrid und Honda HR-V e:HEV sparen im Vergleich.
[ Dodano: Sob 03 Sty, 15 21:34 ]
No wlasnie mi tez dokladnie o to chodzi. Raz chodzi nam o to samo :-)Zamieszczone przez BigO własnie o te fotkę mi chodzi. Podobno ona przedstawia wersję niemal identyczną z produkcyjną.Zamieszczone przez marlej108Mozna pojsc do Empiku i jak maja Auto Bild to zobaczyc samemu. Jest fotka bez maskowania czerwonego (dziwne ze czerwony, co?) Superba III.
Ps. sluchajcie mam te fotke - wlasnie pozyskalem najnowszy nr Auto Bilda w pdf i probuje ją wyciac i tu wkleic.
[ Dodano: Sob 03 Sty, 15 21:45 ]
Mam!
Niby wyglada tak...Załączone pliki
Komentarz
-

Komentarz