Enriquez, za chwile będę taczkami jeździć, wydłużyli mi termin na 31 maja :!: Jest możliwość zamówienia samochodu w innym salonie co by przyspieszyć okres oczekiwania?
Enriquez, w moim przypadku salon ma zamówione kilka sztuk na początek stycznia w tym 280 konne wersje więc wykorzystałem okazję i wskoczyłem na jedno z nich zamiast czekać do czerwca.
Enriquez, nie do końca cfaniaczek tylko raczej desperat, upierdoliłem sobie 280 konną wersję na któŸa mam czekać do czerwca, trochę długo więc poszedłem na mały kompromis który w 90% mi pasuje.
Nie chciałem:
- kamery cofania
- aktywnego tempomatu
Chciałem a nie będzie:
- okno dachowe
- DAB
- koło rezerwowe
- podgrzewana przednia szyba
[ Dodano: Czw 10 Gru, 15 23:44 ] Enriquez, Czasami trzeba iść na kompromis :wink:
[ Dodano: Czw 10 Gru, 15 23:46 ]
Zamieszczone przez Prim
a te 10%? wyposażenie nie do końca zgodne z oczekiwaniami?
Mniej więcej, nastawiałem się na białasa a będzie czarnuch, wewnątrz miało być brązowo a będzie kremowo, oprócz tego kilka zbędnych dodatków i brak kilku elementów wyposażenia na które liczyłem.
Generalnie to pikuś, za chwilę zapomnę jak tylko odbiorę sztrucla :lol:
Generalnie to pikuś, za chwilę zapomnę jak tylko odbiorę sztrucla
Dokładnie - ja też wziąłem co było, bo zamówione nie chciało dotrzeć na czas. Zawsze jest tak, że po pewnym czasie weryfikujesz "zamówienie" nawet jak odbierzesz zamówionego to po pewnym czasie czegoś brakuje, a coś jest zbędne.
piramida, w zasadzie tylko szkoda, że będzie acc, skoro nie chciałeś (bo nie będziesz miał zwykłego), i że nie będzie podgrzewanej szyby (chyba że kiedyś dołożysz webasto na telefon i będziesz miał lepiej), reszta to pierdoły albo rzeczy które można dołożyć.
Szkoda to dachu, jak chcial go miec. Reszte mozna duzo prosciej dozbroic :szeroki_usmiech
Właśnie takie poniosę koszta w związku z przyśpieszonym o 4 miesiące odbiorem samochodu, nie mal że nie będzie dachu to i cena samochodu finalnie wyższa ale za to będzie jasne wnetrze które z czarnym lakierem idealnie pasuje.
Panorama w większości roku nie jest otwierana, bardziej chodzi o wpadające światło do wnętrza, no ale cóż, nie potne się w związku z tym :lol:
Komentarz