Zamieszczone przez Maicroft
Nowy Passat B8
Zwiń
X
-
No nie tak do konca.
Jak dla mnie wersje Trendline jednego i drugiego modelu Passata nie roznia sie w srodku niczym szczegolnym.
Dla przecietnego Kowalskiego roznice jakie dzieli B8 od B7 mozna opisac tak samo czym rozni sie Golf 6 od 7 - o lifting zrobili :lol: Nie ma zadnego WOW, a tego sie spodziewalem jak napisalem wczesniej, gdzie generacja B5 od B6 roznila sie znacznie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftNie ma zadnego WOW
Minusy tak na pierwszy rzut oka: marny schoweczek za dźwignią zmiany biegów (telefon to raczej tam nie wejdzie), ergo fotele mogłyby być lepsze (patrz Opel) a kierownica trochę bardziej "mięsista".
Ciekawostka: pełnowymiarowe koło zapasowe (alu 17) z napisem Made in KoreaPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwtzn. ja zrozumiałem że miałbyś ciężki wybór między O3 superbem..Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Adam , mi tez się superb do końca nie podoba , nawet kombi , ale porównując komfort jazdy przy dość zbliżonej cenie zdaje się to niema o czym mówić według mnie. jakbym maił brać jakieś inne auto w tym przedziale cenowym a nie superba to na pewno nie była by to O3 , pewnie golf lub coś innego, oczywiście mówię o autach kombi bo w sedanach octavia jest faktycznie nie do przebicia jeżeli chodzi komuś bagażnik i sedan.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwpewnie golf lub coś innego, oczywiście mówię o autach kombi bo w sedanach octavia jest faktycznie nie do przebicia jeżeli chodzi komuś bagażnik i sedan.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Kris86
Zamieszczone przez feels3Jakies wrazenia od uzytkownikow? Ktos jezdzil nieco wiecej?
Ciekawi mnie porownanie do O3 w kwestii komfortu jazdy, pracy zawieszenia, czy wyciszenia.
Siedzialem w salonie, ale na sucho bez jazdy to nie to samo.
Komentarz
-
Ja jeździłem trochę dłużej i nie widzę jakiegoś wielkiego przeskoku technologicznego w stosunku do... OIII.
Sporo tych samych jakościowo detali, zawieszenie pracuje zbliżenie, wyciszenie też nie jakieś rewelacyjne jak na szyby akustyczne i zastosowane PODOBNO o wiele lepsze materiały niż w Skodzie.
Ogólnie to nie dość, że nie widzę znaczących różnic pomiędzy Pastuchem a OIII, to już w ogóle nie widzę ekonomicznego sensu dopłacania 20k zł, które pewnie będą dzieliły B8 a nowego Superba w zbliżonych wersjach wyposażenia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBnie każdy potrzebuje SII, jak już w innym wątku pisałem wolę OIII z całym jej bagażem + i - niż SII gdzie tak duże auto nie jest mi potrzebne i podstawowa rzecz to nie podoba mi się. Nie kupił bym go nawet jakby był w cenie OIII z tym samym wyposażeniem."k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
-
qrwa.. dzis trzeci raz pomylilem sedana nowego Passata z dotychczasowym.... troche to bez sensu robic samochod, ktory prawie wyglada jak poprzednia wersja...
To jak z Golfami... dzis rano pomylilem Golfa VII kombi z VI kombi... i to przy Zonie... co za wstyd - niby taki znawca.... a tu takie faut pas...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rXZamieszczone przez marlej108To jak z Golfami... dzis rano pomylilem Golfa VII kombi z VI kombi... i to przy Zonie... co za wstyd - niby taki znawca.... a tu takie faut pas...
Miałeś VI, powinieneś widzieć róźnicę :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108
M.666 4U
Komentarz
-
-
Szukam własnie darmowozu dla siebie, więc jeżdząc prywatnie paskiem poszedłem przejechać się nowym.
Auto naprawdę fajnie wykonane i wogóle..ale q..a na 18 było jak deska, dodatkowo tylne zawieszenie wydawało głuchy łomot przy przejeżdzaniu przez nierówności..
Zupełnie nie rozumiem tej manii utwardzania wszystkiego co nie służy do upalania. Wydaje się, że jak ktoś chce trochę komfortu to dcc w przypadku paska to must have.
Pzdr
LucaTrack events-M3RS Cup-300/ /S-max 2.0T Powershift/MX5 ND ;-)
Komentarz
-
Komentarz