Zamieszczone przez nibelung
Nowy Passat B8
Zwiń
X
-
No a ja się zastanawiam nad tym paskiem ,jeździłem testowym highlinem z DSG ,jak dla mnie OK ,no i konfiguracja wersja highline 2.0 tdi 150 ,DSG sześciobiegowe ,bogate standardowe wyposażenie ,plus pakiet biznes ,reflektory led ,wyświetlacz zamiast zegarów to tak po krótce , a teraz cena 147 tyś ,dochodzi rabat i jest już 140200 zł ,a jak usiądziemy do konkretnych rozmów to jeszcze coś się da urwać . Myślę ,że pakiet wyposażenia ,bije niestety nasza skodę ,nawet jeśli wyglądają podobnie ,to w skodzie tyle nie dostaniesz .
Myślę też ,że jeszcze trzeba poczekać do końca roku ,niech go trochę dopracują i wtedy pomyślimy.
p.s. okres oczekiwania - zamawiając dzisiaj otrzymałbym go najszybciej w wakacje ,czyli się sprzedajeSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Chris11, a no widzisz ,może dla tego ,że na firmę :wink: na dzień dzisiejszy na razie tak zostaje ,ale mogę sie jeszcze potargować jak będę zdecydowany - ale nie jestem , a co do wyposażenia to dość bogate było jak będzie mi się chciało to napiszę trochę więcej ,ale jutro po południuSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PrimA ja słyszałem ze "z ulicy" bez problemu 8-10% mozna urwac.. W sumie liczę na jakieś 15% po dłuższej walce...
Dopoki nie bedzie jakies wersji specjalnej w stylu perfecline to raczej pobozne zyczenia jesli chodzi o nowego Passata.
ps. na firmie sa lepsze rabaty.
[ Dodano: Wto 10 Lut, 15 08:12 ]
Zamieszczone przez sebastian7905No a ja się zastanawiam nad tym paskiem ,jeździłem testowym highlinem z DSG ,jak dla mnie OK ,no i konfiguracja wersja highline 2.0 tdi 150 ,DSG sześciobiegowe ,bogate standardowe wyposażenie ,plus pakiet biznes ,reflektory led ,wyświetlacz zamiast zegarów to tak po krótce , a teraz cena 147 tyś ,dochodzi rabat i jest już 140200 zł ,a jak usiądziemy do konkretnych rozmów to jeszcze coś się da urwać .
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108nowy C kombi!
Jesli model CLA to jest model rownozedny z klasa C, to mozemy porownac CLA do przytulnego Rapida pod wzgledem ilosci miejsca we wnetrzu :twisted: Cala reszta to oczywiscie nie Rapid, ani nawet nie VW czy Audi w topowym CLA45AMG
Komentarz
-
-
Kris86
Zamieszczone przez marlej108Sluchaj, za 140.000 zlotych to polecam wizyte osobista w salonie Audi, BMW, Mercedes (ah jaki piekny ten nowy C kombi!) albo Lexus. O VW, czy o Skodzie za te pieniadze to bym w ogole nie myslal... Naprawde mozna sie milo zdziwic w ww. salonach, pod warunkiem jednak ze trafimy akurat jak maja jakies fajne promocje, o ktorych czesto nie ma nic na stronach internetowych. Ja np. trafilem na promocje Audi A4 - gdzie rabat byl 20% od kazdego nowego do zamowienia auta.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kris86[Poza tym koledze Sebastian7905 zależy bardziej na wyposażeniu niż prestiżu a za taką kasę dostanie dużo "uboższy" samochód.
Na pewno maja mniej miejsca w srodku dla pasazerow z tylu, bo z przodu to jakos nie zauwazylem, zeby Passat mial wiecej miejsca niz Audi A4 czy Mercedec C (powtorze - fantastyczne auto) :-)
ps. za te cene to jeszcze mozna miec dobrze wyposazone Volvo - moj kolega z pracy kupil dwa czy 3 lata temu Volvo V70 (kombi) - skorzana bezowa tapicerka, mocny turbodiesel, bardzo dobre wyposazenie - za 134k zl w ramach wyprzedazy modelu (a cennikowo wychodzilo ponad 170k zl).
W kazdym razie ja bym przy kwocie przekraczajacej 100.000 zl a juz na pewno przy 140.000 obejrzal tez dokladnie auta klasy premium. Raz sie zyje :-)
ps. no chyba ze to koniecznie musi byc das Auto - VW :-)
Komentarz
-
-
no tak spojrzałem na tego C i bez skóry za 145 cennikowe już by był możliwy wypas.
niegłupio wygląda , sporo waży więc powinien być miły do spokojnej jazdy , tylko ten telewizor straszny..O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Kris86
Zamieszczone przez leszekmwno tak spojrzałem na tego C i bez skóry za 145 cennikowe już by był możliwy wypas.
niegłupio wygląda , sporo waży więc powinien być miły do spokojnej jazdy , tylko ten telewizor straszny..
Komentarz
-
W mniejszych to on sie nie chowa, w C pewnie tez(przeciez tam nie ma miejsca). Masz na desce taki tablet i na nim sa informacje z radia i ewentualnie nawigacja, ktora jest opcja, tanszy Becker i drozszy Command.
Komentarz
-
-
Chris11, GDYNIA
Jak pisałem wczoraj ,wieczorem podrzucę konfigurację
oczywiście za tę cenę można kupić coś premium ,np .zastanawiam się jeszcze nad A6 ,ale ten będzie dwu letni ,bo za cenę 140 tyś to o takim możesz tylko pomarzyć ,czy musi być to VW ,nie koniecznie ,bo do tej pory to jedynie CC wchodził w rachubę ,a Passat po prostu mi się podoba (taki jestem), MB C-klasa no sorry ,ale tam nie ma miejsca Volvo OK ,ale wnętrze do mnie nie przemawia ,Skoda ? hmm już mam - czas na zmianySebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Salon i serwis Mercedes-Benz w Krakowie, Łodzi, Rzeszowie, Bielsku-Białej, Nowym Sączu, Brzozie i Kielcach. Nowe i używane samochody marki Mercedes-Benz, Jeep, Alfa-Romeo, Subaru. Umów się na jazdę próbną!
Pierwszy z brzegu, cene da sie jeszcze urwac, drugi biedniejszy kosztuje wyjsciowo 148 600zl
Automat, navi, tempomat, pol skora, modny kolor i demon pod maska 1.6l 156KM.
Tak wiec ceny jak za Passata i Superba 8)
A za 40tys wiecej mamy E klase z dieslem pod maska. Wbrew pozorom podobno takie okazy sprzedaja sie bardzo dobrze na taxi, bo co gwiazda na taxi, to gwiazda
Komentarz
-
-
Kris86
Zamieszczone przez Maicrofthttp://www.zasadaauto.pl/oferta-04-00601/
Pierwszy z brzegu, cene da sie jeszcze urwac, drugi biedniejszy kosztuje wyjsciowo 148 600zl
Automat, navi, tempomat, pol skora, modny kolor i demon pod maska 1.6l 156KM.
Tak wiec ceny jak za Passata i Superba 8)
A za 40tys wiecej mamy E klase z dieslem pod maska. Wbrew pozorom podobno takie okazy sprzedaja sie bardzo dobrze na taxi, bo co gwiazda na taxi, to gwiazda
Komentarz
-
marlej108, z uwagi na fakt iż Golf7 od żony ma już 2 lata i przejechane całe 23kkm czas się z nim pożegnać .. tak jak Ci pisałem Pw Byłem w Audi ale to nie mój styl.. wiec BMW - zamówiony.. jednak rabaty o których ty mówisz są hmm.. Mało realne ? chyba że na demo.. ale to poza wartość 12-13% Ciężko.. :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftMasz na desce taki tablet i na nim sa informacje z radia i ewentualnie nawigacja
... ale zważywszy na wiek mojej skodziny, to mógłbym się za niewielką dopłatą zamienić :!:
... a na tableta by się uszyło taki ładny pokrowiec z różowego misia
Komentarz
-
Komentarz