No to mój jedniodniowy pobyt na Waszym forum był ostatnim. To co się mówi "na mieście" o "olejowcach " z forum octavi i alfy to jednak prawda. Macie tematy z równoległego świata ludzi ogórków . (baza VI lub VIz III+ , zimowy 0w40 a letni 0w30 -BRAVO!!! , Neste jako zimowy SUPER!!! obejrzyj nie VOA tylko UOA dla Neste i będzie jasne, ciekawostki o ZDDP też macie , oleje co masakrę robią z panewek chętnie polecacie ale co tam , co tam . Nie za bardzo w porządku jest to, że niektórzy naprawdę wykazują się wiedzą i ciekawymi spostrzeżeniami , ale natychmiast są zakrzykiwani przez liderów tego wątku. (brak miłości czy tylko witamin)
Niech administracja usunie moje konto, ale zostawi ten post dla przestrogi. Bo naprawdę zacne jest pomagać, ale niedopuszczalne jest szkodzenie , konfabulowanie i spekulowanie. Trzeba pewne rzeczy wiedzieć ale na pewno rozumieć. To forum jest dla niektórych wszystkim co mają ale na pewno nie jest to dobre forum.
Szczerze życzę sukcesów , powodzenia , rzetelności i dystansu, zwłaszcza niektórym.
Niech administracja usunie moje konto, ale zostawi ten post dla przestrogi. Bo naprawdę zacne jest pomagać, ale niedopuszczalne jest szkodzenie , konfabulowanie i spekulowanie. Trzeba pewne rzeczy wiedzieć ale na pewno rozumieć. To forum jest dla niektórych wszystkim co mają ale na pewno nie jest to dobre forum.
Szczerze życzę sukcesów , powodzenia , rzetelności i dystansu, zwłaszcza niektórym.
Komentarz