Nexus6 no dobrze mozna tak zrobic ,ale twierdzicie ze po czyms takim sie naprostuja?
Jakie tarcze kupic
Zwiń
X
-
Z tego co pamiętam, sam miałem wyczuwalne lekkie bicie, ale potem przeszło.
Jedyna uwaga, nie kupujcie klocków ATE bo są gówniane... One tylko mocno pylą...
Textar, Ferodo Premier/Premium będą lepsze.
Pozdrowww.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZoltarZ tego co pamiętam, sam miałem wyczuwalne lekkie bicie, ale potem przeszło.
Jedyna uwaga, nie kupujcie klocków ATE bo są gówniane... One tylko mocno pylą...Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
desmo
Zamieszczone przez MaicroftMam wlasnie te klocki ATE i faktycznie pyla duzo bardziej niz seryjne.
Komentarz
-
Ja na ATE PD i klockach EBC GS mam przejechane jakies z 50kkm(zmienialem sam pod garazem) i nic mi sie nie pokrzywilo, moze przy montazu ktos piaste kiepsko oczyscil i tarcza nie dolega dokladnie ? :roll:
Przed zima sobie je zdemontowalem i przeczyscilem rowki, odrazu odczuwalna byla poprawa hamowania, ale teraz po zimie znowu by sie przydalo oczyscic. Po ponownym ich montazu tez nic nie bije.
Nastepne tez beda ATE PD chyba ze cos zmienili w produkcji i teraz jakis szajs wychodzi. :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZoltarJedyna uwaga, nie kupujcie klocków ATE bo są gówniane... One tylko mocno pylą...
Textar, Ferodo Premier/Premium będą lepsze.
Dawno pisałem, że dużo flot i warsztatów przeszło na kocki i tarcze Boscha z ATE i chwalą sobie...
Klocki Bosch są "made in Italy" a ATE ostatnio "made by Fomar"...Był czarny Leon jest Superb 2.0 CFGB+
Komentarz
-
-
Racja Jaro
Mintex musi rozwinąć sieć dystrybucji i będzie często wybierany
Z zupełnie tanich nawet Remsa jest ok :shock:www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
maly OT
...tutaj efekt uzytkowania tarcz Zimmermanna i klockow GreenStuf( nie wiem jak sie to dokladnie pisze), firma Zimmermann odrzuca gwarancje ze wzgledu na stosowanie klockow o zwiekszonym tarciu, argumentem jest to ze nawiercane tarcze sa przystosowane tylko do
seryjnych klockow.Załączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dariuspolo...tutaj efekt uzytkowania tarcz Zimmermanna i klockow GreenStuf( nie wiem jak sie to dokladnie pisze), firma Zimmermann odrzuca gwarancje ze wzgledu na stosowanie klockow o zwiekszonym tarciu, argumentem jest to ze nawiercane tarcze sa przystosowane tylko do
seryjnych klockow."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Mi popekaly zimmermany z ferodo premier (czyli zwykly cywilny klocek) w leciutkim Roverze 200 (nie upalanym), moze sa jakies wadliwe serie? u mnie byl rozmiar chyba 280mmnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jacek NowakMoje ATE PD bija coraz bardziej niedlugo juz wyleca na smieci :evil: Zestaw seryjny na ktorym jezdzilem jest duzo lepszy
Bo mi sie wydaje ze te bicie to jest od niedokladnego montazu. :roll:
A gdzie je kupowales? moze jakies "lewe" zrodlo :roll:
Komentarz
-
-
Kupilem je z 2 miechy temu,zrobilem na nich okolo 12 tys. Kupilem je w dobrym motoryzacyjnym sklepie gdzie zawsze wszystko kupuje. Montaz u dobrego mechanika. Zaczelo sie bicie jak pare razy mocniej je shamowlem jak jechalem do Wiednia, po tym zaczely sie bicia.Jeszcze w przyszlym tygodniu sprawdze je specjalmym przyzadem-zobaczymy jakie maja odksztalcenia.Skoda Octavia 19-TDI Elegance 136/304NM
Komentarz
-
Komentarz