Zamieszczone przez RomanS
Jakie tarcze kupic
Zwiń
X
-
nasza droga: www.wpzs.pl
-
-
Zamieszczone przez Masmowww.zmax.pl tam taniej
I jako ze masz power disc ,to mam pytanie czy u ciebie tez sa takie wyciecia na obrysie tarczy. Na jednej jest ze 3cm na drugiej 2 razy tyle. Wyglada to jak zebranie czesci metalu do wywazenia tarczy. Ale wole sie upewnic czy tak ma byc ?
ZDJECIE
Komentarz
-
-
bezduszny
Załozyłem te tarcze przed weekendem dopiero i prawdę powiedziawszy nic takiego nie rzuciło mi się na oczy.
Możesz zrobić zdjęcie tego i wstawić na forum ? Sprawdzę to dokładnie u mnie...
A link do tego sklepu ktoś już pisał w jakims temacie o tarczach. Bardzo mnie zdziwiła różnica w cenie między gładkimi ATE a ATE PD.... raptem około 15 pln na sztuce.
Komentarz
-
bezduszny
Klikałem przed chwilą z człowiekiem z firmy zmax i wg. tego co pisał jest to normalne...
Przypuszczenia były słuszne. Jest to wyważanie tarczy.
Komentarz
-
moje tarcze bija i mam w zwiazku z tym pare pytac.
1. Czy bicie bedzie sie poglebiac? Narazie mozna to wytrzymac.
2. Watek jest obszerny a wielu z was potrzebuje tarcz prawie do wyczynowej jazdy ;-)
Jaki tarcze polecacie do normalnej jazdy (w trasie generalnie jazda kolo 130 km/h, czasem wiecej)
Chodzi o to zeby jak najdluzej nie bily i w miare dobrze hamowaly (moze byc na poziomie serii, ale jak bedzie lepiej to tez dobrze):: O1 AXR Kombi
Komentarz
-
-
bezduszny
1. Tak, stopniowo będzie się to powiekszać
2. Wyczynowej to za mocno powiedziane choć czasem każdemu zdarza się ostro hamowac z 150 do 40 km/h
3. ATE PD + klocki ATE. Różnica między płakimi ATE a nacinanymi ATE PD jest około 15 pln na sztuce
Komentarz
-
Zamieszczone przez Pulse1. Czy bicie bedzie sie poglebiac? Narazie mozna to wytrzymac.
A co do tego jakie masz kupic to zalezy juz od ciebie. Ja np nie mama zavirusowanego silnika i nie planuje tego - nie opłaca sie, a kupiłem sobie EBC TG + EBC GS.
Doszedłem do wniosku ze nie ma co oszczedzac na hamulcach. Koszt oryginalnej taczy to ok 230,- a za ebc dałem 320, wiec dołozenia 90,- nie jest az tak wielkim wydatkiem.
Komentarz
-
-
bezduszny
-
Zamieszczone przez bezdusznyZadzwoń lub napisz do firmy www.zmax.pl mają najtaniej...
Komentarz
-
Komentarz