Dobrze wiedzieć :szeroki_usmiech. Jeśli obecne się sprawdzą będę wiedział jakich szukać następnych piórek.
Jakie wycieraczki?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Sigma_74a ja szukam takich co mają podwójne pióra z przodu ..i nie moge namierzyć
Komentarz
-
-
nie prosciej kupic aero w ASO?
wydaje sie stowe i ma sie spokoj na 30 kkm (albo wiecej - zalezy od entelegencji uzytkownika)nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez M@rcinsa ciche, ladnie zbieraja ale zostawiaja mgielke ktora sprawia z e w nocy nic nie widac. jestes samobojca...kup bosch twinnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
ta mgielka moze byc powodowana plynem do spryskiwaczy- ktory zostawia taki film na szybie (glosno mysle)nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Ja z tymi boschami nie mam zadnych problemów, na wiosnę znowu je kupie.
A kupuje w zaprzyjaźnionej hurtowni, a nie na allegro.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
QBA, to nie masz już AERO :shock: :?:
bo tu mylicie chyba model AEROTWIN z TWIN a napewno kol.M@rcin, pomylił w pierwszym poście na tej stronieNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBATylko niestety padly lupem "amatora cudzej wlasnosci" Dlatego pozostane przy zwyklych za mala kase, bo nie usmiecha mi sie, co jakis czas kupowac nowych za ponad 100pln-ow, bo akurat komus sie spodobalynasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Jabar1975, to ja je od Ciebie wezmę po taniości tylko nic Qbie nie mów :szeroki_usmiechNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dobrygrzeswawaQBA, to nie masz już AERO :shock: :?:
[ Dodano: Sro 24 Sty, 07 17:16 ]
Za to mam piekne rysy na szybie, po tym jak ramiona bez nich przelecialy :?
[ Dodano: Sro 24 Sty, 07 17:17 ]
Zamieszczone przez dobrygrzeswawaJabar1975, to ja je od Ciebie wezmę po taniości tylko nic Qbie nie mów :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez M@rcinkupilem wycieraczki bosh aero za 60zl na allegro i sa tragiczne, zostawiaja taka mgle ze w nocy gdy pada deszcz nie da sie jechac:/ czy to wina wycieraczek?
bo jak mi przeskakiwaly i skrzypialy to sie okazalo ze wina lezala w ramionach. wystarczylo troche podgiac i problem ustal.
co sie tyczy wycieraczek jeszcze raz potwierdzam że championy mi sie zawsze sprawdzały i to w paru różnych samochodach , równierz mi znajomi nie narzekali jak im je poleciłem. fakt ze powyżej ~ 130 w deszcz zaczynają zbierać gorzej szczególnie jak wieje mocny wiatr ale bez przesady , w deszcz raczej duż szyciej sie nie jeżdzi , przynajmniej nie ze stałą prędkością / mówie o polskich drogach/ . i jeszcze raz powiem że w lublinie kupuje championy na sztuki , bez opakowania - może takich nikt nie podrabia?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arti23zrobiłem im test przy 160 km/hO I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arti23kupiłem dzisiaj Valeo X-Tream Silencio (czy jakoś tak) i zrobiłem im test przy 160 km/h i jest OK, przynajmniej na razie
100% zbieranie juz po pierwszym "przejechaniu" piora. Moim zdaniem rewelacja ;DByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
co się tyczy skakania wycieraczek to miałem je wczoraj spróbowac jakos podgiąć ale kolega który to robił nie napisał jak , woec tego żeby nie poprawiac producenta bo on wie zazwyczaj najlepiej jak sie robi samochody /oczywiscie bez uwzględninia komputerów sterujacych silnik :diabelski_usmiech / , wziąłem płyn PENETRUS którego używam do smarowania śrub klientom moim kochanym ,a jak sam jego nazwa wskazuje , słuzy do penetrowania :wink: , i spsikałem dośc obficie wszystkie ruchome elementy które udało mi sie znależć i jak ręką odjął . wycieraczki pracują bardzo równo , zbierają elegancko / oczywiście w polo też mam championy / i ogólnie ok' , ez żadnego podginania.
nasuwa mi się myśl , choć w sumie w octavii nie miałem problemów z wycieraczkami , to jednak takie zapobiegawcze psiknięcie , powiedzmy raz na rok :?: , na pewno im nie zaszkodzi a na pewno pomoże . nie wydaje sie Wam że wycieraczki chodzące równo i ładnie zbierające maja czasami jakies takie właśnie małe drgania , skoczki ? sądzę że właśnie takie psiknięcie zapobiegawcze , przed awarią a nie po niej , może wydajnie zwiększyć ich pracę a może równierz lepsze zbieranie ? może ktoś spróbuje przed wymianą wycieraczek tego sposobu i napisze czy był jakikolwiek pozytywny efekt ?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz