Ja jeżdżę na Tungsram Megalight +60% i jestem zadowolony. Świecą bardzo ładnie i niewiele kosztują - coś niewiele ponad 20 zł. Świecą mi już prawie 6 m-cy. Wcześniej miałem Osramy i poświeciły 3 m-ce. Podobno są jakieś Tungsramy +90%.
Polecam żarówki!!!
Zwiń
X
-
a ja mam takie pytanko. Bo w dzień jeżdze na halogenach w SI (są w reflektorze głównym), w postojach mam białe ledy, ale te halogeny emitują żółte światło i nie komponują z ledami, dopiero jak włącze ksenon mijania to ładnie wygląda.
Co lepiej zrobić, założyć h3 blue jakąś? jaką polecacie? która jest najbardziej blue i wytrzymała żeby komponowałą z ledem?
Czy może walnąć sobie h3 led?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pstrykaczJa do halogenów założyłem Osrama coolblue. Jest nawet nieźle, światło tylko troche żółtsze niz ksenonBy BESTperformance:
2.0 TDI 16v BMR 170 @ 200 KM/410 Nm
2.0 TDI 8v BMM 140 @ 170 KM/410 Nm
Corsa C Z12XE 75 @ 80 KM/120 Nm
www.polskie-menu.pl - Tel. 790 533 228
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981Czy może walnąć sobie h3 led?
http://allegro.pl/zarowka-led-h3-13s...240877120.html
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MickulTo to ma homololololologację?By BESTperformance:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukaszp1981Podobno są jakieś Tungsramy +90%.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukaszp1981Tylko gdzie je kupiłeś? W sklepach nigdzie nie ma tylko na allegro.
Dostawa szybciutko (dosłownie parę dni), ładnie zapakowane - i jestem bardzo z nich zadowolony. poprzednie Tungsramy (+60%) wytrzymywały ponad 2 lata. Zadowolony będę jak te mocniejsze wytrzymają ponad rok.
Komentarz
-
-
u mnie były po 3 miesiące - spaliłem dwa komplety w pół roku
o te : http://4trucks.pl/wiadomosci/243-akt...-od-osram.htmlO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
W O2 używałem żarówek H7 Osram Night Breaker przez 7-8 miesięcy i ok. 15 tys. km, po czym obie przepaliły się niemal jednocześnie.
Ale było warto, o czym przekonałem się szczególnie po ponownym założeniu zwykłych Tungsramów ze stacji benzynowej. Zmiana w tą stronę była szczegónie zauważalna.
Teraz planuję kupić NB zmodernizowane (NB Plus), niby mają wytrzymać o połowę dłużej niż poprzedniczki (oczywiście nie o połowę dłużej od standardowych żarówek, jak błędnie opisuje to przytaczany wyżej artykuł). Na świetle nie ma co oszczędzać.
M.666 4U
Komentarz
-
-
Jestem po wymianie w Caddym z Philipsów Night guide na Osram NB PLUS efekt Pozytywny wcześniej jeszcze miałem X-tremy i nie ma co ich porównywać do NB PLUS
Zobaczymy jak długo poświecą... życie przedłużają im przeciwmgielne jako dzienneBy BESTperformance:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez miron75Panowie - głupie pytanie, ale sam zgłupiałem. Jakie stosuje się żarówki do świateł drogowych w O2?
Nie mam instrukcji przy sobie, czeska serwisówka do O2 mówi H3, w sieci znalazłem opis że H1. No to która w końcu? Z góry dzięki za pomoc.
M.666 4U
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez elvis696a nie lepiej zrobić przekaźniki
przerobiłem wersję przekaźniki + słabe żarówki w golfie 3 - zmianę widać, przede wszystkim w kolorze świecenia, ale w ilości światła nie bardzo
Zamieszczone przez vw2008z Philipsów Night guide na Osram NB PLUS efekt Pozytywny wcześniej jeszcze miałem X-tremy i nie ma co ich porównywać do NB PLUS
Komentarz
-
Komentarz