Zamieszczone przez ale_jak_to
http://allegro.pl/zestaw-naprawczy-z...254381978.html

i od tego czasu miałem okazję jeździć i w noc czarną jak nie powiem co :diabelski_usmiech i w deszcz. Przyznam, że jestem bardzo zadowolony, świecą jasno, wyraźnie, z resztą kolega r2r się nimi bardzo zachwycał jako pasażer. Na nieoświetlonych drogach widać bardzo ładnie wg mnie. Uprzedzając Wasze zapytania o to jak wysoka jest cena odpowiem: jest bardzo przyzwoita - komplet kosztuje niecałe 30 zł (przynajmniej tu)
i od tego czasu miałem okazję jeździć i w noc czarną jak nie powiem co :diabelski_usmiech i w deszcz. Przyznam, że jestem bardzo zadowolony, świecą jasno, wyraźnie, z resztą kolega r2r się nimi bardzo zachwycał jako pasażer. Na nieoświetlonych drogach widać bardzo ładnie wg mnie. Uprzedzając Wasze zapytania o to jak wysoka jest cena odpowiem: jest bardzo przyzwoita - komplet kosztuje niecałe 30 zł (przynajmniej tu
przez to, że ktoś z poprzednich właścicieli jeździł na 100W to będę musiał wymienić reflektory, bo plastikowych kloszy nikt nie wymieni a doprowadzić ich do dobrego stanu też nikt się nie chce podjąć...
Komentarz