Od momentu jak zaczęły wchodzić dzienne światła to się zaczęło tak robić, w wawie to też plaga, po zmroku na dziennych, w deszcz na dziennych, w deszcz i po zmroku na dziennych albo zamiast dziennych pozycje i p.mgielne. :klnie:
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Mihau, Dzisiaj jechałem za NOWĄ BMW serii 5. Na 100% miała lewą ćwiartę wspawaną i dach robiony. Zostawiała 3 ślady, katy miała jakieś dziwne i tył był cały krzywo poskładany. Aż strach tym jechać. W środku starsze małżeństwo z fotelikiem 3-6.
zepter00, Jadąc do Niemiec na wakacje, prawie wjechaliśmy do tyłka takiemu zawodnikowi. Ulewa, jechaliśmy ok 130km/h, a on może 100 i standardowo okupywał lewy pas.
Komentarz
-
-
Best ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
A mnie osłabiła pani z obsługi sklepu nie dla idiotów
Dzwonie:
bib bib bib
pani\ słucham nazwa firmy
ja\ dzien dobry ( nie przedstawiam się skoro ktoś zapomniał ) kupiłem u państwa laptopa i padł w nim system, nie mam płyty z systemem bo obecnie nie są one dodawane do komputerów- system jest na dysku twardym dodatkowo zrobiłem kopię zapasową ale nie mogę w żaden sposób go uruchomić.
pani\ aha
ja\ czy jak zakupiłem komputer w m&m w Polsce to czy mogę z tym komputerm udać się na sprawdzenie do m&m w innym kraju
pani\ momencik zapytam się tylko
ja\ ( myślę) ciekawe ile będę musiał czekać
pani\ ( za niecałą minutkę) może pan spróbować
ja\ znaczy co mogę spróbować ? ... znaczy to gwarancja jest ogólnie Europejska w m&m czy nie
pani\ no nie wiem może pan spróbować ale trzeba mieć podbitą gwarancję
ja\ ale ja mam jedynie dowód zakupu i kartę gwarancyjną , bo jak kupowałem zostałem poinformowany ,że to wystarczy
pani\ skoro tak pan słyszał to może pan spróbować
ja\ no to dziękuję bo w sumie dalej nic nie wiem dowidzenia
pani\ do widzenia
Jakbym chciał spróbować to bym nie dzwonił w celu się upewnienia tylko próbował.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauOd momentu jak zaczęły wchodzić dzienne światła to się zaczęło tak robić, w wawie to też plaga, po zmroku na dziennych, w deszcz na dziennych, w deszcz i po zmroku na dziennych albo zamiast dziennych pozycje i p.mgielne. :klnie:Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez MihauOd momentu jak zaczęły wchodzić dzienne światła to się zaczęło tak robić, w wawie to też plaga, po zmroku na dziennych, w deszcz na dziennych, w deszcz i po zmroku na dziennych albo zamiast dziennych pozycje i p.mgielne. :klnie:Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Ja widziałem ostatnio gościa w starym STARZE który miał założone dzienne,było już szaro buro i ponuro a on twardo na ekspresówce.."Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZorrW dobrze oświetlonym mieście jest to problem, bo ludzie nie widzą że nie mają włączonych świateł.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez ZorrW dobrze oświetlonym mieście jest to problem, bo ludzie nie widzą że nie mają włączonych świateł.
(na bazie porównania skoda vs almera N15 i faktu, iż zdarzyło mi się almerką przez pierwsze paręset metrów jechać bez świateł w mieście, co jest praktycznie niemożliwe w skodzie)
PS Ja nie bronię jeżdżących bez świateł tylko staram się wytłumaczyć przyczyny takiego stanu rzeczy.Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZorrPS Ja nie bronię jeżdżących bez świateł tylko staram się wytłumaczyć przyczyny takiego stanu rzeczy.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez ZorrPS Ja nie bronię jeżdżących bez świateł tylko staram się wytłumaczyć przyczyny takiego stanu rzeczy.
Natomiast w mieście to czy masz włączone światła mijania czy nie, nie robi różnicy w tym co widzisz. Oczywiście o ile droga jest dobrze oświetlona a światła mijania Twojego samochodu są zwykłe czyli dość słabe. Takie samochody bez świateł albo ze światłami do jazdy dziennej albo ze światłami postojowymi można też zaobserwować na niektórych parkingach pod hipermarketami.Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabanosJeszcze bardziej mnie osłabiła kierowniczka w TAXI. O godz. 21 nie miała włączonych żadnych świateł :shock: Dobrze, że wyjeżdżając z podporządkowanej nie sugeruję się tylko światłami.
kupę lat temu miałem taką sytuację:
wyjeżdżam z podporządkowanej i skręcam w prawo, oczywiście patrzę w lewo - wolne - więc ruszam. Jak ruszyłem tak od razu dałem po hamulcach, bo się okazało, iż po mojej prawej wprost na mnie jechały auta. Zaraz później okazało się, iż ktoś na głównej drodze malował pasy na prawym pasie i wszystkie auta omijały obszar malowany wjeżdżając na pas lewy w przeciwną stronę, czyli tam gdzie ja chciałem jechać.
ciekawe czyja byłaby wina w razie stłuczki?Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Komentarz
-
-
a gdzie ja napisałem, że na skrzyżowaniu ??
dla przykładu włączasz się z pobocza, wyjeżdżasz z posesji, albo z lokalnej drogi nieoznaczonej jako skrzyżowanie
Zorr, napisał że malowali pasy, więc zmieniona była organizacja ruchu, pojazdy już tam się znajdowały, a on dopiero wjeżdżał na ten pas
Komentarz
-
-
Kolejne "madrosci" redaktora z onetu. http://moto.onet.pl/10957215,29,4,fi...l?node=29#play
Mozliwosc zawracania na sygnalizatorze kierunkowym. Ten sygnalizator informuje tylko ze skret w dana strone jest bezkolizyjny ale zawracac na nim nie mozna. No chyba ze jest wymalowana strzalka oprocz w lewo zawinieta w dolVW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamusieka gdzie ja napisałem, że na skrzyżowaniu ??
dla przykładu włączasz się z pobocza, wyjeżdżasz z posesji, albo z lokalnej drogi nieoznaczonej jako skrzyżowanie
Zorr, napisał że malowali pasy, więc zmieniona była organizacja ruchu, pojazdy już tam się znajdowały, a on dopiero wjeżdżał na ten pasJeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Komentarz
-
Komentarz