mane, Większość tak komentowała "Opolskie więc nie ma się co dziwić" :diabelski_usmiech
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez SkfarekZamieszczone przez tomekjmoplnapędem na cztery koła hamuje jak każda inna
Z drugiej strony nie da się zaprzeczyć, iż TIR, Tramwaj czy ciufcia hamują na bardzo długim dystansie.Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Zorr, gdzieś czytałem że droga hamowania w Dusterze to coś koło 42 m czyli jak na obecne standardy szału nie ma :wink:
Zamieszczone przez ZorrTakie ciężki SUVy to by hamowały gorzej od malucha a tak nie jest.Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/
Komentarz
-
-
U mnie zauważyłem pewną zależność, im więcej śniegu i brei tym więcej rowerzystów coraz bliżej osi jezdni jedzie, to samo na skuterach... Widziałem dzisiaj takiego, na skuterze, tamował cały ruch za sobą i jadąc nogi szeroko blisko jezdni rozłożone miał, tak chyba na wszelki wypadek... :roll:
Komentarz
-
-
dwaoka, ale to nie ich wina, że tak muszą jeździć
niech nieroby jebane drogowcy wezmą się za odśnieżanie :!:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIdwaoka, ale to nie ich wina, że tak muszą jeździć
niech nieroby jebane drogowcy wezmą się za odśnieżanie :!:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez dwaokaja to wszystko rozumiem, ale to jest utrudnianie ruchu i proszenie się o wypadek
Komentarz
-
A ja z innej beczki...jakież było me zdziwienie, gdy wczoraj chcąc jechać do pracy, moje autko zastałem uszkodzone... strona od pasażera (drzwi PP, TP i próg) została jak to powiedzieć delikatnie - oszpecona z lakieru i podkładu!! Po krótkim zastanowieniu (przy pełnym wkur....) doszedłem do wniosku iż uszkodzenie powstało dzięki pługowi, który odśnieżał osiedlowe uliczki...
Reasumując zgłosiłem się do AC i we wtorek moja czesia idzie do ASO Plichty w Gdyni na zabiegi kosmetyczne - wyciąganie wgniecenia i szpachelka, lakierowanie wgnieceń. Autko zostanie mi zabrane na 4-5 dni, a na czas naprawy otrzymam auto zastępcze (jak powiedział pracownik Fabię II).
Co mnie w tej całej historii najbardziej wkur... to to, że w dzisiejszych czasach nie każdy ma odwagę przyznać się do błędu i po prostu wrzucić za wycieraczkę karteczkę: przepraszam z nr tel. A co weselsze wtym wszystkim jest to, iż byłem w siedzibie firmy która odśnieża osiedlowe uliczki i usłyszałem od "prezesa": jak ma Pan dowód do idź pan do sądu! - Przy piątku nie chciałem się już więcej denerwować, więc odwróciłem się na pięcie i wyszedłem pizgająć drzwiami!
Więc oto weekend mi się zaczął
Komentarz
-
-
gizboy, Rok temu w Wigilię mojemu ojcu na parkingu pod robotą prawdopodobnie wybił szybę tylną gościu, który ten parking odśnieżał koparko-ładowarką, bo raczej sama nie poszła, żadnego kamienia czy czegoś innego w bagażniku też nie znaleziono, niestety samochód stał akurat w tej części parkingu, że nie uchwyciły go kamery. Całe szczęście, że sąsiad mechanik miał akurat tylną klapę od Passata, to szyba została jeszcze tego samego dnia wymieniona.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bartolomeogizboy, Rok temu w Wigilię mojemu ojcu na parkingu pod robotą prawdopodobnie wybił szybę tylną gościu, który ten parking odśnieżał koparko-ładowarką, bo raczej sama nie poszła, żadnego kamienia czy czegoś innego w bagażniku też nie znaleziono, niestety samochód stał akurat w tej części parkingu, że nie uchwyciły go kamery. Całe szczęście, że sąsiad mechanik miał akurat tylną klapę od Passata, to szyba została jeszcze tego samego dnia wymieniona.
Komentarz
-
-
A na wiosnę będzie auto taplał w kałuży :lol:Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
-
Facio miał tyle aut, że wyrósł z wieku niemowlęcego wraz ze sprzedażą malucha, którego być może z wielkim mozołem pucował co sobota, by w niedzielę zajechać z fasonem pod kościół na sumę :diabelski_usmiech
I teraz nie zwraca uwagi na lakierek, bo mu totalnie to wisi i powiewa :szeroki_usmiech
a na AR to nie jedne błyszczące lakierowane pazurki przytnie :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Le-Cejeszcze 30 wiosen i Ci może przejdzie :?:
W pokoju syf, a w aucie sterylny porzadek :twisted: Ale daj Boze zeby bylo na odwrot :diabelski_usmiechByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz