Zamieszczone przez blind_walker
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
KacperOpel Combo C 1,6 8v
O2 Combi 2.0 FSI
-
-
Zamieszczone przez eggzmanTo w Garwolinie jeszcze nie widziałem pługu, który by zgarniał śnieg lub sypał cokolwiek na drogę, tylko od razu jadą od razu na obwodnicę. Na drodze jest lub i jak dziś zacząłem hamować za autem, które zaczynało skręcać to od razu załączył się ABS. Odkąd jest obwodnica to zrezygnowali z oczyszczania drogi z śniegu.
Jeśli chodzi o ABS, to w Skodach jest bardzo czuły, co mi trochę przeszkadza jeżdżąc samochodem rodziców.
Komentarz
-
-
VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
Komentarz
-
-
Wczoraj osłabił mnie typek na CB. Ktoś zapytał czemu jedzie ciągle lewym pasem, on odpowiedział "Bo tak mi się podoba". Normalnie ciężko cokolwiek odpowiedzieć, gdy się słyszy taki tekst. Z resztą słowa w takim przypadku nic nie pomogą...
A dziś mistrzem był pan, któremu popsuł się polonez i tak sobie stał na lewym pasie krajowej dwupasmowej "siódemki" (320 km w stronę Warszawy) ok. 6:30 rano - poranny szczyt, jeszcze dość ciemno i tłumnie powracająca z weekendu "Warszawa". Kto miał CB to już wcześniej zjeżdżał na prawy pas, ale widziałem kilka osób wyraźnie zaskoczonych taką przeszkodą. A właściciel tego złoma stał sobie dumnie przy nim. Ciekawe czy go ktoś nie zgarnął i nie leży w czarnym foliowym worku...
Komentarz
-
-
Dziś osłabiłem się sam.
Jadąc rano do roboty, jedną z dróg którymi mogę jechać jest jednokierunkowa, a wygląda tak: http://tnij.org/t7eh
Jezdnia, którą jeżdzą także autobusy. No więc rano, jeszcze ciemnno, wjeżdzam w tę uliczkę a jakiś gościu mi wyskakuje na maskę machając rękoma. Myślałem, że człowieka nie zauważyłem i się po prostu rzucał - prawdziwy powód poznałem jakieś 10 m dalej. Na czarnej jezdni szklanka - hamulec do podłogi i w myślach zdrowaśka, mijając po drodze jakieś już rozbite auta. Żonka na miejscu pasażera zupełnie nie świadoma tego co przeżywam a ja walczę. Udało się zatrzymać po około 50 m. W połowie jezdni droga zablokowana przez stojący w poprzek autobus, który po drodze naruszył słup oświetleniowy i kilka posesji.
Było ostro..
Komentarz
-
-
-
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Chamstwo, wieśniactwo, i sku*wysyństwo.
Sam nie wiem, jak określić zachowanie "kierowcy" czerwonego Seicento.
Młody gówniarz 17-letni potrącił 12-latka. Jakbym był tam na miejscu, to za jaja bym go z powrotem zaciągnął na miejsce wypadku.
Co za znieczulica z tych ludzi, którzy bezczynnie stali i nie pomogli. Ciekaw jestem, jakby to ich dziecko ktoś potrącił.Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
Gnojek się wystraszył i uciekł. Jeśli miał papiery na prowadzenia auta, to nawet nie była pewnie jego wina chyba wyskoczył mu ten 12-latek zza dostawczaka. A tak za ucieczkę i nieudzielenie pomocy, będzie miał przesrane.
A do tego T4 obok, której upadł odjechała jak gdyby nigdy nic...KacperOpel Combo C 1,6 8v
O2 Combi 2.0 FSI
Komentarz
-
-
eggzman, Zobacz ile ludzi tam było i żaden nie ruszył dupy żeby pomóc, dopiero grupka uczniów szkoły średniej ruszyła z pomocą.
Miał, kat B1
Czytaj tutajKażdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
Komentarz
-
-
S.. syństwo!
Samo potrąceni to w sporej mierze wina przechodnia. Wyszedł pod auto. Choć seicento jechało zdecydowanie za szybko.. ja w takich miejscach zwalniam bo wiem ze piesi czasem wyłażą nie patrząc.
Ucieczka.... bez komentarza.
Gorzej z postawą ludzi. Np ten biały transporter- po prostu minął zwijającego się dzieciaka. Przechodnie też nie kwapili się żeby podbiec. Szybciej lecieli goście od świateł niż ci co stali obok. :roll:
Sam mam malucha (4 lata) i uczę go żeby z ulicy spier...niczał w podskokach, sam nie wychodził, uważał itd.Była: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
Komentarz
-
-
Jacomelli,
Na wideo tego nie widać, ale miejscowi wiedzą, że jest tam przejście na przejściu i w pobliżu szkoła podstawowa, jakies 100m dalej. Pomijam już szkoły średnie.
Samo ograniczenie w tym miejscu jest 30km/h
Więc myślący człowiek nie zapie*dala tamtędy.Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Pozdrawiam i Szerokości!
Komentarz
-
-
w tym tygodniu widzialem podobny przypadek w tv (chyba we wroclawiu to bylo) jak pijana kobitka wbiegla pod auto, salto wywinela takie ze hoho, skonczylo sie na tym ze tylko poobijana no i mandat miala dostac jak wytrzezwieje. wtedy ulica byla pusta, to jedno auto akurat jechalo na ktore ona trafila...
Komentarz
-
-
Wiecie co, może nie chodzi o sam fakt, potrącenia dzieciaka, bo ewidentnie wybiegł zza samochodu i kierujący seicento nie był w stanie go dostrzec, al chodzi o ludzką znieczulicę i kierowcę do ch*ja, bo się nie zatrzymał i nie udzielił mu pomocy.
W sumie, to kierowcę tego T4 też powinni pociągnąć do odpowiedzialności, bo poprostu sprawę olał, kolejna osoba która miała to wszystko w dupie jest (prawdopodobnie) paniusia która stała obok dzieciaka i nawet nie podeszła.
Co jest z tymi ludźmi ja się pytam.... :shock:Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Pozdrawiam i Szerokości!
Komentarz
-
-
nie jestem pewien.jezeli tak bylo jak piszesz to dziadzio i tak mnie oslabia,że używa recznego w zimieOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Komentarz