Zamieszczone przez piramida
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez tomekb1Gdzie jest to wolne miejsce? Weź mi podpowiedz, bo ja nie widzę.
Na prawym pasie po skręceniu w lewo, ale przed zjazdem z ronda.
Zamieszczone przez tomekb1Ale dlaczego nazywa kierowców, którzy jednak nie chcą łamać przepisów nazywa bezmyślnymi? Buractwo wychodzi.
Sytuację można porównać do czekania na bramkach autostrady, gdzie bramek jest 10, ale wszyscy ustawiają się tylko do dwóch. Ci dalej nie mogą skorzystać z wolnych bramek, bo stoją jeszcze na odcinku 2-pasmowym.
Zamieszczone przez westwi78właśnie, bezmyślność. Tych co łamią przepisy bo ich zbawi 5 minut.
A potem mają pretensje to tych, którzy jadą prawidłowo.
Jakież to... polskie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PrekompilatorNie - oni nie jadą prawidłowo. Przez takich głąbów czeka się 3 razy dłużej na skrzyżowaniu. To powinno być karalne zgodnie z taryfikatorem, podobnie jak wjazd na skrzyżowanie bez możliwości opuszczenia go.
Agamek, mam coś dla Ciebie inżyniera
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78Zamieszczone przez PrekompilatorNie - oni nie jadą prawidłowo. Przez takich głąbów czeka się 3 razy dłużej na skrzyżowaniu. To powinno być karalne zgodnie z taryfikatorem, podobnie jak wjazd na skrzyżowanie bez możliwości opuszczenia go.
Agamek, mam coś dla Ciebie inżyniera
http://www.polsl.pl/Wydzialy/RT/ZN_T...obotaKaron.pdf
Ja prosty inżynier od kubaturówki a nie dróg jestem jestem.
Streść proszę
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekb1Zamieszczone przez piramidaPanowie ale macie problemy, po prostu zapierdalajcie tak aby nikomu nie przeszkadzać i żeby nikt przez was nie musiał hamować a wszyscy będą szczęśliwisuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekb1Zamieszczone przez PrekompilatorTo powinno być karalne zgodnie z taryfikatorem, podobnie jak wjazd na skrzyżowanie bez możliwości opuszczenia go.
Dobra. Idę oglądać mecz.
"Czynić niemożliwe" - od dzisiaj to moje motto.
Komentarz
-
-
ja pier.ole... nie możecie roztrząsać kto ma większego na onecie ?Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78Od 19 do 28 sekundy blokowałeś skrzyzowanie (tak jak i ten przed Toba).
Gdyby się zapaliło czerwone na sygnalizatorze to co? Wolno Ci za niego wjechać?
I tak już pojechałeś na pomarańczowym.
Postaraj się na przyszłość rozpoznać temat, zanim cokolwiek uzewnętrznisz, zwłaszcza w pretensjonalnym, krytykanckim tonie. Do tej pory wszystko powinno być jasne, ale przez takich jak ty i przez twoje bezsensowne pretensje, tego typu dyskusje ciągną się bez końca, bo cały czas trzeba tłumaczyć oczywistości, które i tak widać po dokładniejszym przyjrzeniu się i chwili zastanowienia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PrekompilatorNie blokowałem skrzyżowania, bo miałem zielone
jak byś został na tym skrzyżowaniu, to by nie mogli na nie wjechać ci z lewej => tym samym zablokowałeś skrzyżowanie. To że to jest skrzyżowanie o ruchu okrężnym, nie upoważnia do takiego wjeżdżania za sygnalizator S1. S3 to już zupełnie inna bajka bo jest później.
Ostatnie zdanie ode mnie i kończe dyskuje z Tobą:
Jeśli o mnie chodzi, to możesz jeździć BUS pasem 150 km/h pod prąd, bez włączonych świateł i samochodem bez przeglądu. Tylko nie pier... że to upłynnia ruch i jest ogólnie git, a inni którzy tego nie robią to cwele.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78Zamieszczone przez PrekompilatorNie blokowałem skrzyżowania, bo miałem zielone
jak byś został na tym skrzyżowaniu, to by nie mogli na nie wjechać ci z lewej => tym samym zablokowałeś skrzyżowanie.
Gdyby nie było osobnego sygnalizatora S-3, to wtedy byłaby inna rozmowa.
Orientuj się w temacie, człowieku, zanim zaczniesz pouczać innych swoim protekcjonalnym tonem. Bo tłumaczenie oczywistości i przeciąganie tematu z takimi jak ty jest męczące nie tylko dla mnie.
Jeśli o mnie chodzi, to możesz jeździć BUS pasem 150 km/h pod prąd, bez włączonych świateł i samochodem bez przeglądu. Tylko nie pier... że to upłynnia ruch i jest ogólnie git, a inni którzy tego nie robią to cwele.
Może od rozumienia tego co czytasz zacznij swoje samodoskonalenie - bo jak trafisz na kogoś mniej uprzejmego niż ja, to wyjaśni ci to w mniej przyjemny sposób. A uwierz mi, w pełni na to zasłużyłeś.
Komentarz
-
-
Prekompilator,
chyba tym filmikiem sam sobie wbiłeś gwóźdź w kolano, bo co do pretensji to masz pretensje do innych (których nie widać :szeroki_usmiech ) a sam mogłeś pas na prawy zmienić sporo wcześniej (i nie na ciągłej)
Po drugie - jak dla mnie to sprawa Twojego wjazdu na skrzyżowanie jest równie jasna jak dla westwi78 i tu nie ma o czym dyskutować.
A może się ostatnio przepisy zmieniły - jeśli tak to przekompiluj je dla nas nierozumiejących
Prekompilator, chyba trochę przekombinowałeś, czasami warto spuścić głowę i walnąć się pięścią w klatę :bow ops:
Komentarz
-
-
A mnie dzisiaj osłabiła Pani z lizakiem "stop" przed szkołą.
Prosta droga, nowo wyasfaltowana, szeroka , pogoda super, to cisnę 90, a ona mi na przejście z lizakiem :!: Co za chamstwo, ledwo co wyhamowałem, a zanim gówniarze do przeszli przez przejście musiałem czekać 20 sekund. W ogóle kto wymyślił w tamtym miejscu przejście dla pieszych, przecież kilometr dalej są światła niech tam gówniarstwo przechodzi a nie . Normalnie nie do pomyślenia, przez takie przeszkody jadąc do pracy droga zajmuje mi aż 4 minuty dłużej :wink:
Komentarz
-
Komentarz