Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Big
    RS
    S_OCP Member
    • 2007
    • 6389

Panowie i dlatego STOSUJMY ZASADĘ: Jeździmy PRAWYM pasem ruchu. Jeśli wyprzedzamy zjeżdżamy oczywiście na lewy, a po wykonaniu manewru wyprzedzania niezwłocznie zjeżdżamy na PRAWY pas.
    Nie dość, że będziemy w ten sposób przestrzegać przepisów to jeszcze będziemy promować, jako klubowicze OCP, kulturalną jazdę.
    Czarny Elegance

Komentarz

• mani0
      Rider
      • 2008
      • 643

true.
      zdecydowanie na naszych drogach jest za mało kultury, a za dużo zakompleksionych kierowców.
      mnie też czasem żyła wychodzi jak widzę niektóre manewry drogowe, i mimo możliwości, klnę cicho pod nosem i nie utrudniam tych wyczynów, ani nie staram się uczyć drogowej moralności.
      PANOWIE, KOLEDZY - wnieśmy jakiś wkład w poprawę kultury jazdy - może nasze dzieci, albo dzieci naszych dzieci odczują różnicę...

Komentarz

• piotrek_gdy
        RS
        • 2008
        • 7723
        • Volkswagen
        • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez mani0
        zdecydowanie na naszych drogach jest za mało kultury, a za dużo zakompleksionych kierowców
        niestety często młody wiek, szybka fura i brak wyobraźni powodują takie sytuacje
        może faktycznie powinniśmy świecić przykładem zwłaszcza, że tak wielu "przedstawicieli" gania po polskich drogach Skodami
        przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• misiek^wro
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 8321

Zamieszczone przez Jac_ek
          już byś się chociaż nie przyznawał, żenujące - możesz się kiedyś zdziwić, mam nadzieje że nie tak jak ostatnio tamten zamordowany pasażer skody, bo nigdy nie wiesz kto w drugim samochodzie jedzie.
          Poza tym popełniasz więcej wykroczeń niż on i stwarzasz zagrożenie w ruchu
          - Spowodowanie zagrożenia bezpieczeństwa w ruchu drogowym poprzez niezachowanie niezbędnego odstępu od poprzedzającego pojazdu - 250 zł
          - Spowodowanie zagrożenia bezpieczeństwa w ruchu drogowym przez kierującego pojazdem podczas hamowania - 250 zł
          - Hamowanie w sposób powodujący utrudnienie ruchu 150 zł
          - Wyprzedzanie z niewłaściwej strony lub bez zachowania bezpiecznego odstępu 150 zł

więc jak nic - za jeden taki manewr możesz dostać 800 zł, o pkt nie wspominam
          Ze znajomosci przepisow daje Ci 5, za interpretacje 1. Ponadto nie mozna karac dwoma paragrafami za jedno wykroczenie ... To tak dla Twojej wiadomosci. Wykucie teorii nie zwalnia z myslenia ...

Nie widzac sytuacji, a wydajac osady - zycze powodzenia.

Jesli hamowanie biegiem jest zagrozeniem - takze zycze powodzenia. Auto zwalnia NIEZNACZNIE - nie przyspieszajac zwalniasz baaaardzo powoli, nie tak jak hamujac.

A zachowanie bezpiecznej odleglosci ... o tym decyduje kierowca i warunki - nie widzac sytuacji, a osadzajac domyslam sie, ze zima jezdzisz tak, zeby miec samochod przed Toba jadacy 10000 metrow przed ...

Pozdrawiam.
          Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
          Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
          ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• westwi78
            RS
            • 2008
            • 2940

Ponadto nie mozna karac dwoma paragrafami za jedno wykroczenie
            ale to nie jest jedno wykroczenie tylko co najmniej ich 3 ---> zbieg wykroczeń---> mkk do 1000 pln a jak trafisz na wnikatorów to wniosek do sądu.

Nie widzac sytuacji, a wydajac osady - zycze powodzenia.
            wystarczy że ją opisałeś, więcej nic nie trzeba widzieć - 101 % głupoty

esli hamowanie biegiem jest zagrozeniem - takze zycze powodzenia.
            nawet hamując nogami można je spowodować.

zachowanie bezpiecznej odleglosci ... o tym decyduje kierowca i warunki
            oczywiście, z tym że często potem jednak w komunikacie z wypadku jest "nie dostosował prędkości do warunków jazdy"

nie chciał bym Cię misiek spotkać na drodze.

Komentarz

• misiek^wro
              RS
              S_OCP Member
              • 2006
              • 8321

Zadam Wam jedno zajebiscie trudne pytanie.

Czy chodziliscie do szkol podstawowych, jak czytanie ze zrozumieniem bylo OBOWIAZKOWE?
              Specjalnie dla Was wytluszczonym drukiem BARDZO ISTOTNE slowa w mojej wypowiedzi.

Zamieszczone przez misiek^wro
              Takich "studentow" jak bylo lato, a ja mialem ~165KM pod butem to szkolilem az milo ... :twisted: :twisted: :twisted: 15 sekund jazdy za takim w bezpiecznej odleglosci, mrugniecie dlugimi, odczekanie 5ciu sekund, but w podloge + redukcja czesto gesto na 4 i gdy bylo bezpiecznie wyprzedzanie prawym pasem. Pozniej zjazd na lewy, odczekanie na na bezpieczna odleglosc i wrzucanie 4tego biegu ... plus lekki cisniecie hamulca, zeby tylko stop sie zapalil - kazdemu to dawalo do wiwatu - a jak probowal manewr wyprzedzania prawym, to gaz ...

Pytam gdzie tu jest :

Ad 1 ) - Spowodowanie zagrożenia bezpieczeństwa w ruchu drogowym poprzez niezachowanie niezbędnego odstępu od poprzedzającego pojazdu - 250 zł

Ad 2 ) - Spowodowanie zagrożenia bezpieczeństwa w ruchu drogowym przez kierującego pojazdem podczas hamowania - 250 zł

Ad 3 ) - Hamowanie w sposób powodujący utrudnienie ruchu 150 zł

Sami spece od znajomosci Kodeksu Ruchu Drogowego, a zaden Podstawowki by nie przeszedl, ze swoja umiejetnoscia logicznego czytania ze zrozumieniem. Zal panowie i groteska, bo jesli mamy takich specow na roznich stanowiskach w kraju, to ja pakuje firme i czmycham do Abu Dhabi - wszakze z muzulmanami rowniez swietnie sie dogadam, jak z Wami :twisted:

Jedyne z czym sie zgadzam, to wyprzedzanie prawym pasem, co jest niedozwolone. Powiedziecie to jednak Policji i wszystkim cichociemnym z wideorejestratorami, ktorzy NIEJEDNOKROTNIE wyprzedzaja prawym pasem bo kogos gonia ... pomimo braku sygnalu na dachu dajacego znak innym, ze w danym momencie podjeli internwencje.

Takze panowie, preskrypcja ( http://swo.pwn.pl/haslo.php?id=22081 dla Was specjalnie ) na wizytacje w 6 klasie Szkoly Podstawowej - jak trzeba, umowie Was prywatnie z moja znajoma, jest polonistka, wyklada co prawda na UWr - ale cosik zaradzi na zenujacy poziom czytania ze zrozumieniem.

Komentarz

• westwi78
                RS
                • 2008
                • 2940

misiek_wro :

Tego się nie da przeczytać "ze zrozumieniem", bo takiego zachowania zrozumieć się nie da.
                Nie da się także zrozumieć co siedzi w ludziach którzy robią takie idiotyzmy:

misiek^wro napisał/a:
                Takich "studentow" jak bylo lato, a ja mialem ~165KM pod butem to szkolilem az milo ... :twisted: :twisted: :twisted: 15 sekund jazdy za takim w bezpiecznej odleglosci, mrugniecie dlugimi, odczekanie 5ciu sekund, but w podloge + redukcja czesto gesto na 4 i gdy bylo bezpiecznie wyprzedzanie prawym pasem. Pozniej zjazd na lewy, odczekanie na na bezpieczna odleglosc i wrzucanie 4tego biegu ... plus lekki cisniecie hamulca, zeby tylko stop sie zapalil - kazdemu to dawalo do wiwatu - a jak probowal manewr wyprzedzania prawym, to gaz ...

myślę że jakieś kompleksy, ale może się mylę. Jak chcesz to ja z kolei mogę Cię prywatnie umówić z moim kuzynem psychologiem, on co prawda wykłada na UJ, ale może coś poradzi na zaburzenia do jakich prowadzi takie zachowanie na drodze.

Moim zdaniem za takie wypowiedzi powinno się dawać warna, albo nawet czasowego bana, żeby sobie można było przemyśleć co się napisało. Rozumiem że głupotę może zrobić każdy, ale żeby się tych chwalić, i to jeszcze w wątku o właśnie takich matołach???

Potem się dziwić że ktoś zobaczy takiego ..... w aucie z nalepką OCP i sobie pomyśli co "za buce tymi skodami jeżdzą".

szkoda słów, Szkoda mylę się...?

ps. jak byś przeczytał ze zrozumieniem to byś zauważył że ja nigdzie nie pisałem że to te wykroczenia. Jutro Ci napiszę jak chcesz, jakie można z twojego opisu CO NAJMNIEJ 3 różne wykroczenia z samego taryfikatora znaleźć, nie licząc innych których tam nie ma , a też potrafią kosztować miedzy 20 a 500 PLN.

Komentarz

• Jac_ek
                  RS
                  • 2009
                  • 1733

Nie, nikt nie chodził do szkoły poza tobą, a jak już ktoś był w tej szkole to się prześlizgiwał z klasy do klasy na ładne oczy.
                  Cieszę się, że jest na forum tak dobrze wyedukowany kierowca, który będzie nam mógł w przyszłości (jak i teraz) wyjaśniać wszystkie zawiłości kodeksu i w sposób jedynie słuszny interpretować. BRAWO!

Tak dla ustalenia uwagi, sytuacja, którą opisałeś sprowadza się do trzech etapów
                  1. dojazd do delikwenta i długie światła - JA TU JADĘ KOLEGO
                  2. wyprzedzenie dowolną możliwą do przejechania drogą (na ogół prawym pasem) - PATRZ JAK CIE ROBIĘ W BAMBUKO
                  3. wyhamowanie delikwenta - A NIE MÓWIŁEM ZE JA TU RZĄDZĘ

ŻENADA

ps. z paragrafów to mi się nie musisz tłumaczyć, ja cię nie będę pouczał - pewnie wytłumaczysz się w swoim czasie przed panami w granatowych mundurkach. Jak to się się mówi
                  - ma Pan punkty?
                  - jak się jeździ to się zbiera!
                  - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

• szkoda
                    RS
                    S_OCP Member
                    • 2005
                    • 22543

Czy chodziliscie do szkol podstawowych
                    o, to ja chodziłem :!:

psujecie mi mój wspaniały topik koguciki, zamiast dać parę fajnych fotek jeżdżacych igloo to gdaczecie bez sensu 8)
                    saport techniczny baj DGW
                    była BKD+DSG '05 120kkm
                    była BXE '08 190kkm
                    no i nie ma :-)

Komentarz

• misiek^wro
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 8321

westwi78, Jac_ek, zycze Wam w takim razie jak najmniej zawalidrog na Waszych lewych pasach Panowie.

Rowniez mam nadzieje, ze Wasza nadgorliwosc ma swoje urzeczywistnienie w jezdzie na naszych wspanialych drogach. Ze nigdy nie wymijacie "PanaKtorySkrecaWLewoZaCzteryIPolKilometraIMusiJec hacCiagleWTymCeluLewymPasemBoNiktPozniejGoNiePusci " prawym pasem, ze nigdy nie przekraczacie dozwolonej predkosci nawet przy wyprzedzaniu, ze zawsze ( i tu ja sluze jako wzor, bo ZAWSZE sygnalizuje swoje manewry kierunkowskazem i to z duza doza wyprzedzenia ) uzywacie migaczy, a takze nigdy nie wymuszacie pierwszenstwa, co 5 sekund zerkacie w kazde lusterko, nigdy widzac przechodnia przy chodniku gwaltownie nie zwalniacie tworzac niezbezpieczona sytuacje na zasadzie ( bo ja myslalem ) a takze wiele wiele innych

Jesli nigdy nie zrobiliscie zadnego wykroczenia na drodze wtedy stawiam osobiscie Wroclawskie Piwo Piast Rozlewane w Szczecienie i zapodaje moj uscisk dloni uroczysty wrecz na rynku we Wladyslawowie.

Dosyc bredni. Nie badzcie bardziej papiescy niz sam papież - swoje wystepki drogowe macie rowniez na sumieniu - takze zacznijcie od siebie

szkoda, tylko mnie nie bij, ale ostatnio poziom zaklamania w narodzie siega dna Moralizatorzy, ktorzy sami lamia prawo, biora sie za moralizowanie osoby, ktora swiadomie sie do tego przyznaje i nie wstydzi swoich niektorych akcji - bo niestetym "aby zylo sie lepiej" - sie nie sprawdzilo ... :twisted:

Komentarz

• szkoda
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2005
                        • 22543

szkoda, tylko mnie nie bij, ale ostatnio poziom zaklamania w narodzie siega dna Moralizatorzy, ktorzy sami lamia prawo, biora sie za moralizowanie osoby, ktora swiadomie sie do tego przyznaje i nie wstydzi swoich niektorych akcji - bo niestetym "aby zylo sie lepiej" - sie nie sprawdzilo ... :twisted:
                        ostatnio :?: :!: :szeroki_usmiech
                        była BKD+DSG '05 120kkm
                        była BXE '08 190kkm

Komentarz

• misiek^wro
                          RS
                          S_OCP Member
                          • 2006
                          • 8321

Zamieszczone przez szkoda
                          ostatnio :?: :!: :szeroki_usmiech
                          Od dawna :twisted:

Komentarz

• szkoda
                            RS
                            S_OCP Member
                            • 2005
                            • 22543

no
                            była BKD+DSG '05 120kkm
                            była BXE '08 190kkm

Komentarz

• Hunter
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2007
                              • 1655

- dziś koleś renatą 19, na podwójnej ciągłej, z górki, przed zakrętem i mostem wyprzedzał kilka aut (chyba 5) na raz. Warunki do jazdy nie najlepsze. Komentarz zbyteczny...

- kierowca poldka Atu (był kawałek za mną), kiedy zmieniałem pas z lewego na prawy, chamsko na widok kierunkowskazu przyśpieszył... (lewy się kończył i przechodził w prawy)...

- kilku fanów prędkości 40 km/h (zabudowany/niezabudowany)...
                              ...nie ma to jak Octavia :drive:
                              >>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<

Komentarz

• misiek^wro
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2006
                                • 8321

Zamieszczone przez Hunter
                                - kilku fanów prędkości 40 km/h (zabudowany/niezabudowany)...
                                Tacy sa najgorsi, jak swoje jedno hobby lacza z hobby jazdy lewym pasem :twisted: :twisted: :lol:

Komentarz

• Hunter
                                  RS
                                  S_OCP Member
                                  • 2007
                                  • 1655

misiek^wro, na tej trasie, którą jechałem jest jeden pas w jedną stronę, a drugi w drugą i duża ilość zakrętów + podwójne ciągłe... nie ma lewego. Z tym lewym były motywy na obszarze miejskim.
                                  ...nie ma to jak Octavia :drive:
                                  >>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<

Komentarz

• misiek^wro
                                    RS
                                    S_OCP Member
                                    • 2006
                                    • 8321

Hunter, mowie tak ogolnikowo - nie tylko odnoszac sie do tej Twojej trasy

Generalnie najgorsze polaczenie zainteresowan/hobby drogowych jakie moze byc

Choc znam jeszcze jedno - naginanie przepisow, lamanie prawa na codzien, a pozniej forumowe hobby moralizowania innych - to jest w klasyfikacji TOP10 na pierwszym miejscu

Komentarz

• Big
                                      RS
                                      S_OCP Member
                                      • 2007
                                      • 6389

westwi78, podstawowym wykroczeniem jest tu permanentna jazda lewym pasem która prowadzi do jak sam mówisz niebezpiecznych sytuacji. Niestety taka jazda (lewym pasem) jest powszechna na polskich drogach i pomimo że , jak wczesniej niejednokrotnie tu pisaliśmy, jest to wykroczenie za które przewidziany jest mandat karny w wys. 200 zł i 2 pkt policja zdaje sie nie widzieć problemu Dla niech najważniejsze jest przekroczenie prędkosci. Reszta wykroczen nie ma najmniejszego znaczenia.
                                      No i własnie w ten sposób - przez swoja bierność - policja przyczynia sie do nauki łamania prawa
                                      Czarny Elegance

Komentarz

• westwi78
                                        RS
                                        • 2008
                                        • 2940

Big, oczywiście że masz racje, choć akurat znam przypadki że jednak reagowano.
                                        Ale to że policja czegoś nie robi itd tonie może być dla nas usprawiedliwieniem.
                                        Sam staram się jezdzić zgodnie z przepisami , przekraczam prędkość jednak często, ale wiem że jak zostanę złapany to tylko moja wina.
                                        A już na pewno nie widzę nic dobrego w takim "nauczaniu" jak to kolega wcześniej zaprezentował.

Komentarz

• bzyq_74
                                          RS
                                          • 2008
                                          • 3467
                                          • Volkswagen
                                          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
                                          • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Wy tu się przekomarzacie, ale nic to nam nie da, ludzie będą jeździć jak jeździli i aby tego chamstwa najlepiej nie spotykać.
                                          W każdym społeczeństwie są dobrzy i źli kierowcy i tego niewyeliminujemy bo prawko:
                                          - zdali załapówki,
                                          - po znajomości,
                                          - za 20-tym podejściem,
                                          Niektórzy z dużych miast (W-wa, Lublin) co non-stop oblewali, pojechali zdawać np w Tarnobrzegu bo brak wrednych krzyżówek :diabelski_usmiech.
                                          Obecnie jeżdża zdawać na Ukrainę bo łatwo i wymienią szybko na polskie.

Druga przyczyna to niskie mantdaty, jakby były progresywne (wg dochodów) to byle Kowalski zwłaszcza bogaty 2x by się zastanowił przez cwaniakowaniem na drodze.
                                          (Ostatnio pewien Szwajcar ma zabulić 300 tys CHF za przekroczenie prędkości o 60 km/h) - LINK
                                          MARCIN
                                          Mój szkodnik

Komentarz

• Big
                                            RS
                                            S_OCP Member
                                            • 2007
                                            • 6389

Zamieszczone przez westwi78
                                            Ale to że policja czegoś nie robi itd tonie może być dla nas usprawiedliwieniem.
                                            Zgadzam się z tym w 100% ale przyznasz, że gdyby policja reagowała na to wyroczenie z taką samą aktywnością jak na przekroczenie prędkosci to nie byłoby problemu z jazdą lewym pasem ani z "uczeniem" niepokornych.
                                            Czarny Elegance

Komentarz

• misiek^wro
                                              RS
                                              S_OCP Member
                                              • 2006
                                              • 8321

westwi78, skoro sam przekraczasz dosyc czesto predkosc to po co bawisz sie moralizatora?

Kazdy kij ma dwa konce i tyle.

Jak sie zacznie robic porzadek z nagmiennie jezdzacymi kierowcami lewym pasem, to takie akcje jak moja nie beda mialy miejsca. Ile myslisz ich moglem zrobic? 100 ? Bzdura. Na palcach 2 rak w calym moim 6cio letnim dorobku i 120 tys. przejechanych je policze ... ale byc byly i co ? Odniosly sukces - bo gosc zaczynal uzywac do jazdy na autostradzie prawego. W miescie tak nikogo niczego nie nauczysz. Bo pi...da pozostanie pi...da i zawsze bedzie jechac tym prawym - dlatego, ze nie umie jezdzic, boi sie jezdzic i tyle.

Kierowcow rozrozniamy na 4y grupy. Tych co potrafia jezdzic. Tych co zdali za kase, albo w sposob "ulatwiony" ( vide tarnobrzeg, ukraina, olawa ), tych co jak widza snieg to uwazaja za predkosc maksymalna 40tke, oraz tych co maja juz 70 lat na koncie, widza 5 metrow przed auto i dalej nie wiedza co to strefa 30 ...

Kazdy ma obowiazek uwazac i tyle. Czytales moze artykul pewnego lekarza, chirurga, ktory pisal o przyczynach wypadkow w Polsce? Bo wiekszosci wypadkow nie powoduja mlodzi i gniewni, jak to powszechnie sie uwaza, ale kierowcy z dlugim stazem, jezdzacy jak tumany, bezmozgie zombi za kolkiem, nie uzywajacy mozgownicy podczas jazdy, tylko powodujacy kretynskie manewry. Ginacy w autach stanowia promil ginacych na drogach. Wiekszosc to piesi i rowerzysci - ginacy wlasnie przez kretynskie zachowanie 30-40 latkow - ktorzy de facto powinni najlepiej jezdzic przez wykladowa doswiadczenia i jeszcze w miare dobry refleks.

Niestety, ale sytuacja na drogach jest jaka jest i nie mamy prawa wszystkiego egzekwowac od Policji. Jest chlopakow tyle, ile jest, placa im marne grosze za wykonywana robote, wymagania maja w cholere, a ciagle ze sprzetem do pomiaru predkosci, odleglosci, upojenia alkoholowego itd jest jak jest ... Dlatego uwazam, ze edukacje drogowa powinien podejmowac kazdy swiadomy i rezolutny kierowca. Zaczynac nalezy od pieprzonych instruktorow nauki jazdy - bo tu sie problem rozwija. Nie raz widzialem, jak instruktorzyna kazal swojej podkomendnej jechac lewym pasem dlugo, ale to dlugo przed skretem - pytam po ch.... ja tak uczy? Czym skorupka za mlodu ...

I problem lezy wlasnie tutaj - w edukacji.

Komentarz

• Big
                                                RS
                                                S_OCP Member
                                                • 2007
                                                • 6389

westwi78, skoro sam przekraczasz dosyc czesto predkosc to po co bawisz sie moralizatora?
                                                misiek^wro, niezbyt udane porównanie Prędkośc przekracza każdy bez wyjątku i wiesz, że jest to spowodowane np. głupio poustawianymi znakami, niezabranymi po remoncie drogi znakami, czy też po prostu sytuacją życiową (pośpiech).
                                                Jazda lewym pasem czy wyprzedzanie na przejściach dla pieszych lub jazda z właczonymi przecimgielnymi to zupełnie inne historie !! Nie da sie ich porównać z przekroczeniem predkosci bo wynikają z czegoś innego (najchęściej z chamstwa i samolubstwa kierujacego). Także mówienie, że skoro ktoś przekracza dozwoloną predkość to nie powinien sie wypowiadać na temat przepisowej jazdy jest nidorzeczne.

[ Dodano: Wto 12 Sty, 10 09:40 ]
                                                chlopakow tyle, ile jest, placa im marne grosze za wykonywana robote
                                                Oj tu akurat bym sie nie zgodził
                                                Niestety, ale sytuacja na drogach jest jaka jest i nie mamy prawa wszystkiego egzekwowac od Policji.
                                                To w takim razie po co nam policja??? Przecież od robienia fotek za przekroczenie prędkosci są fotoradary a istnienie policji drogowej ogranicza sie w naszym kraju tylko do łapania za przekroczenie prędkosci no i jeszcze za wyprzedzanie na ciągłych (bardzo dobrze). Reszta wykroczen ich nie obchodzi.

[ Dodano: Wto 12 Sty, 10 09:41 ]
                                                Zaczynac nalezy od pieprzonych instruktorow nauki jazdy
                                                A tu zgadzam sie w 100%
                                                Czarny Elegance

Komentarz

• chrisk_89
                                                  Elegance
                                                  • 2010
                                                  • 834
                                                  • Octavia II (1Z3)
                                                  • BSE 1.6 MPI 102 KM

No to co Panie i Panowie ? Rozstrzelamy kilku instruktorów?
                                                  Poniżej obrazków kilka z życia wziętych

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

http://www.youtube.com/watch?v=5CH9NKDcUcw (wschód Polski!!! Genialne!!!)

http://www.youtube.com/watch?v=YIccUf8I2XE (egzaminator, który został ukarany za to, że powiedział prawdę)
                                                  Szukam STAŁEGO zajęcia/pracy w rejonie Bochni/Tarnowa/Krakowa

Komentarz

• misiek^wro
                                                    RS
                                                    S_OCP Member
                                                    • 2006
                                                    • 8321

Zamieszczone przez chrisk_89
                                                    http://www.youtube.com/watch?v=YIccUf8I2XE (egzaminator, który został ukarany za to, że powiedział prawdę)
                                                    Film, ktory w pelni ukazuje to, jak sie uczy ludzi jezdzic na kursach. Makabra :evil:

Komentarz

Pracuję...