Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • misiek^wro
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 8321

Mihau, luz ...

Ja juz kiedys wchodzilem do auta przez tylnia klape - postawilem fure idealnie po 20 cm od kazdej linii - centralnie na srodku, jak Pan Bog przykazal na miejscu parkingowym. Prosto i idealnie.

Wracam do fury - na odleglosc lusterka mialem dostawczego T5 ( numer sobie zapisalem, juz szykuje dla niego jak jeszcze raz sie zjawi na osiedlu niespodzianke. ) a po drugiej stronie mialem mistrzynie parkowania z mojego osiedla - pania z VW Beetla, ktora nie umie parkowac prosto, ale malo tego, nie potrafi wcale parkowac - no i jej blotnik i kolo stalo na 10 cm od moich drzwi .... Wybralem wejscie przez tylnia klape - bo w sumie moglem sciagnac spokojnie buty i wrzucic je na fotel i sie wciskac przez auto ...

Ogolnie na Pani zemsty dopelnilem, a na Pana poluje :twisted:
    Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
    Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
    ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• abstinent
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 4842
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

są debile http://kontakt24.tvn.pl/temat,o-wlos...ery,39947.html :|

Komentarz

• radekgw
        L&K
        • 2010
        • 1182

Mnie dzisiaj oslabil Pan kierowca niestety nie wiem ktory, spalem u znajomego (nie z nim ) ) schodze na dol, a jako ze on mieszka w bloku i obok pelno aut stoi, ogladam szkodnika i patrze a drzwi od kierowcy porysowane i minimalna wgniotka :evil: przeszedlem sie po autach ale nie znalazlem zadnego sprawcy :x
        Jest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730

Komentarz

• westwi78
          RS
          • 2008
          • 2940

Zamieszczone przez abstinent
          Raz że debile, a dwa skrzyżowanie przystosowane do ruchu po nim do 50 samochodów na godzinę a nie 5000. To też niestety wielki problem.

Komentarz

• pstryczek
            RS
            • 2009
            • 10778
            • Superb III (3V3)

To kolejny przykład słynnego już w Wawie lewoskrętu :P
            Marek

Komentarz

• Mickul
              RS
              • 2010
              • 2847

Zamieszczone przez abstinent
              Ta Skoda też nie jechała chyba przepisowo. :twisted:

Komentarz

• W piatek wieczor jechalem do wieliczki, tempo mialem szybkie, wiadomo A4 prawie spod domu az do miejsca przeznaczenia, na czesci autostrady juz ta bedaca obwodnica krakowa pomiedzy zjazdem na skawine i zakopane dojechalem do Subaru Legacy, dwie rury nie wiem jaki silnik, ale jaki by nie byl napewno szybszy od mojej. Tak czy siak, mialem tempo szybsze niz gosc, ale ten chyba widzac ksenon, pomyslal ze cos lepszego podlatuje i chcial sie pokazac, zamiast grzecznie zjechac na prawy to ciulas zlamany co jakis czas ostro przyspieszal zeby pokazac jaki to szybki, wiec ja rozpedzalem sie znowu do swojej predkosci przelotowej a on zwalnial, zrobil tak pare razy no i wkoncu musialem sposobem go wyprzedzic. Chyba mu sie znudzilo znecanie bo odpuscil, albo poprostu przejechal sobie zjazd na zakopane po mial numery KTT...a pocial dalej.

Komentarz

• misiek^wro
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 8321

Wrocław. Skrzyzowanie PKWN.

Jade od Sadowej - stoje na prawym pasie. Kolo mnie ustawie sie jakis dziad ze swidnicy na lewym.

To skrzyzowanie ma to do siebie, ze pasy ida tam przez skrzyzowanie slalomem - czyli nie po lini prostej. ( oczywiscie znaki w 100% informuja kazdego jelopa, ktory nie patrzy na linie, ze musi lekko ruszyc kierownica )

Mysle sobie, SUVik, dziadek, to nie bede cisnal, rusze rowno z nim.

Zapalaja sie zielone, ruszamy rowno - ale co to ? - jebaniec stary jedzie prosto, taranuje mnie, a ja jade w lampe ...

Jako ze nie lubie hamowac, pelen gaz i klakson. Dziadzio nic - jedzie i dalej mnie spycha.

Jakos udalo mi sie przed kacapa wjechac - ktos spyta, co bym zrobil, jakbym juz lecial prosto na wysepke i na lampe ? Jak to co, wtedy odbijam w lewo i dziadek dostaje policyjnego strzala w nadkole :diabelski_usmiech

Wjechalem przed niego.

1sze hamowanie ( oczywiscie nie brutalne ) - zero przepraszam, zero nic.

Dojedzamy do swiatel, zero awaryjek, zero ruchow reka - ogolnie puka sie w leb.

Jako ze dzis caly dzien bylem ultra spokojny to kumulacja wkurwa wziela góre - zmieniam trase, aby na nastepnych pasach Panu powiedziec, ze tak to sobie moze u siebie w Swidnicy jezdzic, a we Wroclawiu to sie jednak wiecej aut porusza.

Na nastepnych swiatlach, ktore wiem ze trwaja dokladnie 67 sekund wysiadam i ide do dziadka - puka sie mi leb i smieje w najlepsze. Ja mu sie popukalem, powiedzialem przez szybe, zeby na przyszlosc uwazal ( zwlaszcza ze chyba dziadzio nie wiedzial, ze jeden mocniejszy ruch moja kiera w lewo i bylby jechany na bezgotowkowej naprawie, a mam akurat lewy blotnik do robienia ... i lampe parujaca + lakiernik dal du... ze zderzakiem )

Ogolnie podniosl mi cisnienie niebotycznie. Kiedy bedzie mozna o 20-21 bezstresowo sie poruszac ? Nie wiem, jak narazie to ciagle ludziom ratuje ich znizki - bo gdybym byl chamem i prostakiem to bym ten blotnik juz 10 razy mial wymieniany ... :P

Komentarz

• delanopl
                    Elegance
                    • 2009
                    • 831

A mi dzisiaj pani z 20 letniego bmw obiła lusterko, jechała z naprzeciwka i nie wiem gdzie się patrzyła bo już prawie na krawężnik wjechałem, lusterko mi się złożyło pare rysek, u niej potłuczone i oberwane. Najlepszy z tego był jej fagas, który chciał wzywać policję bo twierdził że to moja wina :diabelski_usmiech skończyło się na oświadczeniu i przyjęciu przezemnie 200zł 8)

Komentarz

• misiek^wro
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 8321

Zamieszczone przez delanopl
                      Najlepszy z tego był jej fagas, który chciał wzywać policję bo twierdził że to moja wina
                      Jeden juz mi zajechal raz na rondzie droge i sie upieral na policje, bo on mial kierunek i ja mialem obowiazek mu ustapic. Pozniej spasowal, ale ja stwierdzilem, ze skoro on sie upieral to bedzie - myslal, ze smarkacz ze mnie, to zmiekne. Generalnie debili trza ich wlasna droga

Komentarz

• delanopl
                        Elegance
                        • 2009
                        • 831

misiek^wro, dokładnie wyjechał mi koleś z tekstem że " my jechali dobrze a tyś za szybko jechał " :szeroki_usmiech, dość szybko wyperswadowałem mu obwinianie mnie :wink:

Komentarz

• mrrudzin
                          Rider
                          • 2009
                          • 403

Przyznać się KTA - kto to?

Komentarz

• Sebastian_S
                            Ambiente
                            • 2009
                            • 172

Jak zwykle fajne komentarze do zdjęcia

Komentarz

• mrrudzin
                              Rider
                              • 2009
                              • 403

To już pomijam

Zresztą zbrodnia też karygodna :P

Komentarz

• tom2212
                                RS
                                • 2008
                                • 3892

jaka zbrodnia :?

Komentarz

• piramida
                                  RS
                                  • 2009
                                  • 12222
                                  • Superb III (3V3)

co, za mało piesi maja miejsca na przejscie ze im hak przeszkadza? :roll:
                                  superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                  http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• tom2212
                                    RS
                                    • 2008
                                    • 3892

ktoś się nudził i się czepia a jaką sensację wykrył :shock: :shock:

Komentarz

• karolca
                                      Rider
                                      • 2009
                                      • 431

art. 47 prawa o ruchu drogowym z 20.06.1997 (Dz. U. 58 z 2003r. poz. 515 - tekst jednolity)
                                      szerokość pozostawionego dla pieszych chodnika nie utrudnia im ruchu i jest nie mniejsza niż 1,5 m

to tak, jakby naprawdę czepiać się wyczynu kierowcy. Nie wiem co w tym jest bulwersującego.

Focus obok stoi także kołami przy krawężniku, tylko tyłeczek ma zgrabniejszy i tak nie rzuca się w oczy

LANEK

Komentarz

• Jac_ek
                                        RS
                                        • 2009
                                        • 1733

nie robić prywaty, samochód jest słabo zaparkowany i mnie takie parkowanie też "wkurza" ;-) ja się staram zaparkować zawsze przodem/tyłem równo z początkiem wjazdu na miejsce parkingowe - jeśli wszyscy by tak stawali to wtedy błyskawicznie widać gdzie jest wolne miejsce, natomiast jak wszyscy stoją równo i ktos właśnie tak dojedzie do samego końca miejsca parkingowego to z daleka widać to jako wolne miejsce i dopiero jak się podjedzie żeby zaparkować to się nagle okazuje że jednak jest zajęte przez jakieś CC czy matiza który się schował ;-) a tak to jeden stoi centralnie , jeden wystaje przodem inny tyłem.

o a tu przykład jak się powinno dobrze wystawać ;-)
                                        - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

• Damianjg
                                          Rider
                                          • 2008
                                          • 621

Oj za ten konetrz ze Ci z OCP jezdza najgorzej to juz nie bedzi4e litości na drodze :evil: :diabelski_usmiech

Komentarz

• piramida
                                            RS
                                            • 2009
                                            • 12222
                                            • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez Damianjg
                                            Oj za ten konetrz ze Ci z OCP jezdza najgorzej to juz nie bedzi4e litości na drodze :evil: :diabelski_usmiech

tak, od dzisiaj killujemy wszystkich i wszystko a co , pokazemy im kto tu rządzi :diabelski_usmiech
                                            superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Superbman
                                              Ambiente
                                              • 2006
                                              • 208

Jac_ek, myślę,że przesadzasz, chodzi o to ,żeby nie utrudniać a nie parkować od linijki :wink:

A co do info na portalu to chodzą po mieście tacy kolesie co to nie maja nic do roboty i strzelają takie foty...pozostaje im tylko współczuć :lol:
                                              252/555

Komentarz

• phrix
                                                L&K
                                                • 2007
                                                • 1000
                                                • Audi
                                                • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
                                                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Normalnie faktycznie Ci z tymi naklejkami - pełno ich wszędzie. I jeżdżą tak, że tylko się powiesić (z zazdrości, że my tak nie potrafimy).
                                                Ale to chyba ktoś z OCPów pisał, ot taka kryptoreklama :lol:

Ci z naklejką OCP są najgorsi...
                                                Ja się pod tym podpiszę bo na mnie "Ci z naklejkami" trąbią a czasem światłami nawet mrugają :szeroki_usmiech
                                                Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI

_

Komentarz

• juri
                                                  Rider
                                                  • 2010
                                                  • 349
                                                  • Octavia I (1U2)
                                                  • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

no jak nie inaczej KaTAlonia rządzi a to po Tarnowie tez buja się auto
                                                  Spot Graniczny Małopolska - Podkarpacie, piątek 23.11.2012r. godz. 18.00, Pogórska Wola, Zajazd u Kazika, 521 km DK4 Tarnów - Dębica

Komentarz

• Kiniu
                                                    RS
                                                    • 2010
                                                    • 1746

juri to może zwerbujesz tego kierownika i na spota do Sącza przyjedziecie :!:

Komentarz

Pracuję...