Trasa 2x50km + 240km + z 15km miasta --> 8,8/100.
Klima, trochę jazdy po drodze ekspresowej.
Klima, trochę jazdy po drodze ekspresowej.
generalnie to uważam, że tak realnie to można po mieście zrobić 380 km, ale nóżka na gazie musi bardzo delikatnie chodzić
generalnie to uważam, że tak realnie to można po mieście zrobić 380 km, ale nóżka na gazie musi bardzo delikatnie chodzić 
Mnie wchodzi do pełna 41, 5 litra gazu i tak jak pisałem na trasie zrobiłem rok temu 452 km od stacji do stacji. Jakoś mi trudno uwierzyć, że robisz po mieście do 460 km - coś tu nie tak. Albo pyrkasz 40 na godzinę do 1,5 tysiąca obrotów albo masz większą butlę :P
.
. Biorąc pod uwagę, że samochód załadowany + 2 pasażerów. Nic tylko tankować i jeździć
.
Bagażnik był zapakowany na full - dwie osoby dorosłe i dwoje dzieci. Może faktycznie pali litr lub półtora więcej niż przeciętnie, ale tak jak mówię mam ciężko nogę i "ścigam się" po zakorkowanych ulicach mojego miasta z wszędobylskimi eLkami, które wlekąc się 20 km/h doprowadzają mnie i nie tylko mnie do szewskiej pasji
Więc deptać trzeba ile fabryka dała
Porównując wyniki z trasy, to różnica 30vs70 duża nie będzie, ale przy jeździe miejskiej to będzie to widoczne jak na dłoni.
Komentarz