Zamieszczone przez blackrs
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Orlen Kielce Pb 5.58, LPG 2,69. Ostatnio ceny poszły nieco w dół ta tendencja już się utrzymała.www.bro-car.pl - Części samochodowe.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez R(+)ammsPaul... masakra jakaś nic tylko za przeproszeniem jebnąć się w łeb .... nie denerwować bo to już od dawna mam ale irytuje mnie troche to co u nas się dzieje w stosunku ... cena produktu / wysokość płacy :|Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Eidos71Wg przelicznika z Euro na PLN ceny za dany produkt i tu i tu są praktycznie identyczne - z tym, że w niemieckim Real-u ten sam produkt (sprzedawany w opakowaniu) jest oferowany w ilości 50% większej (pomijam jakość)... :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mac_aaronZgorzelec przy granicy, cena ukierunkowana "na Niemca"
Orlen Pb95 - 5.65
-10gr za płatność gotówką w weekend,
Byłem ostatnio na Orlenie u siebe w weekend i pytałem o tą promocję to gość powiedział że to tylko dla firm więc się pytam :roll:B5 FL 1.9 TDI '05
Clio II 1.2 16V '04
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12K4mils, ja nie jestem firmą a również dostaję upust... Kazdy dostaje
Btw, kupujesz Passka B6?
Żeby nie było OT, ostatnio na Orlenie w Sączu ON Ekodiesel 5,63zł.B5 FL 1.9 TDI '05
Clio II 1.2 16V '04
Komentarz
-
-
Shell Katowice PB 95 po 5,53 zł.
Swoją drogą najbardziej porąbana stacja jaką znam. Potrafią zrobić dobrą cenę, czyli np 5,53 w poniedziałek, we wtorek podnieść do 5,73, żeby w środę zrobić np 5,6 zł.
No i zakup paliwa to męka. Zanim wyjdę z samochodu pan już ma pistolet w ręce. Na prośbę, ze chcę PB 95 ZAWSZE proponuje mi PB 98. To mogę zrozumieć ale jak grzecznie podziękuję zawsze muszę jeszcze usłyszeć odkrywczy wniosek, ze PB98 jest lepsza. Po tym jeszcze propozycja zakupu płynu do spryskiwacza i mozna udać się do kasy. W kasie propozycja zakupu snickersa, coli, tłumaczenie, ze nie chcę i już płacimy. Ja rozumiem sugerowanie zakupu, ale oni przechodzą samych siebie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Big WojtekNo i zakup paliwa to męka. Zanim wyjdę z samochodu pan już ma pistolet w ręce. Na prośbę, ze chcę PB 95 ZAWSZE proponuje mi PB 98. To mogę zrozumieć ale jak grzecznie podziękuję zawsze muszę jeszcze usłyszeć odkrywczy wniosek, ze PB98 jest lepsza. Po tym jeszcze propozycja zakupu płynu do spryskiwacza i mozna udać się do kasy. W kasie propozycja zakupu snickersa, coli, tłumaczenie, ze nie chcę i już płacimy. Ja rozumiem sugerowanie zakupu, ale oni przechodzą samych siebie.
Orlen Bielawa, Dzierżoniów - 5.64 ON, Łagiewniki 5.59 ON
Pieprzyk 5.52 ON przy DK 8
Niestety ceny hurtowe już są powyżej 5.50 więc niedługo będzie podwyżka na stacjach
Komentarz
-
Komentarz