Zamieszczone przez Puchacz
Ceny paliw
Zwiń
X
-
-
Mając talonik z Lidla na -15 gr pozwoliłem sobie na 120 l. po 5,50 za pb95 :szeroki_usmiechO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Gdzie to zmieściłeś ? :-)
[ Dodano: Pon 02 Lip, 12 11:25 ]
Muller 5,32 ON ;-)Zgrywanie wsadów z kości, programowanie BIOS, programowanie pamięci.
Komentarz
-
Mam podwieszany zbiornik
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Wczoraj zatankowałem na LUKOIL Pb95 po 5,54zł/l. Dopchnąłem po sam korek
Komentarz
-
tylko po co jak tanieje :diabelski_usmiechZamieszczone przez Agamek12Wczoraj zatankowałem na LUKOIL Pb95 po 5,54zł/l. Dopchnąłem po sam korek
Komentarz
-
piotrek_os, dla lepszego samopoczucia...
Komentarz
-
Wczoraj tankowalem najtanszy lpg (2,69 zł Orlen) od kiedy śmigam na gazie tj. od grudnia. ON tez dzis na Orelnie 5,59 (przy weeknedowej promocji 5,49zł). Dolar tez idzie w dół wiec moze niedługo 5-tki z przodu nie bedzie :roll:
Komentarz
-
Taaa, zaraz znajdą się "czynniki obiektywne" usprawiedliwiające brak spadku cen... :?Zamieszczone przez piotrek_osmoze niedługo 5-tki z przodu nie bedzie :roll:
Komentarz
-
-
-
bp Łódź 5.54 ON
wreszcie zaczeło tanieć i w Łodzi :POII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
Wczoraj zmuszony byłem znów zatankować szkodnika :/
Cena z Bliskiej (Makuszyńskiego, KRK) to 5,29 zł / litr ON - może jeszcze dożyję chwili, gdy paliwo znów będzie poniżej 5 zł...
Komentarz
-
ja to się zastanawiam czy to nie przypadkiem jakaś cisza przed burzą z tymi obniżkami cen paliw :?: oby nie
OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
Dzisiaj zatankowałem za 2,59.
Zauważyłem, że im tańsze paliwo, tym samochód mniej mi pali.
Komentarz
-
Zawsze za 50 lejesz?Zamieszczone przez blind_walkerZauważyłem, że im tańsze paliwo, tym samochód mniej mi pali.
B5 FL 1.9 TDI '05
Clio II 1.2 16V '04
Komentarz
-
Nie, zawsze do pełna. :PZamieszczone przez K4milsZawsze za 50 lejesz?
Komentarz
-
Komentarz
-
octaviars1, u mnie po przejechaniu 10km są różnice na poziomie 30gr/l.
Komentarz
-
a na pierwszej stronie tego wątku wkurzamy się, że wacha ponad 4 PLN, ale ubaw :Pbyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz
-
ano własnie, bo wtedy się zaczynały skoki cen do góry. Dzis byłem w W-wie. Np w Radomiu 123 Statoil ON 5,33 - Skarżysko tez Statoil 5,73 Oronsko Lpg 2,47 Skarżysko 2,83zetaZamieszczone przez plebana na pierwszej stronie tego wątku wkurzamy się, że wacha ponad 4 PLN, ale ubaw :P
Komentarz
-
dzisiaj wpadło mi w ręce kilka faktur za paliwo z 1996, litr napędu 1.06 i jedna faktura z ASO VW również z 96r. przegląd okresowy Golfa III 1.9 GTD 55 złZamieszczone przez plebana na pierwszej stronie tego wątku wkurzamy się, że wacha ponad 4 PLN, ale ubaw :P
Komentarz
-
http://www.youtube.com/watch?v=olBNe...layer_embedded zeby nie było, ze po 3 zeta sie nie kupi paliwa
Komentarz
-
Wczoraj tankowałem na 1-2-3 na Ursynowe po 5,39 PLN/l. (zrobili 2 dystrybutory samoobsługowe, jest rabat 0,03 PLN w stosunku do pomp obsługiwanych przez kasjera).
Natomiast na Neste już ich pojebało do reszty . . . :roll: :roll: :lol: :lol:
Neste Łopuszańska 5,51 PLN/l, a najlepsze że jest drożej niż na BP przy Jerozolimskich (5,50 PLN), gdzie mają obsługę, program lojalnościowy itp.
Komentarz

Komentarz