Podobno magiczną barierą było 5 PLN.....
Ceny paliw
Zwiń
X
-
-
Właśnie było. Jak nie ta bariera to inna i teraz jest ile jest.Zamieszczone przez soszek81Podobno magiczną barierą było 5 PLN.....
Dziwi mnie cena 95 drożeje do ceny ON bo co, bo by nie mogła być trochę tańsza do trzeba wyrównać.Pozdrawiam.
Michał
Komentarz
-
Komentarz
-
ciekawe ile ta 5-tka (z przodu) sie utrzyma.... przy zwykłym ON i 95, bo te "lepsze" juz powyzej 6.....Zamieszczone przez soszek81Podobno magiczną barierą było 5 PLN.....
Komentarz
-
Ale to tylko u Ciebie na tych dziwnych stacjachZamieszczone przez piotrek_osciekawe ile ta 5-tka (z przodu) sie utrzyma.... przy zwykłym ON i 95, bo te "lepsze" juz powyzej 6.....Zamieszczone przez soszek81Podobno magiczną barierą było 5 PLN.....
4x4
Komentarz
-
-
octaviars1, warto poczytać wpisy z początku wątku, gdzie 4zł było niepojętym skandalem :szeroki_usmiech
Komentarz
-
za 0,5 litra :diabelski_usmiechZamieszczone przez octaviars13,75zl/l WRÓĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:ILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
http://www.bunkry.pl/pl/index.html
a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207
Komentarz
-
A ja będę nudny... Jak paliwo było po 4zł, to były korki... Jak teraz jest po 6zł, to korki są jeszcze większe. A skoro ludzie jeżdzą jak dawniej (lub nawet jeszcze wiecej), to i cena paliwa jest odpowiednia... niestety :?
Komentarz
-
No właśnie, jest popyt - jest cenaZamieszczone przez Agamek12A ja będę nudny... Jak paliwo było po 4zł, to były korki... Jak teraz jest po 6zł, to korki są jeszcze większe. A skoro ludzie jeżdzą jak dawniej (lub nawet jeszcze wiecej), to i cena paliwa jest odpowiednia... niestety :?O2 Scout 1.8 TSI

Komentarz
-
Agamek, są korki bo chcą się najeździć zanim będzie po 10 zetaZamieszczone przez Agamek12A ja będę nudny... Jak paliwo było po 4zł, to były korki... Jak teraz jest po 6zł, to korki są jeszcze większe. A skoro ludzie jeżdzą jak dawniej (lub nawet jeszcze wiecej), to i cena paliwa jest odpowiednia... niestety :?
))
4x4
Komentarz
-
Nawet jak paliwo będzie po 12zł, to Polacy i tak będą jeździć swoimi karocami... w myśl zasady: "zastaw się, a postaw się"...Zamieszczone przez 4x4BKFAgamek, są korki bo chcą się najeździć zanim będzie po 10 zetaZamieszczone przez Agamek12A ja będę nudny... Jak paliwo było po 4zł, to były korki... Jak teraz jest po 6zł, to korki są jeszcze większe. A skoro ludzie jeżdzą jak dawniej (lub nawet jeszcze wiecej), to i cena paliwa jest odpowiednia... niestety :?
))
Komentarz
-
Ja nie będę
, już ograniczyłem, do tego wiosna rower, a jak tak będzie dalej szaleć paliwo to skoda do żyda i sejas na LPG :P
Komentarz
-
A u mnie będzie chyba moto bardziej w użyciuZamieszczone przez natashJa nie będę
, już ograniczyłem, do tego wiosna rower, a jak tak będzie dalej szaleć paliwo to skoda do żyda i sejas na LPG :P
4x4
Komentarz
-
-
No a jak u mnie budowa wciaż będzie trwać w miejscu, w którym jest teraz, to wciąż samochód (ale może zastanowię się nad autem z LPG), jak przeniosę się do biura, to "zbiorkom", a jak gdzieś dalej, to PKP...
Komentarz
-
Skoda po mieście - 7,5l/100kmZamieszczone przez MaicroftA moto to co na wode, tez eksploatacja poszla w gore.
Moto - 3,5-4l4x4
Komentarz
-
U mnie w mieście można już kupić gaz poniżej 2,70 za litr.
Z kuponem rabatowym na tesco wychodzi 2,69.
Czekam teraz na lotosa.
Komentarz
-
-
-
Statoil Malbork
ON - 5.75
Pb 95 - 5.65
LPG - 2.90
Komentarz
-
LPG - 2,99; ON 5,93; PB-5,75 Skarżysko :evil:Zamieszczone przez natashAuchan Bydgoszcz
LPG - 2,70
ON - 5,58
PB - 5,53
Komentarz
-
-
4x4BKF, przecież ty na frytkach jeździsz to po co sprawdzasz ceny na stacjach no chyba że freyki podrożały więc rope lejesz
Komentarz

Komentarz