r2r, piotrek_os, to drogo i tak, w Łodzi chyba od jakis 2-3 miesiecy nie widziałem zeby był powyżej 2,70 zł za LPG
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez słońrobi się ciekawie.dziś w hurcie benzyna bezołowiowa98 jest tańsza nawet od biodieslaDoświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
witachu, czy zauważyłeś różnicę przy spalaniu tankując na BP czy to Shellu lub jeszcze innej stacji? Ja generalnie tankowałam się na Auchan bo tanie paliwo i sprawdzone ale coś mnie podkusiło i zatankowałam na BP i spalanie mi skoczyło :shock: . Jazda taka sama, ta sama droga. Cena na Powstańców Śl w W-wie 5,79zł tankowane w piątek a na Auchan w tym samym dniu 5,60 :evil: .Moja O2
www.doladowani.com
Rodzinnie
FFII 2.0 TDCi 167KM :twisted: _________ Leon C U P R A 2.0 240+++ :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Ja BP od dzis omijam! Spalanie skoczylo mi patrząc na wyświetlacz. Jak nie zapomnę napisze za tydzien ile km na baku. :cry:Moja O2
www.doladowani.com
Rodzinnie
FFII 2.0 TDCi 167KM :twisted: _________ Leon C U P R A 2.0 240+++ :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Di, bardzo możliwe ze pali więcej, na shellu jeszcze nie tankowałem ale było pare razy na Orlenie i faktycznie było mniejsze spalanie. tylko kurde do najbliższczego orlenu mam kawalek drogi ;/ albo do centrum prawie muszę gnać albo pod miasto. ale zatankuje teraz na Orlenie zobaczymyOII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
AUCHAN WOLA PARK «ON 5,59»
NESTE URSUS «ON 5,60» ale na tej stacji w zależności od godziny zmieniają się ceny i to nie żart :shock:Moja O2
www.doladowani.com
Rodzinnie
Komentarz
-
-
Zalałem do pełna LPG za 2,55 (z kartą rabatową dla Taxi - 6gr. taniej od ceny standardowej 2,61) na stacji http://www.dd.go3.pl/lpg.html
...ale Shell dalej woli oferować taki sam gaz za 2,99.Artur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez DiNESTE URSUS «ON 5,60» ale na tej stacji w zależności od godziny zmieniają się ceny i to nie żartMoja O2
www.doladowani.com
Rodzinnie
Komentarz
-
Komentarz