Częstochowa 2,28zł litr LPG
Ceny paliw
Zwiń
X
-
-
Medalik, na ul.Głównej jest nawet po 2,19zł. ale po jednym, jedynym tankowaniu powiedziałem że tam już nie wleję.Artur
Komentarz
-
-
Medalik, zalałem tam raz za 50zł około 18 litrów i przejechałem 100-parę km. Podziękowałem...Artur
Komentarz
-
yyyyyyyyyyyy powiem ci że ja nie zwracałem nigdy na to uwagi! ale może tak jest.... Gaz Gazowi nie jest równy tak jak benzyna!Pamiętaj twarze zdrajców!
Komentarz
-
Dziś zaszaleli i zeszli nawet do 2,09zł. Ta cena chyba z czegoś się bierze, skoro na innych stacjach w Czewie, LPG wciąż kosztuje ~2.30zł.na ul.Głównej jest nawet po 2,19zł. ale po jednym, jedynym tankowaniu powiedziałem że tam już nie wleję.Artur
Komentarz
-
Zgadza się masz rację! Ja dziś zatankowałem na stacja bliska zobaczymy czy na mieście spadnie poniżej 12l.Pamiętaj twarze zdrajców!
Komentarz
-
Kielce - PB i ON juz tak prawie 5,5 zeta :evil: Lpg 2,2 - 2,24 :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
było im o obniżkach przypomnieć :diabelski_usmiech Ze w Pl lpg tak średnio ok 2,2-2.3 zetaZamieszczone przez bishopShell Świnoujście lpg- 2,76
Komentarz
-
He he, nawet mi ręka nie zadrżała żeby tam zakręcić, ...po czym musiałem zatankować w Międzyzdrojach na jakiejś firmowej 2,52 pln, ale wiadomo jakimi prawami rządzą się w takich miejscowościach :twisted:
Komentarz
-
No a w Ustce Orlen i Pb95 za 5,37zł/l widziałem przy trasie przelotowej na Darłowo. W Darłowie Orlen 5,49zł/l. W sumie ceny na tle "normalnych" miejscowości zupełnie zwykłe...
W Koszalinie na Statoil zatankowałem w poniedziałek za 5,38zł/l...
W sumie warto odnotować, że rok temu w tych okolicach paliwo Pb95 byłlo droższe o 50 groszy/l...
Komentarz
-
-
A ja tankuje tam często i nie widzę różnicy do gazu z BP i Statoila. Pali mi koło 10 litrów/100km niezmiennie. Kolega mój tankuje i też nie narzeka. Ale myślę, ze to kwestia przypadku i przekonania do konkretnej stacji. Ja np. jestem zrażony do RED GAZu i więcej tam nie zatankuje, a wiele osób tą firmę chwali.Zamieszczone przez r2rDziś zaszaleli i zeszli nawet do 2,09zł. Ta cena chyba z czegoś się bierze, skoro na innych stacjach w Czewie, LPG wciąż kosztuje ~2.30zł.na ul.Głównej jest nawet po 2,19zł. ale po jednym, jedynym tankowaniu powiedziałem że tam już nie wleję.
Tankowałem za 2,09
Komentarz
-
ja ostatnio tankowałem na stacji Bliska na Zawodziu ul.Gilowa za 50zł i brakło mi gazu po 140km !!!!!! a jak tankuje na Tesco licznik wskazuję 180km i dopiero zapala się rezerwa!Pamiętaj twarze zdrajców!
Komentarz
-
Kurcze Panowie, wskaźnik poziomu gazu jest nieprecyzyjny, tankujcie do pełna to będzie bardziej miarodajne. Mnie się też nieraz wydaje, że spalanie będzie wysokie a przy dystrybutorze wychodzi, że spalanie od średniej nie odbiegaZamieszczone przez Medalikja ostatnio tankowałem na stacji Bliska na Zawodziu ul.Gilowa za 50zł i brakło mi gazu po 140km !!!!!! a jak tankuje na Tesco licznik wskazuję 180km i dopiero zapala się rezerwa!
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
-
Stacja LPG kolo Leclerc na ul. Popularnej 2,12zl/l
BP na Prymasa 1000lecia 2,29
BP na ul. Rosola 2,33 (nigdy nie bylo tak malej roznicy w cenie wzgledem pozostalych cen, ogolnie dosc droga stacja)
Ogolnie w stolycy "jest dobrze" z cenami
Komentarz
-
-
No i się udało zatankować Lpg poniżej 2 zeta tj. 1,99 :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Zamieszczone przez piotrek_osNo i się udało zatankować Lpg poniżej 2 zeta tj. 1,99 :diabelski_usmiech
A to skąpiec,nie napisał gdzie żeby inni nie tankowali :lol:
Komentarz
-
LPG po 1.98 zł na stacji Auchan i jednej stacji o nazwie ''źródełko '' , taką cenę widziałem przejeżdżając tranzytem przez Rzeszów wracając z Bieszczad .
Ciekawe czy to jednorazowa akcja czy oni tak na stałe :diabelski_usmiech .Być może cena idzie z jakością .
Komentarz
-
W moim miasteczku cena ropy na Neste wyższa niż na markowych stacjach np. Shell.
Dziwne, zawsze było odwrotnie. :|Marek
Komentarz
-
pstrykacz, Może dlatego teraz jest drożej
Dnia 01 lipca 2013 roku firma Neste Polska sp. z o.o. zmieniła nazwę na Shell Self Service sp. z o.o.
Komentarz
Komentarz