Mam VCDS-a 912 BETA, do tego kabel VAG 912 i mam taki oto problem. Otóż po połączeniu bez problemu zczytuje błędy, łączy się z niektórymi sterownikami, ale z niektórymi nie da rady. W czym może być problem?
panowie, takich pytan pewnie bylo z tysiac za co przepraszam. Co mam kupic do diagnostyki O2 2008, 1.9 tdi? Chce cos w miare porzadnego, ma poprostu dzialac.
Mam pytanko. Jaki interfejs (czyt. kabel albo urządzenie diagnostyczne) polecacie do Skody Octavii 2 z 2010 roku. Podobno ma ona jakiś protokół UDS, miałem wcześniej skaner diagnostyczny Dominator ale on już jej nie obsługiwał.
Pytanie z tej samej dziedziny.. potrzebuję interfejs pod USB lub pod Bluetootha taki do 100 zł - aby co jakiś czas zrobić sobie diagnostykę, kasowanie błędów czy przeglądów - możecie coś godnego/sprawdzonego polecić do tej kwoty np. z allegro?
Gustav, jeśli będziesz podpinał się do aut bez CAN czyli Golf 5 i pochodne jak Octavia 2 to kable po 30-40 powinny spokojnie starczyć wraz z VCDS Lite v1.2
Pytanie z tej samej dziedziny.. potrzebuję interfejs pod USB lub pod Bluetootha taki do 100 zł - aby co jakiś czas zrobić sobie diagnostykę, kasowanie błędów czy przeglądów - możecie coś godnego/sprawdzonego polecić do tej kwoty np. z allegro?
za 100zł to ściągniesz sobie najnowszego VCDS od chińczyków bezpośrednio. for example dhgate kropka com
Ambiente + pakiet na bezdroża
było 153,4KM / 349,4Nm jest 176,1KM / 386,7Nm
Witam Pani i Panowie,
wielka prośba to tych, którzy mają VAG-COM'a jakaś nowszą wersję - potrzebuję programik bo ten co aktualnie posiadam coś się zbuntował i nie chce działać. Jak by ktoś miał i mógł podesłać na mail'a byłbym wielce wdzięczny.
Miłego dnia życzę
powrót do Skodzianki, mam nadzieję, że nie będzie tak jak z ostatnią
Komentarz