Tyko podaj jaki to vcds jaka odmiana oznaczenie.
Wszystko o Vag-Com'ie
Zwiń
X
-
Jeśli działa z kablem blue, to może być Lite, bo nowsze np od wersji 11.11 wymagają dedykowanego kabla do danej wersji programu. Na blue bardzo fajnie pracuje wcześniejsza wersja VCDS, czyli wspomniany wyżej VAG-COM 409.1.Zamieszczone przez tomaszwrcPrzed formatem smigal bo skanowalem i na pewno byl to.vcdsMoja OCT

Autor postu zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w dowolnym momencie.http://www.mynavi-expert.pl -Nawigacja, Etka 8PL !!!, Elsa, filmy-online.
Komentarz
-
-
Cześć Wam. Mam nadzieję, że nie zdenerwuję tym pytaniem: czy ten kabel "aukcja eBay" będzie dobry? Bo wyskoczył mi błąd silnika a nie mam do kogo podjechać wpiąć się i sprawdzić (Irlandia) i muszę się bawić sam, a powiem szczerze, że z diagnostyki komp. na razie jestem zielony (w przeciwieństwie do mechaniki), ale szybko się uczę. Tak samo w grę w kupowaniu wchodzi tylko eBay. Dziękuję wszystkim bardzo za pomoc w doborze kabla
Octavia 1U2 BFQ Ambiente '04.
Komentarz
-
-
czy taki kabelek http://viaken.pl/pl/vag-usb-kkl-line...tyku-obd2.html wystarczy do sporadycznego kasowania błędów, robienia logów i sprawdzania parametrów? O1 2003r ASZ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Podrzucisz jakies linki?Zamieszczone przez pawelekmAgamek12 możesz kupić chińczyka na aliexpress i sprawa załatwiona.
Jest też kilka ofert na olx'ie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafiki... poszukałbym możliwie najnowszego HEX+CAN, który obsłuży nowsze auta. Być może z czasem uświadomisz znajomych, że nie mają tak idealnego auta jak im się wydaje
Zakupiłem właśnie taki kabel HEX USB+CAN z załączoną na płycie pełną wersją VCDS 15.7.4, instalacja automatyczna, komunikacja/identyfikacja bezproblemowa, odczyt parametrów, błędów, bloków ect. można by rzec cud malina, ALE, nie zapisuje kodowania i adaptacji, pomimo potwierdzenia prawidłowego ich wykonania . Początkowo myślałem, że błąd leży gdzieś po mojej stronie, przekopałem więc net, gdzie owszem, takich przypadków było kilka, lecz w żadnym nie zostało podane rozwiązanie. Zwróciłem się więc do sprzedawcy, który bez problemu, lecz bez podania przyczyny dosłał mi pełną wersję VCDS 15.7.1 i dopiero wszystko zaczęło hulać jak powinno. Może jest tu ktoś, kto głębiej zna zagadnienie i mógłby wyjaśnić o co chodzi ?Zamieszczone przez KacuA no i wersję programu mam VCDS-AKP-15.7.4.
Komentarz
-
-
Zainstalowałem VCDS lite i mam interfejs viakena kkl z com'em współpracujący z vcds.
Wszystko pięknie, tylko nie mogę zmieniać wartości np w adaptacjach abs nawet po wpisaniu loginu 40168, który przyjmuje. Jakieś porady co jest nie tak? Chciałem m.in zmienić siłę wspomagania hamulców.
Octavia I FL 2006 BFQ
Pozdrawiam
Komentarz
-

Komentarz