czy ktos odpalal Vaga pod Vista ? u mnie nie nawiazuje wogole polaczenia ze sterownikiem - podjerzewam ze winne sa sterowniki ktora sa tak naprawde do XP
Wszystko o Vag-Com'ie
Zwiń
X
-
lec
-
desmo
Zamieszczone przez lecczy ktos odpalal Vaga pod Vista ? u mnie nie nawiazuje wogole polaczenia ze sterownikiem - podjerzewam ze winne sa sterowniki ktora sa tak naprawde do XP
Komentarz
-
znalazlem takie cos ale czy Wam to pomoze to niewiem :
" Domyślnym katalogiem instalacji jest teraz C:\ROSS-TECH\VAG-COM-BETA. Windows Vista próbuje zapobiegać zapisywaniu plików w katalogu Program Files (LOGi VAG-COM'a!)"
jednak warto by było poszperac w zabezpieczeniach i uprawnieniach.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
lec
no juz odpalilo u Desma, wiec u mnie pewnie tez odpali, tylko musze pogrzebac z portami COM, bo cos dziwnie mi sie zachowuje program, chyma musze na czas diagostyki cos powylaczac zeby zwolnic COM3 lub 4. Dziwne, bo jak przestawie interface na COM2 ktory mam wolny to VAG-Com wypluwa ze port nie istnieje
Komentarz
-
desmo
Zamieszczone przez lecno juz odpalilo u Desma
Komentarz
-
Zamieszczone przez ZiomalPanowie i co nikt nie ma polskiej wersji 3.11 ?
Ps. Czas najwyższy podszkolić język :diabelski_usmiechA6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
lec
Zamieszczone przez desmoZamieszczone przez lecno juz odpalilo u Desma
Komentarz
-
Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
Komentarz
-
-
shado, ale jak ma się pod sobą kilka aut grupy vw i założmy że teraz coś padło i mam jechać do seriwsu i płacić im 50zł za podłączenie to wybacz ale wole już to kupić za 500zł i mieć na przyszłosć pozatym łatwiej jest wozić to małe urządzonko niż paltopa cały czas w samochodzie to jest moje zdanie i interesuje mnie tylko to czy tym można tak samo zmieniać układ komfortu jak tym kabelkiem za 100zł
Nic więcej mnie nie interereNavi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Komentarz
-
-
Czy tym Patentem będę mógł zmienić układ komfortu?? djczas powiedział że do tego trzeba kabelek kkl. Wysyałem mail-a do viaken i odpisali że oprócz diagnozowania czyli zobaczenia błędów jakie są itd... tutaj cytuje.Witam,
urządzenie posiada funkcję adaptacjiNavi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Komentarz
-
Komentarz