Zamieszczone przez OctaviaFLKrak
Nowiutka O2 FL - niedoróbki
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez szkodaOctaviaFLKrak napisał/a:
Sam osobiście też walczę z parującymi szybami
no to w takim razie w FLkach macie "inaczej" :?
Komentarz
-
-
Panowie mam auto czyste, filtr zmieniany dwa razy w raoku, w okresie jesieonno-wiosennym używam gumowych dywaników z wysokim rantem. Jak pisałem głównie paruje przednia szyba i nie czuć w aucie zapach wilgoci.
Reasumując uważam, że problem tkwi w tym, że auto jest poprostu niedogrzane i łapie trochę wilgoci (wchodzenie do samochodu w zamokniętej kurtce itp) - jeżdżę na krótkich odcinkach max. do 10 km.
Komentarz
-
-
a tak masz racje. ja robie 2x 30 km dziennie. mozesz miec niedogrzanie i brak suszenia. przeciez tsi wolno sie nagrzewa.tak wiec tylko osuszanie klima pozostaje.w mrozy problem ustapi.suche powietrze. moze troszke tylna szybke uchylac podczas jazdy.jezdzisz krotkie trasy pewnie po miescie to nie bedzie ci huczec.
Komentarz
-
-
Auto z czerwca 2012 jakieś 4.000 i niedawno ku memu zdziwieniu wycieraczka tylna sama się uruchamia tak strasznie leniwie i potrafi się zatrzymać, postać poczekać i znów się przesunie. Jak ją włączę to zacznie chodzić normalnie i wraca do swojej pozycji i raczej potem jest już po problemie. Miał ktoś tak?
Drugi bug, który zauważyłem przy prędkości ponad 130 km straszny gwizd z przedniej szyby ( strona górna ;0 )
No i na zimnym jakieś dziwne dogłosy (sowy) od strony kierowcy z komory silnika.
To tyle jak na 3 miesiące i 4000 km. :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Komentarz