dodatki u dealerow

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • paragraf
    Ambiente
    • 2010
    • 130

dodatki u dealerow

rafael,
  • Marx
    Elegance
    • 2009
    • 865

dodatki u dealerow

Witam
    Podczas negocjacji z dealerem mozna dostac rozne dodatki. Zazwyczaj sa to wylacznie elementy mozliwe do zamontowania u dealera, lub jakies niematerialne bonusy. Prosilbym Was o dopisanie, co udalo Wam sie uzyskac, lub o jakich dodatkach slyszeliscie:
    - alarm
    - radio
    - mata bagaznika
    - chlapacze
    - dywaniki
    - siatki do bagaznika
    - bon serwisowy
    - srebrna karta
    - zimowki

Komentarz

• Maru 123
      RS
      • 2008
      • 4660

bagażnik dachowy, ozdobne końcówki wydechu, ubezpieczenie,darmowy pierwszy przegląd
      1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• zajas
        Rider
        • 2009
        • 631

ja negocjowałem superba dla ojca: do wersji ambition za darmo udało mi się dostać: radio bolero (mp3, dotyk panel, zmieniarka 6cd, czytnik kart), dywaniki gumowe, alarm, wielofunkcyjną kierownice skórzaną ze sterowaniem radia i komputera i inkrustacje wnętrza w kolorze drewna...razem wartość około 4000zł....miała być też jasna skóra w promocyjnej cenie ale sie nie dało do tej wersji

Komentarz

• Marx
          Elegance
          • 2009
          • 865

hee do SuperB to sie wcale nie dziwie, ale powiedzmy ze skupimy sie na troche tanszych modelach...
          A przy okazji, co daje srebrna i zlota karta serwisowa? jakis procent od napraw,przegladow?

Komentarz

• zurcio
            RS
            • 2008
            • 2046

Zamieszczone przez Marx
            A przy okazji, co daje srebrna i zlota karta serwisowa? jakis procent od napraw,przegladow?
            Srebrna - 5%
            Złota - 10%

Ale jak dobrze pociśniesz możesz dostać analogicznie 10 i 15 %. Zależy na kogo trafisz. :diabelski_usmiech

Zamieszczone przez Marx
            co udalo Wam sie uzyskac, lub o jakich dodatkach slyszeliscie:
            Nie zapominajcie o Szampanie :diabelski_usmiech
            Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

• tomekjmopl
              L&K
              S_OCP Member
              • 2006
              • 1187
              • Opel
              • CAXA 1.4 TSI 122 KM

... dodatkowy komplet głośników ...

Komentarz

• Xysiu
                Ambiente
                • 2009
                • 105

To chyba tez zalezy po czesci tez od tego jaki rabat udalo Ci sie wynecjowac od cen z cennika. Mnie udalo sie zejsc po uwzglednieniu rabatu dla kredytu 50/50 (O2FL Elegance + dodatki) prawie 11.000 PLN w stosunku do cennika i nie spodziewam sie abym cokolwiek dostal gratis

Pozdrawiam,

Krzysiek
                Pozdrawiam,

Krzysiek

---

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=27857

Komentarz

• zurcio
                  RS
                  • 2008
                  • 2046

Czasem możesz trafić to i 3/4 zbiornika paliwa dostaniesz, ale to rzadkość.
                  Przeważnie wyjeżdżasz na oparach ... :evil:
                  Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

• Marx
                    Elegance
                    • 2009
                    • 865

o jakim rabacie dla kredytu 50/50 piszesz? z tego co mowil mi diler ten kredyt posiada koszt 4% od tej polowki ktora sie kredytuje. W swietle aktualnych lokat rzedu nawet 6% takie rozwiazane wydaje sie byc atrakcyjne.
                    A zejscie 11 tys przy cenie auta rzedu 50 tys zl to niestety jest chyba aktualnie malo realne.

[ Dodano: Czw 10 Wrz, 09 10:36 ]
                    Zurcio, ja planuje gaz to te opary nawet pasuja

Komentarz

• Maicroft
                      Moderator
                      S_OCP MemberModeratoRS
                      • 2004
                      • 25757
                      • Audi

To moze w przypadku TDI. Mint kosztuje katalogowo 69700 a mozna go kupic za 60 tys. Kwestia dilera i posiadanej floty zakupionej juz u niego.
                      Spritmonitor.de

Komentarz

• Xysiu
                        Ambiente
                        • 2009
                        • 105

Zamieszczone przez Marx
                        o jakim rabacie dla kredytu 50/50 piszesz? z tego co mowil mi diler ten kredyt posiada koszt 4% od tej polowki ktora sie kredytuje.
                        Kupujesz O2 FL? Jesli tak, to przeciez przy 50/50 dostajesz "z automatu" dla Octavii 2 FL (liftback/combi) 2500 PLN znizki (wg obowiazujacego cennika). A co do pozostajacej czesci ktora placisz za rok - kredyt jest oprocentowany 5% (wg moich informacji).
                        Pozdrawiam,

Krzysiek

---

Komentarz

• Mati79
                          Classic
                          • 2009
                          • 15

pakiet ubezpiecznia
                          12,6 ET @ 1,1 bara Street FWD

13,1 ET @ Street RWD N/A

Komentarz

A ja do swojej ambiente dostałem:
                            upust 7000 zł
                            alarm
                            radio
                            dwie siatki do bagażnika (podłogowa i poprzeczna na zakupy)
                            plastikowe nakładki na wszystkie progi
                            zestawik żarówek zapasowych
                            Dywaniki gumowe, to już sam nie wiem czy są w wyposażeniu czy dostałem w prezencie?
                            I jeszcze na pamiątkę dostałem naklejkę na tylną szybę, naklejoną na ścieżkach :evil:

Komentarz

• Marx
                              Elegance
                              • 2009
                              • 865

Czy te rabaty o ktorch piszecie dotycza ceny z konfiguratora (ktory jakies tam rabaty juz liczy) czy łącznie?

Komentarz

• Xysiu
                                Ambiente
                                • 2009
                                • 105

Zamieszczone przez Marx
                                Czy te rabaty o ktorch piszecie dotycza ceny z konfiguratora (ktory jakies tam rabaty juz liczy) czy łącznie?
                                W konfiguratorze masz ceny cennikowe bez specjalnych rabatow jakim jest np. ten dla kredytu 50/50. Jesli placisz gotowka mozesz masz "z automatu" nawet 5000 PLN mniej dla O2FL. Ale tych znizek konfigurator nie uwzglednia (bo skad wiadomo na jaka opcje finansowa sie zdecydujesz). Wszystko jest w cenniku PDFowym na stronie Skody.Moj rabat o ktorym pisalem wczesiej dotyczy wlasnie ceny z konfiguratora i zawiera 2500 PLN znizki przy 50/50.
                                Pozdrawiam,

Krzysiek

---

Komentarz

• Psycho Dad
                                  Rider
                                  • 2009
                                  • 629

Zamieszczone przez Marx
                                  o jakim rabacie dla kredytu 50/50 piszesz? z tego co mowil mi diler ten kredyt posiada koszt 4% od tej polowki ktora sie kredytuje. W swietle aktualnych lokat rzedu nawet 6% takie rozwiazane wydaje sie byc atrakcyjne.
                                  A zejscie 11 tys przy cenie auta rzedu 50 tys zl to niestety jest chyba aktualnie malo realne.

[ Dodano: Czw 10 Wrz, 09 10:36 ]
                                  Zurcio, ja planuje gaz to te opary nawet pasuja

Elegance nie kosztuje 50tys ... ale zejście o 11 tys jest możliwe przy kwocie około 80tys.

Fajne dostajecie gratisy które są na normalnym wyposażeniu ...
                                  W ambiente w standardzie jest

- siatka do bagaznika
                                  - dywaniki
                                  - zestawik żarówek zapasowych
                                  Nie polecam ASO Warszawa Połczyńska 125.

Komentarz

Zamieszczone przez Xysiu
                                    Jesli placisz gotowka mozesz masz "z automatu" nawet 5000 PLN mniej dla O2FL.
                                    Ja właśnie płaciłem gotówką i dostałem zniżkę 7000 zł. Nawet trochę więcej niż 7 tys.

Komentarz

• Xysiu
                                      Ambiente
                                      • 2009
                                      • 105

Zamieszczone przez szkodzisław
                                      Ja właśnie płaciłem gotówką i dostałem zniżkę 7000 zł. Nawet trochę więcej niż 7 tys.
                                      Czyli realnego rabatu pienieznego od dealera miales ~2000 PLN.
                                      Pozdrawiam,

Krzysiek

---

Komentarz

Zamieszczone przez Xysiu
                                        Czyli realnego rabatu pienieznego od dealera miales ~2000 PLN.
                                        Nie rozumiem co to jest realny rabat.
                                        W konfiguratorze wyskoczyła cena ponad 68 tysięcy, ja zapłaciłem trochę ponad 61.

Komentarz

• Xysiu
                                          Ambiente
                                          • 2009
                                          • 105

W konfiguratorze wyskoczyła cena ponad 68 tysięcy, ja zapłaciłem trochę ponad 61.
                                          Kwestia nazwnictwa i nomenklatury Ja "walczac" z dealerem podzielilem sobie rabat na 2 czesci:

a) czesc "od Skoda Auto Polska" wynikajaca z cennika - 2500 PLN dla 50/50 lub 5000 PLN przy gotowce
                                          b) reszta, ktora uda sie zdobyc u dealera

Skoro kupowales za gotowke to wg tego co napisalem wyzej otrzmales 5000 PLN "od Skody" a reszte czyli ~2000 PLN od samego dealera.
                                          Pozdrawiam,

Krzysiek

---

Komentarz

• Jac_ek
                                            RS
                                            • 2009
                                            • 1733

Zamieszczone przez Xysiu
                                            a) czesc "od Skoda Auto Polska" wynikajaca z cennika - 2500 PLN dla 50/50 lub 5000 PLN przy gotowce
                                            info z cenika skody
                                            * Teraz przy zakupie ©kody Octavia otrzymasz upust w wysokoÊci do 5 000 zł. Przy skorzystaniu z promocyjnego kredytu lub leasingu upust wynosi 1 500 zł. O szczegóły
                                            promocji spytaj Sprzedawc´.
                                            - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

• Psycho Dad
                                              Rider
                                              • 2009
                                              • 629

Zamieszczone przez Xysiu
                                              Kwestia nazwnictwa i nomenklatury Ja "walczac" z dealerem podzielilem sobie rabat na 2 czesci:

b) reszta, ktora uda sie zdobyc u dealera

Skoro kupowales za gotowke to wg tego co napisalem wyzej otrzmales 5000 PLN "od Skody" a reszte czyli ~2000 PLN od samego dealera.

Przecież na zamówieniu jest dokładna specyfikacja wyposażenia: cena samochodu z rabatami skody i rabat dealera. Widać kto ile opuszcza
                                              Nie polecam ASO Warszawa Połczyńska 125.

Komentarz

• Xysiu
                                                Ambiente
                                                • 2009
                                                • 105

Zamieszczone przez Jac_ek
                                                info z cenika skody
                                                * Teraz przy zakupie ©kody Octavia otrzymasz upust w wysokoÊci do 5 000 zł. Przy skorzystaniu z promocyjnego kredytu lub leasingu upust wynosi 1 500 zł. O szczegóły
                                                Tak bylo do sierpnia, ktoregos dnia sierpnia (nie znam dokladnej daty) cennik sie zmienil i upust jest juz 2500 PLN dla 50/50. Btw. od dzis obowiazuje kolejny cennik - wysokosc upustu nadal utrzymana.

[ Dodano: Czw 10 Wrz, 09 13:09 ]
                                                Zamieszczone przez Psycho Dad
                                                Przecież na zamówieniu jest dokładna specyfikacja wyposażenia: cena samochodu z rabatami skody i rabat dealera. Widać kto ile opuszcza
                                                Zalezy jak Ci dealer wypelni zamowienie. Ja np. nie mam wymienionych upustow a kwota ogolna jest pomniejszona o nie
                                                Pozdrawiam,

Krzysiek

---

Komentarz

• Jac_ek
                                                  RS
                                                  • 2009
                                                  • 1733

Zamieszczone przez Xysiu
                                                  Zamieszczone przez Jac_ek
                                                  info z cenika skody
                                                  Tak bylo do sierpnia, ktoregos dnia sierpnia (nie znam dokladnej daty) cennik sie zmienil i upust jest juz 2500 PLN dla 50/50. Btw. od dzis obowiazuje kolejny cennik - wysokosc upustu nadal utrzymana.
                                                  a rzeczywiscie, nawet nie wiedzialem

Teraz przy zakupie ©kody Octavia otrzymasz upust w wysokoÊci do 5 000 zł. Przy skorzystaniu z promocyjnego kredytu lub leasingu upust wynosi 2 500 zł. Dotyczy
                                                  zamówień klienckich złożonych od 14.07.2009 r. O szczegóły promocji spytaj Sprzedawc´.
                                                  - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

Pracuję...