Zamieszczone przez xxxmikey
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
W Fabii 1-gen. było to ustawiane, ja miałem na 30 min. ustawione i radio samo się wyłączało razem z innymi elementami w gnieździe zapalniczki ( ładowarka do tel. i inne)Zamieszczone przez pandzikjacholl, Bezpośrednio po wylączeniu silnika na pewno jest prad w gniazdkach 12V. Wydaje mi sie że zostaje odcięty po pewnym czasie, bądź przy odpaleniu centralnego z kluczyka (jak to ma miejsce np. z lampkami dachowymi włączonymi na stałe-wyłączają sie po ok 10 min celem ochrony akumulatora).
edit. Myliłem sie. W instrukcji napisano, że działają cały czas.
uważam, że w OII gdzie system jest bardziej rozbudowany, musi być też takie sterowanie zasilaniem ( ale jeszcze tego nie sprawdziłem) :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
W O2FL wyłączanie się radia (na pewno Bolero) po określonym czasie ustawia się z poziomu menu radia. Co do pozostałych źródeł prądu - nie mam pojęcia, jak to jest.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
U mnie jest tak samo. Radio Swing wyłącza się po 30 minutach ale gniazdo zapalniczki ma zasilanie cały czas. Przerabiałem to w wakacje jak zostawiłem ładowarkę od nawigacji podłączoną do gniazda i świeciła przez cały dzień. Z resztą opisane jest to dokładnie w instrukcji samochoduZamieszczone przez Eidos71W O2FL wyłączanie się radia (na pewno Bolero) po określonym czasie ustawia się z poziomu menu radia. Co do pozostałych źródeł prądu - nie mam pojęcia, jak to jest.
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Prąd jest cały czas, bo zostawiona na noc lodówka rozładowała mi akumulatorZamieszczone przez Eidos71W O2FL wyłączanie się radia (na pewno Bolero) po określonym czasie ustawia się z poziomu menu radia. Co do pozostałych źródeł prądu - nie mam pojęcia, jak to jest.
.
Komentarz
-
Zamówiłem 23 listopada - dziś dowiedziałem że plan jest na 14 tydzień 2012, no to sobie jeszcze poczekam, ale mogę już skreślać dni w kalendarzu. 14 x 7 = 98 czyli odbiór na kwiecień. miałem nadzieję na marzec a tu kwiecień ;] Trzeba czekać ;] a potem banan od ucha do ucha mam nadzieję.była Fabia, była Octavia O2 FL, Octavia 2 Tour Kombi (i znowu w kolorze RossoBrunello)
Komentarz
-
-
No jak to co? Toura znaczy się zamówiłem. Zamówienie złożone 23 listopada a dziś dowiedziałem się że produkcja nastąpi w 14 tygodniu 2012. Zamówienie na kombi z doposażeniem.Zamieszczone przez pandzikCo?Zamieszczone przez rafalk75Zamówiłem 23 listopadabyła Fabia, była Octavia O2 FL, Octavia 2 Tour Kombi (i znowu w kolorze RossoBrunello)
Komentarz
-
-
Octavia Tour Kombi 2012 1.6 - do wzięcia na koniec stycznia
Witam serdecznie,
niestety musiałem zrezygnować z zamówienia, więc jeśli ktoś jest chętny, to u Pana Daniela w Krakowie jest do wzięcia (z terminem odbioru na koniec stycznia/początek lutego):
Octavia Tour Kombi 1.6 102KM, rok produkcji 2012, czarna perła
-pakiet optimum
-instalacja gazowa
-relingi dachowe
-tempomat
-podłokietnik jumbo box
-pakiet dla palących
-reflektory przeciwmgielne
-koło zapasowe
I parę innych dodatków... Oczywiście w super cenie
Trzeba się spieszyć, jakby coś, proszę się powołać na info z forum
Bezpośredni kontakt do Danielcio: 501 056 142
Jak komuś się uda, dajcie znać, bo wciąż trochę mi jej szkoda...
Komentarz
-
-
Pozwolę sobie wkleić moją wiadomość również w tym wątku.
Otóż też rezygnuję ze swojego zamówienia.
Może ktoś z Forumowiczów będzie zainteresowany:
Jest to Kombi Tour, lakier srebrny brillance (sorry, jeśli źle przeliterowałem), Silnik 1.6 z gazem.
Z wyposażenia dodatkowego:
Pakiet Optimum, ESP, boczne kurtyny powietrzne, relingi dachowe, podłokietnik z chłodzonym schowkiem i nawiewem na tył Jumbo Box, światła p/mgielne, podgrzewane spryskiwacze, fabryczny alarm, regulacja pod lędźwie, boczne listwy na drzwi, gumowe dywaniki. Chyba tyle.
Acha, produkcja 4 tydzień 2012.
Utargowana cena 58900pln
Ewentualnych zainteresowanych zapraszam na priv.
Pozdrowionka serdeczne!
Komentarz
-
-
Wczoraj w jednym z programów TV (TVN Turbo bodajże) była mowa o wyprzedażach rocznika różnych marek... Oczywiście była też Skoda i podano informację, że najlepiej sprzedaje się wersja Tour, której nie można kupić "od ręki", tylko trzeba zamawiać z czasem oczekiwania nawet 6 miesięcy :diabelski_usmiech Osoba przygotowująca materiał była jak zwykle niedoinformowana... Już widzę te tłumy klientów biegnących do salonów Skody po Toura i zakłopotanie sprzedawców
ops: , którzy będą musieli tłumaczyć, że zapisy na Toura skończyły się w zeszłym roku... :wink:
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Czemu zakłopotanie. Może jakiś sprawniejszy sprzedawca (wiem, o takich trudno) przekona klienta do innego modelu. To ostatni raz kiedy beda do nich biec tłumy... :PZamieszczone przez Eidos71Już widzę te tłumy klientów biegnących do salonów Skody po Toura i zakłopotanie sprzedawców
ops: , którzy będą musieli tłumaczyć, że zapisy na Toura skończyły się w zeszłym roku... :wink:
Komentarz
-
-
milosz001, a kiedy odbiór tak z ciekawości ?ORIGINAL GERMAN AUDI A6 C7 AVANT 3.0 TDI 313KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...168233#1168233
ORIGINAL GERMAN AUDI QUATTRO 2.2 200KM- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...460025#1460025
ORIGINAL CZECH SKODA FABIA MONTE CARLO 1.2 TSI 105KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=906416#906416
Komentarz
-

Komentarz