Zamieszczone przez Maicroft
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
za kilka lat trzeba bedzie popatrzec za czyms innym z dobrym automatem
Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie myśleć szybciej, najpóźniej po gwarancji
:lol:
Komentarz
-
-
pandzik, Po wyjechaniu z salonu jak przestal zwijac sie pas od kierowcy :lol: Potem jak dostrzeglem na czym jeszcze zaoszczedzili wzgledem poprzedniej wersji i decyzja byla juz podjeta
patrykL, Tak coraz bardziej mysle nad zakupem W124, zrobic blache do porzadku, silnik i jezdzic tym przez kolejne 20lat, bo tam nie ma sie co zepsuc i nie trzeba kilku komputerow itd, zeby auto doprowadzic do ladu. Cieszmy sie ze nie mamy jeszcze elektrycznych hamulcow postojowych, ledow w swiatlach i calej tej reszty jednorazowych elementow za gruba kase.
Komentarz
-
-
Odebrałem wczoraj swoją OII Tour Combi 2G2G i mam 2 pytania (na które nie potrafili mi odpowiedzieć w serwisie!!!!!!) :
1. Co znaczy komunikat Chceck Deadlock (potrafili jedynie zmienić na język polski Uwaga Blokada)? - pojawia się po wyjęciu kluczyka ze stacyjki.
2. Jak sprawdzić czy jest ESP? bo po naciśnięciu guzika nic się nie dzieje (nie zapala się żadna lampka )
Pozdrawiam
PS Czekałem 6 miesięcy
Komentarz
-
-
ad 1. to chyba jest to, że jak zamkniesz samochód z pilota to osobą, która została w środku nie otworzy drzwi ciągnąc za klamkę. Jak sam odbierałem auto i spytałęm serwis, co to jest to odpowiedzieli, że tak musi być i tyle :P podobnie jak ktoś wybije Ci szybę to też nie otworzy drzwi przez klamkę wewnętrzną
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez galanonim752. Jak sprawdzić czy jest ESP?
ad.1 - jak kolega ggrzesiek pisze - po zamknięciu wozu od środka go nie otworzysz.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez galanonim751. Co znaczy komunikat Chceck Deadlock (potrafili jedynie zmienić na język polski Uwaga Blokada)? - pojawia się po wyjęciu kluczyka ze stacyjki.
2. Jak sprawdzić czy jest ESP? bo po naciśnięciu guzika nic się nie dzieje (nie zapala się żadna lampka )
y
W jaki sposób zmienili Ci język na polski - czy podpinali komputer czy jakąś kombinacją przycisków?
2. Też się zastanawiałem na istnieniem ESP w swoim wozie - potwierdzają to kody z nalepki. Dodatkowo w zimie miałem okazję potwierdzić doświadczalnie, że ESP jest.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez patrykLJak sprawdzić czy jest ESP? bo po naciśnięciu guzika nic się nie dzieje (nie zapala się żadna lampka )
str.23 instrukcji pokazuje ten sam piktogram dla ESP i ASR. > klik < - plik pdf
Komentarz
-
-
Przytrzymanie wylacza ASR i taki tez komunuikat pojawia sie na desce w FL-ce. Jako ze Toury nie maja maxi-dota oraz UE nakazala montaz ESP obowiazkowo, wiec bez szans na to, zeby auto nie mialo ESP :szeroki_usmiech
Spadnie deszcze trzeba wcisnac na zakrecie gaz do deski i zaraz zobaczycie czy dziala ESP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez galanonim75Co znaczy komunikat Chceck Deadlock (potrafili jedynie zmienić na język polski Uwaga Blokada)? - pojawia się po wyjęciu kluczyka ze stacyjki.
Ja też mam O2Tour w kolorze 2G2G. Wrzuć foty jak ona wygląda w "kombinezonie" w tym kolorze.Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez octopusmkania777 możesz mieć racjęOblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez galanonim75Odebrałem wczoraj swoją OII Tour Combi 2G2G i mam 2 pytania (na które nie potrafili mi odpowiedzieć w serwisie!!!!!!) :
1. Co znaczy komunikat Chceck Deadlock (potrafili jedynie zmienić na język polski Uwaga Blokada)? - pojawia się po wyjęciu kluczyka ze stacyjki.
Pozdrawiam
PS Czekałem 6 miesięcy
Komentarz
-
-
Skoro wrzucili Ci jakiś Polski język - co się wyświetla jak próbujesz odpalić auto bez sprzęgła ?
2. Jak nie wcisnę sprzęgła przy zapalaniu to pisze "SPRZĘGŁO"
3. Przy zatankownym gazie i paliwie od środka koła do rantu jest 365 mm
4. W gazie nie ma ani podnośnika, ani klucza do kół !
5. Zdjęcia zrobię jak "zima odpuści"
Pozdrawiam
GAL
Komentarz
-
Komentarz