tzn gdzie dał ciala u mnie czy u grzegorz3737, bo u mnie nie bo samochód ogladalem jak tylko sie zjawil u dilera a potem czekalem i czekalem... i odwiedzalem i odwiedzalem a bank albo system wisial...
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez grzegorz3737Witam !
Proszę o informacje odnośnie zamówień i terminów ich realizacji.
Obawiam się, że dealer u którego zamawiałem auto 4 grudnia 2010, a planowany termin odbioru miałem na 15 marca coś kombinuje, bo dzisiaj dowiedziałem się, że produkcja mojego auta przesunęła sie z 9-go na 13-sty tydzień ( nie wiadomo dlaczego), czyli termin odbioru auta wydłuża się o miesiąc.
Czy 4,5 mięsiąca czekania to nie przesada?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez skipper.utzn gdzie dał ciala u mnie czy u grzegorz3737, bo u mnie nie bo samochód ogladalem jak tylko sie zjawil u dilera a potem czekalem i czekalem... i odwiedzalem i odwiedzalem a bank albo system wisial...
Myślę, że to nie tylko wina systemu.Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
-
Witam,
nie wiecie jakie formalności dopełnia się przy kredycie 50/50? Jak pytałem dilera to powiedział, żeby się niczym nie martwić: nie sprawdzają zdolności kredytowej, nie potrzeba zaświadczenia o zarobkach, składa się tylko oświadczenie. Jest to niby logiczne, bo mają tylko kwotę 50% ceny zabezpieczoną cały autem. Ale jakoś mi się nie chce wierzyć, że jest tak beztrosko i chciałbym się przygotować aby nie tracić czasu na formalności jak auto będzie już na placu.
Komentarz
-
-
skipper.u, spokojnie. Jeździ ??? Działa ???? Lakier nie odpada ????
No to jak nie swędzi to nie drapaćZobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
-
) ja doczekałem się, a czekałem równe 3 mce, w grudniu zamówienie a 9 marca odbiór
już czarnula jest w domku, bezpieczna u tatusia
a faktycznie 3 mce to minimum. Jak teraz pytałem się dealera jakbym zamówił w marcu auto, to odbiór w lipcu. Szok, ale trudno, tak jest, jak się jest liderem sprzedaży (przynajmniej w Polsce). Pozdrawiam wszystkich oczekujących i tych co przed chwilą odebrali Toura.
Komentarz
-
-
Czy ktoś z Was zamawiając Toura II dopłacał za podparcie lędźwioiwe i regulację wysokości fotela pasażera ? Czy w tej opcji płacimy za możliwość regulacji w górę czy na dół w stosunku do wersji na stałe? Co z podparciem lędźwiowym. Jak dużą wygodę daje ta opcja?
Z góry przepraszam za moje szczegółowe pytania ale jestem na etapie wyboru i zamawiania Octavii Tour.
Proszę o odpowiedź.
Komentarz
-
Komentarz