Wada tylnej lampy STOP w Combi, zwracajcie na to uwagę w swoich nowych szkodnikach.
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Tydzień temu we wtorek moja skoda przyjechała do salonu, w środę załatwiłem papiery w czwartek zarejestrowałem w piątek miał być odbiór a dziś jest już kolejny wtorek i żadnego info o odbiorze ponoć LPG montują i mają kilka aut i się kolejka robi. Trzy miechy czekania nie "trwały" tak długo jak ten tydzień
Komentarz
-
-
W AutoWimar stoi srebrne kombi Tour od ręki.
Nawet myślałem nad zmianą żeby go wziąć, zanim przyjedzie moja.
Ale ta jest biednie wyposażona, sam Optimum, radio Swing, LPG. Ma też czujniki parkowania, więc to pewnie też ten z ostatnich rzutów.
Ale jeśli ktoś szuka w Wawie od ręki....Była Octavia II Tour kombi (sprzedana)
Komentarz
-
-
Witam
Zamawiałem 2011.03.22.
Póki co nie mam potwierdzenia na kiedy będzie produkcja samochodu((((
Dzisiaj sie wybiore chyba do salonu
Przy okazji pytanie. Jak zamówiłem z radiem Blues czy będe miał dodatkową antene.
Jak wygląda w takim przypaku podmiana na SWING-a. Konieczna jest jakaś wymiana
ramek czy tylko wymieniam radio i wszystko powinno być OK.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Zetor05Zamawiałem Toura 17.03 .informacje jakie dostałem od sprzedawcy to data produkcji ok 11.06 a odbiór auta po 25 .06bo trzy miesiące w przypadku Toura to błyskawiczna realizacja.
Zamieszczone przez voytKonieczna jest jakaś wymiana
ramek czy tylko wymieniam radio
Zamieszczone przez kuncfotO II Family 1.6mpi na placu ( oczywiście do wyczerpania zapasów )
Cena 54900, lpg 4300
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez voytPrzy okazji pytanie. Jak zamówiłem z radiem Blues czy będe miał dodatkową antene.
Możesz wypytać dilera o tą kwestię.
Mój zapewniał mnie, że dodatkowa antena ma być niby gdzieś pod deską przy wzmacniaczu antenowym ale nie wiem ile w tym jest prawdy, a na forum nie uzyskałem pewnej odpowiedzi.
Komentarz
-
-
Czy ktoś z zamawiających w maju ma już jakieś info?
Ja mam datę zamówienia 05.05. Termin jaki miał być wstępnie to koło września, w zeszłym tygodniu dowiedziałem się że termin produkcji to dopiero 42 tydz. (może wcześniej), czyli październik ;/
Czy ktoś ma jakieś bardziej pozytywne informacje?Była Octavia II Tour kombi (sprzedana)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez OCPtaxiCzy ktoś z zamawiających w maju ma już jakieś info?
Ja mam datę zamówienia 05.05. Termin jaki miał być wstępnie to koło września, w zeszłym tygodniu dowiedziałem się że termin produkcji to dopiero 42 tydz. (może wcześniej), czyli październik ;/
Czy ktoś ma jakieś bardziej pozytywne informacje?
Komentarz
-
-
Zamawiałem w maju OII FL, produkcja 24 tydzień, a dzisiaj dostałem info, że już stoi w salonie... Szok !!! Nie spodziewałem się, że odbędzie się to w takim tempieDoświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLPanowie gartuluję NOWYCH AUT i zarazem (pozytywnie) zazdroszczę :wink:Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Komentarz
-
-
Co do Kulczyka - ktokolwiek by nie został głównym importerem - nie zmieni specjalnie sytuacji. Nawet gdyby mógł podnieść liczbę zamówień pojazdów od producenta o np. 50% - nie zrobi tego, bo nie wie, czy większa liczba aut w kolejnym roku sprzeda się. Zawsze bezpieczniej jest zamówić mniej i sprzedać wszystkie "na pniu", niż zamówić więcej i potem główkować, co zrobić z egzemplarzami bez nabywców...Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Komentarz
-
-
To teraz ja się pochwalę. Wczoraj odebrałem O2 FL 1.6 lpg. Pierwotnie chciałem kupić tura demo jednak jego odbiór przesunął się z końca lipca na wrzesień/ październik. Więc zamówiłem FL. Na razie nie wiele mogę powiedzieć o aucie bo zrobiłem nim dopiero 50 km.
Nareszcie się doczekałemto tylu miesiącach szukania
ps: jakieś propozycje nazwy dla niego ?? mam już zieloną rakietę, rudego kojota i ... no właśnie nie wiem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez voytZamawiałem 2011.03.22.
Póki co nie mam potwierdzenia na kiedy będzie produkcja samochodu((((
Zaczynam się rozglądać za innym samochodem, choć w grę wchodzą tylko bieda-konfiguracje typu
- Fiat Bravo (naczytałem się o usterkowości silnika i niedoróbkach - odpada)
- Opel Astra III Classic (podobno również masa wad i problemów - odpada)
- Renault Megane Generation (nic nie czytałem, aby nie palić mostów)
Do szkodnika się już mentalnie przyzwyczaiłem, ale w ten sposób to chyba nie kupię.
Komentarz
-
-
Polecam Aurisa. W firmie mamy 1.4 d4d, przebieg 100KKm i jedyna nieplanowana ingerencja polegała na wymianie 2 wieszaków wydechu. Auto w środku jest duże. Poliftowy egz. ma lepsze plastiki w środku, bardziej miękkie niż nasz przedliftowy. Polecam każdemu Toyote[center:a5df0a9dad]
[/center:a5df0a9dad]
Komentarz
-
Komentarz