W O2 Tour kombi bez fabrycznego radia na tylnej bocznej szybie nie widzę niczego co by mogło przypominać antenę, zakładam że może występować w wersjach z radiem fabrycznym.
W O2 Tour kombi bez fabrycznego radia na tylnej bocznej szybie nie widzę niczego co by mogło przypominać antenę, zakładam że może występować w wersjach z radiem fabrycznym.
Borsuk2 już podał, że druga antena jest przy radiu zakładanym w fabryce.
Panowie dwa tygodnie temu z kawalkiem zamowilem (razem z kumplem) u naszego Kolegi z forum - danielcio - dwie Octavki Tour... i Daniel jak zawsze nie tylko zaproponowal super cene, ale na dodatek wyczarowal bardzo szybka produkcje tych maszyn - w zwiazku z czym osobom, ktore zastanawiaja sie czy warto zamawiac u danielcio - podpowiadam BARDZO WARTO :-) i polecam na 100% :-)
Witam. Czy ktoś z kolegów i koleżanek na forum jest w stanie sprawdzić zamówienie po nr zamówienia. Zamówiłem auto (O2 tour) 26 marca a nawet nie wiem jaki tydzień produkcji bo w salonie nie wiedzą. Wiem tylko że we wrześniu a dużo osób co zamówiło autka w podobnym okresie(czyli koniec marca) już je odbiera.
Nr zamówienia : ZWS/253/11/W
Piszę ponieważ kiedyś przeglądając forum natknąłem się na podobny problem u innego usera forum i był ktoś kto pomógł. Nie mogę tego nigdzie tego teraz znaleźć dlatego pisze tutaj
Każdy nr zamówienia przypisany jest do danego dealera i salonu, więc nikt Ci tu nie pomoże. Dlaczego nie uderzasz do sprzedawcy, który spisał z Tobą zamówienie??? A jeśli nie wie, to mówi prawdę, bo teraz z Tourami nikt nic nie wie....
Ja trochę z innej beczki. Słyszał ktoś, że importer podniósł cenę na Octavię kombi z silnikiem 1.4TSI. Dzisiaj się w salonie dowiedziałem ze zamiast 5tys upustu można dostać maks 2. Podobno ma to związek z dużą liczbą aut sprzedawanych za granicę.
Przy okazji termin produkcji mojej octy przesunął się na 34 tydzień.
It's nice to be important but it's more important to be nice.
Jutro odbieram toura po dwóch tygodniach ocekiwania.
czy mogłes wybierać kolor dodatki itp czy brałeś taką jaka była dostępna ?
No tak dobrze to nie ma. Kolor drugi na mojej liście (beż cappucino) więc nie ma tragedii. Wyposażenie standardowe czyli pakiet optimum. Dorzucili koło zapasowe, listwy boczne, radio moje własne zamontowali. Jak auto przyjechało, to okazało się, że ma jeszcze podłokietnik, więc dostałem taki niespodziewany bonus. W sumie dostałem to co zamówiłem u innego dilera, za ciut większe pieniądze, ale 4 miesiące wcześniej. Zmianę koloru nawet żona przeżyła więc jest ok.
Panowie, a może i panie .
Co można dołożyć do wozu z wyposażenia dodatkowego poza fabryką ? Pomyślałem o halogenach, ściemniającym się automatycznie lewym lusterku i ewentualnie sound systemie.
Nie chcę już gmerać przy zamówieniu, termin produkcji na 36 tydzień bo znowu wyleci w kosmos :roll: . Chyba, że nie wyleci. Kto ma doświadczenia na tym polu ?
Legion, Mnie w salonie powiedziano, że gdy samochód już jest ustawiony do produkcji (status "P') to lepiej nie zmieniać specyfikacji auta, żeby nie wyleciało z kolejki. Zanim moje auto zmieniło status na "P" to dołożyłem do swojego zamówienia grzane stołki, GSM II i kierę z MF, nie wpłynęło to na ostateczny termin
Tyle to ja też wiem. Chodziło mi oto czy właśnie ASO jest w stanie coś takiego wykonać ? Zyczę sobie halogeny mam halogeny, życzę sobie sound system i mam i tak dalej.
Tyle to ja też wiem. Chodziło mi oto czy właśnie ASO jest w stanie coś takiego wykonać ? Zyczę sobie halogeny mam halogeny, życzę sobie sound system i mam i tak dalej.
podane elementy są raczej do montażu na produkcji niż w ASO.
oczywiście - wszystko jest do zrobienia, należy się zastanowić tylko za ile.
pewne rzeczy raczej na logikę trzeba brać... bo ASO może sobie nie poradzić z montażem, albo koszt bedzie za wysoki.
Najbezpieczniej wszystko zamówić w fabryce, jak pokazuje doświadczenie użytkowników zwłaszcza funkcjonalności związane z szeroko rozumianą elektryką. Ich brak w zamówieniu, powoduje że samochód jest zubożany, a to brak dodatkowej anteny, a to moduł inny czy przełącznik.
Komentarz