a co za brzeźno? nic nie wiem :evil:
gdzie w brzeźnie, wogóle?
gdzie w brzeźnie, wogóle?
spalanie podobne do 1.4 Tce Renault, troszkę wyższe niż motorek 1.4 tsi ale o wiele mniej wysilony, elastyczność bajka i związana z tym frajda z jazdy :szeroki_usmiech , w mieście nie będziesz musiał wysoko kręcić jak będziesz chciał oszczędzać paliwko a i tak dynamika będzie wystarczająca. Na trasie natomiast czy załadowany czy też nie wyprzedzanie bez problemu
no i możliwość późniejszego wzmocnienia autka ( bo znoszą chipa ) bardzo dobrze do ok. 190 KM a 1.4 tsi już nie są tak podatnie na modyfikację. możesz zgłosić się do kolegi danielcio i mieć 1.8tsi w cenie 1.4tsi.
ale zawsze było tak że silniki o większej pojemności były mniej wysilone i dzięki temu ich żywotność była znacznie większa niż silniki o małej pojemności. Nie wspominam już o np. turbinie i z tego co się nie mylę innych hamulcach niż w 1.4 tsi.
ale zawsze było tak że silniki o większej pojemności były mniej wysilone i dzięki temu ich żywotność była znacznie większa niż silniki o małej pojemności. Nie wspominam już o np. turbinie i z tego co się nie mylę innych hamulcach niż w 1.4 tsi.
jedno jest pewne zawsze mocy będzie mało
a jak kolega kupuje auto na ładnych pare lat to po pewnym czasie zacznie się zastanawiać czy dobrze zrobił wybierając 1.4 tsi bo mógł wybrać 1.8 tsi, ale już będzie za późno
co do wyposażenia to może tapicerka w megance jest ładniejsza ale zawsze można później modzić w octavi i wymienić ją na np. skórzaną

koniec produkcji 47 tydzień.a odbiór grudzień :cry:
,ale do końca nie mieli 100% pewności czy auto będzie wyprodukowane więc nie zastanawiałem się i zmieniłem zamówienie na wersję bez 4x4
z placu.
koniec produkcji 47 tydzień.a odbiór grudzień :cry:
z placu.
Komentarz