Chyba nikt nie sprzedaje auta w stanie idealnym, a tym bardziej nie pakuje kasy w naprawy przed sprzedażą. ?
oj sprzedaje się dobre i auta w super stanie !! :
oj sprzedaje się dobre i auta w super stanie !! :

a juz napewno mieszkania/domu, nie podjałby ryzyka założenia własnej działalności itp. itd.
Więc o jakich 13% santandera ty piszesz ?? Czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka, ale tego uczą przecież już w szkole podstawowej !!!
Dlaczego ? Sprzedawca woli sprzedać auto na raty niż za gotówkę, bo i on i dealer mają z tego prowizję. Średni kredyt na auto to jest ponad 10%. Nie ma nic za darmo, bo marża na autach dealera nie jest duża, a i bonusy ze skody dla ASO nie dają im zarobić.
. Jedni są zwolennikami kredytów inni nie . Sam znam takich co wszystko mają na kredyty grają super biznesmenów tylko nie mają co jeść bo co zarobią to idzie w spłaty rat ale przed sąsiadami błyszczą , maja po prostu taki sposób na życie. A wracając do tematu kupna auta to też każdy będzie miał swoje zdanie jeden woli kupić wypasioną używkę inny woli golasa ale za to nowego ( czytaj rocznego tura
) Decyzja jak zawsze należy do kupującego i jaka by nie była to z perspektywy czasu i tak będzie zła
. Byłem dziś przejazdem w Oplu. Nie pytałem o ceny tylko pooglądałem auta i mogę śmiało powiedzieć, że podoba mi się Astra IV
.
.

Fajne auto, z fajnym wyposazeniem za fajne pieniądze.
Jest tam porównanie Astry III Classic 1.6 z Octavią Tour II 1.6 MPI. Wygywa oczywiscie .... Octavia :szeroki_usmiech
One są dużo mniejsze.
.
Komentarz